Hsg

Hayirlisiylaolsun

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2023
22
10
23
Hsg dün çekildi
Anestezi altında
Bize bir ilaç alıp gelmemiz söylendi
ÇıktıktN sonra iltihap kurutulur ve Ağrı kesici ilaç verdiler
4 gün sonra yumurtlama günüm
Bu ay tutar mı sizce yoksa radyasyon şüphesi var diye gelcek ayı mı beklemeliyim
İki tüp açık çıkmış

Bekle bu ay ilacını bitir çok olan ilacı bitirmene gerek yok az olan var onu bitirsen yeterli nolur nolmaz bu ay korun ya olur da radyasyon etkisinden düşerse

Merhaba anestezi sedasyon yöntemiyle mi yapıldı? Bir yanetki yaşadınız mı anestezi kaynaklı? Ve Nerede çekildiniz

Hsg dün çekildi
Anestezi altında
Bize bir ilaç alıp gelmemiz söylendi
ÇıktıktN sonra iltihap kurutulur ve Ağrı kesici ilaç verdiler
4 gün sonra yumurtlama günüm
Bu ay tutar mı sizce yoksa radyasyon şüphesi var diye gelcek ayı mı beklemeliyim
İki tüp açık çıkmış
Merhaba hangi sehir ve ne kadar tuttu ilac ne kadardi bilgi verebilir misin bende dış gebelik gecirdim 2 3 ay sonra hsg cektirirsem iyi olurmus dendi sehir hastanesinde yok arastirma hastaneside cok tavsiye etmiyolsr hijyenik bir ortami yok onune gelen oraya gidiyor ilgi alaka yok vs ozelde dusunuyorum her hastanede de olmuyomus sanirim bir iki hastane buldum da guncel ortalama nedir diye merak ediyorum

20240919_211912.jpg
anlayan var mı ne demek istenmiş

Merhaba hangi sehir ve ne kadar tuttu ilac ne kadardi bilgi verebilir misin bende dış gebelik gecirdim 2 3 ay sonra hsg cektirirsem iyi olurmus dendi sehir hastanesinde yok arastirma hastaneside cok tavsiye etmiyolsr hijyenik bir ortami yok onune gelen oraya gidiyor ilgi alaka yok vs ozelde dusunuyorum her hastanede de olmuyomus sanirim bir iki hastane buldum da guncel ortalama nedir diye merak ediyorum
Bugün çekildim 11250 TL özel hastane

Ne ilacı verdiler ki bana bir şey demediler
Herkese vermeyebiliyor doktor bazı doktorlarda enfeksiyon riskine karşı antibiyotik ve ağrı kesici veriyor. Bana antibiyotik ve ağrı kesici verdi 3-4 gün kullan yeter dedi bende 4. Gün bıraktım. Bir de korunun falan demedi benim doktorum.

X