- 25 Ocak 2024
- 12
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi denizbebis
Dusuk riskinin sebebi neymis ki.Merhaba arkadaşlar ilk öncelikle inşallah benim gibi bebek sahibi olmak isteyen bütün anne adaylarının inşallah duaları kabul olur. Ben bugün hsg çektirdim ve o kadar ağrım olduki ve bildiğin canımdan can gitti. Ama tüplerin açık dediği an Dr gözyaşlarımi tutamadım ve bu acıyı bir daha çekerim dedim. Anne olmak için bir umudunuz var ve bu umut herşeye değer. Benim sorum şu kafam çok takıldı Dr da bilgi verdi ama bence sizlerin tecrübesi kadar olmadığını düşünüp yazıyorum. Bebeğim olursa bu ay düşük riski olurmu bana bu ay yumurtlaman geçiyor öbür ayı 11.gunu bekle dedi ve ben bu ayımı boşa geçirmek istemiyorum eşimde istemiyor bu ay sana yada bebek olursa bişey olur diye ne yapabilirim beni moral olarak rahatlatabilirmisiniz. Dualarım bütün arkadaslarimla
Dusuk riskinin sebebi neymis ki.
Eger yumurtlama donemindeyseniz deneyin. şubat 11 mi demek istediniz acaba gun verereksubat
Okuduğum birkaç yerde ilaçtan dolayı düşük yada gebelik engelli olarak sonuçlanıyor Muş Dr ma sordum bir bilgi vermedi Şubat ayındaki yumurtlama gününü bekle 11.ci gün dedi bende herşeyle kabulum bir şansım varsa boşa gitsin istemiyorum eşim asla istemiyor bu şekil birşey olcak diye korkuyor ama bazı yerlerde hamile kalanlar olmuş ilk hafta ve ay bende göz ardı etmek istemiyorum herseyimiz normal tüp bebek için bize bekleyin daha dedi kafam çok karistiDusuk riskinin sebebi neymis ki.
Eger yumurtlama donemindeyseniz deneyin. şubat 11 mi demek istediniz acaba gun vererek?
Dusuk riskinin sebebi neymis ki.
Eger yumurtlama donemindeyseniz deneyin. şubat 11 mi demek istediniz acaba gun vererek?
Aslında şubat ayina ne kaldı ki bekleyip o ara da vitamin baslayip vucudunu hazirlamak daha iyi olmaz miOkuduğum birkaç yerde ilaçtan dolayı düşük yada gebelik engelli olarak sonuçlanıyor Muş Dr ma sordum bir bilgi vermedi Şubat ayındaki yumurtlama gününü bekle 11.ci gün dedi bende herşeyle kabulum bir şansım varsa boşa gitsin istemiyorum eşim asla istemiyor bu şekil birşey olcak diye korkuyor ama bazı yerlerde hamile kalanlar olmuş ilk hafta ve ay bende göz ardı etmek istemiyorum herseyimiz normal tüp bebek için bize bekleyin daha dedi kafam çok karisti
Peki size bir soru sorabilir miyim. Siz hsg cektirdinizmi inşallah minik kelebeginiz vardır. Süreç nasıl oldu bu riskler varmı yada hiç duydunuzmu yardımlarınız için çok teşekkür ederimAslında şubat ayina ne kaldı ki bekleyip o ara da vitamin baslayip vucudunu hazirlamak daha iyi olmaz mi
Valla çektirmedim canım Allaha bin şukur 2 tane evladim var rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin. Ama bu film cekildikten sonraki 4 ayda hamilelik şansı artiyormus bi abla oyle soylemisti ebe kendisi. Bence sen hic stres yapma. Ister gününü degerlendir istersen sonra ki ayı bekle. Rabbim ol derse olur. İcini ferah tut.Peki size bir soru sorabilir miyim. Siz hsg cektirdinizmi inşallah minik kelebeginiz vardır. Süreç nasıl oldu bu riskler varmı yada hiç duydunuzmu yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Ayrıca doktorun sonraki ayi degerlendir demesinde ki amac ise film cekiminden sonra agrin sizin olacagi icin rahmin toplanmasını beklemen icin bu ayi degerlendirme demistir bisey olacagindan degil yani. Çünkü bu agrilar bir sure devam eder ve rahim kasilmayı surdururse o zaman dusuk ile sonuclana bilir gebelikPeki size bir soru sorabilir miyim. Siz hsg cektirdinizmi inşallah minik kelebeginiz vardır. Süreç nasıl oldu bu riskler varmı yada hiç duydunuzmu yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Allah bağışlasın ve acılarını göstermesin inşallah. Zaten Dr istemedi hsg yi ben çok ısrar ettim ve mecbur kaldı 8ay oldu 7yillik evliyim okul ve iş derken erteledik. Hiçbir sorun çıkmıyor sadece olmuyor bizde herşeyi araştırıp bakıyoruz çok korkuyorum olmuycak diye bugün iyice rahatladım ama dediğiniz gibi haklısınız bunları yazarken de çok utanıyorum o kadar yıl bekleyenlere karşı benim ki ne diyorum ama işte annelik özlemi çok ayriValla çektirmedim canım Allaha bin şukur 2 tane evladim var rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin. Ama bu film cekildikten sonraki 4 ayda hamilelik şansı artiyormus bi abla oyle soylemisti ebe kendisi. Bence sen hic stres yapma. Ister gününü degerlendir istersen sonra ki ayı bekle. Rabbim ol derse olur. İcini ferah tut.
Amin Allah razı olsun. Ya herkesin dusuncesi bir degil kimi ilk ay ister olur kimi yillarca ister olmaz Allah ol der olur. Sen icini ferah tut. Herkesin sınavı başka rabbim bu yolda yuzunu güldürsün umarim guzel haberler alirsin.Allah bağışlasın ve acılarını göstermesin inşallah. Zaten Dr istemedi hsg yi ben çok ısrar ettim ve mecbur kaldı 8ay oldu 7yillik evliyim okul ve iş derken erteledik. Hiçbir sorun çıkmıyor sadece olmuyor bizde herşeyi araştırıp bakıyoruz çok korkuyorum olmuycak diye bugün iyice rahatladım ama dediğiniz gibi haklısınız bunları yazarken de çok utanıyorum o kadar yıl bekleyenlere karşı benim ki ne diyorum ama işte annelik özlemi çok ayri
Amin cümlemize vakit ayırdınız dinlediğiniz bilgi verdiniz Rabbim evlatlariniza hayırlı ömürler yazsın Allah'a emanet olun iyi gecelerAmin Allah razı olsun. Ya herkesin dusuncesi bir degil kimi ilk ay ister olur kimi yillarca ister olmaz Allah ol der olur. Sen icini ferah tut. Herkesin sınavı başka rabbim bu yolda yuzunu güldürsün umarim guzel haberler alirsin.
AminAmin cümlemize vakit ayırdınız dinlediğiniz bilgi verdiniz Rabbim evlatlariniza hayırlı ömürler yazsın Allah'a emanet olun iyi geceler