Evet canım 2018 de çekildim ve doktorum tıkanır demedi. Eğer çok büyük enfeksiyon varsa olma ihtinali var yada dış gebelik geçirildiyse. Onun dışında sanmıyorum ben çekileli 1.5 sene oldu nerdeyse hala kalamadım canım zamanı vardır. Benim arkadaşımın halasının bir tüpü tamamen kapalı biri de %80 açık ilk çocuğuna tüp bebekle kaldı 2.si kendiliğinden oldu yani olacaksa her türlü olur.Böyle bir şeye ancak baska bir rahatsızlık sebep olur tekrardan. Bu kadar kısa sürede olmaz. Biraz daha sabretmeniz lazim demek ki.ozmut canım sen 2018de mi çekilmiştin filmi?
Oldu onda ise hicbir sıkıntı cıkmadı hatta doktoe aradıgımız degerler bunlar dedi bende sadece tüpler kapalıymış onlar açıldı dört ay oldu hsg çektireli üç aydır da deniyoruz bu ay yumurtam 20mm olmuş progesteronda 15 çıktı çok umutluyum ama belim ağrımaya başladı regl olcak gibi ondan kusur aramaya başladımEşiniz tüm kontrollerini olmadıysa eşinizde doktora gitsin
Acaba özel olmazsa nasıl kaldığınızı öğrenebilir miyim kendiliğinden mi aşılama mı vsCanım hsg ile alakası olacağını sanmıyorum ben hsg den 1 buçuk yıl sonra hamile kaldım
İki tane aşılama yaptırdım 1 sene önce tutmadı kafadan attım artık 6 ay önce hamile kaldım ama kimyasal oldu Şimdi tekrar hamileyim gerçekten hiç bisey yapmadım çok stres yapmayın eğer probleminiz yoksaAcaba özel olmazsa nasıl kaldığınızı öğrenebilir miyim kendiliğinden mi aşılama mı vs
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne mutlu :) üç doktor gezdim üçü de problem yok psikolojik diyor bende taktığımı düşünmüyorum aslında ama takıyorum herhalde :/İki tane aşılama yaptırdım 1 sene önce tutmadı kafadan attım artık 6 ay önce hamile kaldım ama kimyasal oldu Şimdi tekrar hamileyim gerçekten hiç bisey yapmadım çok stres yapmayın eğer probleminiz yoksa
Tüpleri kapalı olanlar ağrı çekermiş açık olanlar anlamazmış benim ağrı eşiğim düşük tüplerimde kapalı olduğu için çok ağrı çektim ama 10saniye sürdü bildiğimiz regl ağrısıydı ama arkadaşım hiç çekmedi tüpleri açık çıktıKızlar hsg de pekı acı hissettiniz mi
Teşekkür ederim canım korkuyorum bnde yaTüpleri kapalı olanlar ağrı çekermiş açık olanlar anlamazmış benim ağrı eşiğim düşük tüplerimde kapalı olduğu için çok ağrı çektim ama 10saniye sürdü bildiğimiz regl ağrısıydı ama arkadaşım hiç çekmedi tüpleri açık çıktı
Hiç korkma 10 saniyeden uzun sürmüyor :) ama mümkünse çok fiyat farkı yoksa anestezili yaptır mis bebek gibi uyu uyan :)Teşekkür ederim canım korkuyorum bnde ya
Arasında 100tl fark var cnmHiç korkma 10 saniyeden uzun sürmüyor :) ama mümkünse çok fiyat farkı yoksa anestezili yaptır mis bebek gibi uyu uyan :)
Canım rahim filmi sonucunu fotoğraftan anlar mısınBöyle bir şeye ancak baska bir rahatsızlık sebep olur tekrardan. Bu kadar kısa sürede olmaz. Biraz daha sabretmeniz lazim demek ki.ozmut canım sen 2018de mi çekilmiştin filmi?
Ben çekilmedim maalesef ama fotograftan anlaşılacağını da sanmıyorum.Canım rahim filmi sonucunu fotoğraftan anlar mısın
Tamam canım sağolBen çekilmedim maalesef ama fotograftan anlaşılacağını da sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?