Anesteziyle yapilinca hiç agrı falan olmuyor ben bitince uyanmiştim kisa sürüyor zaten korkulacak birşey yok.Ama dediginiz yerde olmadım.Anadolu yakasında hsg rahim filmi çektiren varmı varsa nerde yaptırdınız lütfen yardımcı olunnnn ağrılı acılı birşey çok korkuyorumm((
Ben devlet hastanesinde çekildim bu hafta dayanabileceğim bir acıydı tıpkı adet sancısı gibi geldi. Burda çok korkutuyorlar insanı onu anladım. Stresten neredeyse vazgeçmek üzereydim diyebilirimAnadolu yakasında hsg rahim filmi çektiren varmı varsa nerde yaptırdınız lütfen yardımcı olunnnn ağrılı acılı birşey çok korkuyorumm((
Kadıköy’de sonomed iyi bir yer özel düşünürseniz . Ben Zeynep kamil hastanesinde yaptırdım.Ben devlet hastanesinde çekildim bu hafta dayanabileceğim bir acıydı tıpkı adet sancısı gibi geldi. Burda çok korkutuyorlar insanı onu anladım. Stresten neredeyse vazgeçmek üzereydim diyebilirim
Doktorumda orayı tavsiye etti oraya gidicem büyük ihtimalleKadıköy’de sonomed iyi bir yer özel düşünürseniz . Ben Zeynep kamil hastanesinde yaptırdım.
Bende çok stresliyim ya gerçektenBen devlet hastanesinde çekildim bu hafta dayanabileceğim bir acıydı tıpkı adet sancısı gibi geldi. Burda çok korkutuyorlar insanı onu anladım. Stresten neredeyse vazgeçmek üzereydim diyebilirim
Kadıköy’de sonomed iyi bir yer özel düşünürseniz . Ben Zeynep kamil hastanesinde yaptırdım
Siz ne için çektirdiniz tüp tedavisine başlıcam ben pcosumBen devlet hastanesinde çekildim bu hafta dayanabileceğim bir acıydı tıpkı adet sancısı gibi geldi. Burda çok korkutuyorlar insanı onu anladım. Stresten neredeyse vazgeçmek üzereydim diyebilirim
Ben de öneriyle kadıköy sonomede gittim memnun kaldım. Temiz ve profesyonel bir yer. Acı konusunda korkmayın zor bir şey değil. Her adımı anlatıyorlar. Adet sancısı kadar bile çekmedim yarım saate o da geçti zaten.Anadolu yakasında hsg rahim filmi çektiren varmı varsa nerde yaptırdınız lütfen yardımcı olunnnn ağrılı acılı birşey çok korkuyorumm((
Aşılama tedavisi için bende pkosumSiz ne için çektirdiniz tüp tedavisine başlıcam ben pcosum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah :))Aşılama tedavisi için bende pkosum
Sonomed kadıkoy ağrısız sıfır ağrı 3 dakıkaAnadolu yakasında hsg rahim filmi çektiren varmı varsa nerde yaptırdınız lütfen yardımcı olunnnn ağrılı acılı birşey çok korkuyorumm((
Ben dün anestezili çektirdim hiç bişey hatırlamıyorum sadece uyanınca ağrı birazda kanama oluyorAnadolu yakasında hsg rahim filmi çektiren varmı varsa nerde yaptırdınız lütfen yardımcı olunnnn ağrılı acılı birşey çok korkuyorumm((
fulyaa açık mr da çektirdim ben sıfır acı ağrı. 2 dk sürüyor kesinlikle ağrı yok. Anesteziye falan da gerek yokAnadolu yakasında hsg rahim filmi çektiren varmı varsa nerde yaptırdınız lütfen yardımcı olunnnn ağrılı acılı birşey çok korkuyorumm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?