değerleri güzel dediniz fakat. Açıkçası bana güzel gelmedi pek. Belki de pek anlamadığım için öyle gelmiştir. Mesela sperm sayısı yada hareketli sperm oranı. Yada morfolojik özellikleri.Değerler güzel ama eşinde enfeksiyon var ve bu aglütinasyona yani spermlerde kümelenmeye sebep olmuş. Bu şekilde hamilelik oluşmaz. Çünkü spermler yumurtayla hiç bi zaman buluşmaz. Enfeksiyon tedavisi görmesi gerekiyor. C vitamini tüketimini de arttırsın. Hatta kapsül şeklinde olan vitaminlerden alabilir.
Çok süper diyemem. Ama enfeksiyon ve aglütinasyon olmasa 1-2 aya hamile kalırsın bu değerlerle. Ben 45 milyon sperm %14 ileri hız %1 morfoloji ile hamile kaldım. Eşimde enfeksiyon yoktu ama aglütinasyon vardı. C vitaminini bilmiyordum o zamanlar ama eşim meyveyi çok sever. Deli gibi mandalina yedi belki de o etki etmiştir bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım çakşır kökü suyu keçiboynuzu özü e vitamini ve çinko hapı kullandı iki ay işe yaradı değerler yükseldi. İlk baktırdığımızda 39 milyon sperm %4 ileri hız ve %1 morfoloji vardı. Morfoloji artmadı ama diğerleri arttı ve aglütinasyon negatif oldu.değerleri güzel dediniz fakat. Açıkçası bana güzel gelmedi pek. Belki de pek anlamadığım için öyle gelmiştir. Mesela sperm sayısı yada hareketli sperm oranı. Yada morfolojik özellikleri.
Sonucu göstermedikleri henüz.Çok süper diyemem. Ama enfeksiyon ve aglütinasyon olmasa 1-2 aya hamile kalırsın bu değerlerle. Ben 45 milyon sperm %14 ileri hız %1 morfoloji ile hamile kaldım. Eşimde enfeksiyon yoktu ama aglütinasyon vardı. C vitaminini bilmiyordum o zamanlar ama eşim meyveyi çok sever. Deli gibi mandalina yedi belki de o etki etmiştir bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım çakşır kökü suyu keçiboynuzu özü e vitamini ve çinko hapı kullandı iki ay işe yaradı değerler yükseldi. İlk baktırdığımızda 39 milyon sperm %4 ileri hız ve %1 morfoloji vardı. Morfoloji artmadı ama diğerleri arttı ve aglütinasyon negatif oldu.
Bu sonucu doktora gösterdiniz mi?
Anladım canım insallah oyle olur bide ilişki sonrası 1-2 saat duruyorum ama sonra kalkınca direk akıyor ya biliyorum bunlar zaten ise yaramayanlar ama yarayanlarda akiyor gibi bakalım hayırlısı herşeyin nasibimizde varsa olur inşallah bu aySpermler havayla buluşmadıkça ölmez. Hatta bazı doktorlar yumurtlama öncesi 3-4 gün cinsel perhiz öneriyor. Belki faydalı bile olabilir.
Gösterince bana da yazar mısın. Enfeksiyon için antibiyotik yazar büyük ihtimalle de aglütinasyon için bişey yapacak mı onu merak ettim.Sonucu göstermedikleri henüz.
tabiki yazarım. Aglutinasyon sorunu vitamin eksikligiyle alakalı bişey mi?Gösterince bana da yazar mısın. Enfeksiyon için antibiyotik yazar büyük ihtimalle de aglütinasyon için bişey yapacak mı onu merak ettim.
Genelde enfeksiyon kaynaklı oluyor. Ama enfeksiyon olmadığında da görülüyor. O kısmını tam bilemiyorum.tabiki yazarım. Aglutinasyon sorunu vitamin eksikligiyle alakalı bişey mi?
Genelde enfeksiyon kaynaklı oluyor. Ama enfeksiyon olmadığında da görülüyor. O kısmını tam bilemiyorum.
Canım ben pazartesi adet oldum dün aşılama için üniversitenin tüp bebek merkezi ne gittim herşey iyi tam başlayacakken hsg sonucuma ve ultrason sonucuma göre laparoskopi yapmamız lazım dediler sağ tüpdeki genişleme sıvı yani iltihap birikintisi olduğu için rahime akıp bebeğin tutunmasını engelliyor olabilir sağ tüp u alabiliriz ameliyat esnasında solda da aynı durumu izlersek sol tupude alaviliriz dediler cok gerginim cook arastirdim ama olmam gerekiuor tup bebege bile engelmis bu durumAynen sayının yüksek olması kurtarıcı. Oranı arttırır. Sende bi sıkıntı yok bence. Yanlış bilmiyorsam sağ tüpte genişleme var. Sıkıntı olur mu bence olmaz. Olsa da en kötü soldan yumurtladığında hamile kalırsın. Bence olur bu değerlerle. O takviyelerde düzenli kullanımda iyi gelecektir.
Geçmiş olsun canım. Bence hemen karar verme. Başka doktorlara da görün durumu anlat. İltihap soğan kürü ile hallolur ama genişleme için bişey diyemiyorum işte.Canım ben pazartesi adet oldum dün aşılama için üniversitenin tüp bebek merkezi ne gittim herşey iyi tam başlayacakken hsg sonucuma ve ultrason sonucuma göre laparoskopi yapmamız lazım dediler sağ tüpdeki genişleme sıvı yani iltihap birikintisi olduğu için rahime akıp bebeğin tutunmasını engelliyor olabilir sağ tüp u alabiliriz ameliyat esnasında solda da aynı durumu izlersek sol tupude alaviliriz dediler cok gerginim cook arastirdim ama olmam gerekiuor tup bebege bile engelmis bu durum
Gösterdim canım 3 doktora ve illaki alcaiz demiyorlar aslında raporda iki taraf için verilen deformasyon ölçülerinin ne kadar kötü durumda olduğunu içeri girmeden göremeyiz 3 yıldır olmamış başka sebepte göremiyoruz girip sebep olan durumlara bakmamız ona göre tedavi uygulamamız lazım dediler belki girip hiçbir şey yapmadan çıkacağız belki de ikisini de alacağız ben en kötüsünü de söyleyeyim dedi ve ben çok konuştuğum için artık şöyle dedi inan ben kendini aileme anneme kizima yapmayacağım şeyi sana yapmam bu şekilde beklersen tüp bebek bile yapamayız dediGeçmiş olsun canım. Bence hemen karar verme. Başka doktorlara da görün durumu anlat. İltihap soğan kürü ile hallolur ama genişleme için bişey diyemiyorum işte.
Hiç bişey yapılmadan da çıkılabilir demiş ama problem bu değil. Problem tüpün alınma ihtimali. Gerçi bu da dünyanın sonu değil ama çocuk olma ihtimali otomatik olarak yarıya düşüyor. Ama düşününce de bu şekilde hiç olmuyor. Çok zor karar valla. Allah yardımcın olsunGösterdim canım 3 doktora ve illaki alcaiz demiyorlar aslında raporda iki taraf için verilen deformasyon ölçülerinin ne kadar kötü durumda olduğunu içeri girmeden göremeyiz 3 yıldır olmamış başka sebepte göremiyoruz girip sebep olan durumlara bakmamız ona göre tedavi uygulamamız lazım dediler belki girip hiçbir şey yapmadan çıkacağız belki de ikisini de alacağız ben en kötüsünü de söyleyeyim dedi ve ben çok konuştuğum için artık şöyle dedi inan ben kendini aileme anneme kizima yapmayacağım şeyi sana yapmam bu şekilde beklersen tüp bebek bile yapamayız dedi
Aynen öyle ilk doktorlar söylediğinde disari çıkıp ağladım sonra düşündüm ve sagolsunlar herşeyi sordum dinlediler açıkladılar yine de istersen başka doktorlara soru araştır biz açığız dediler düşünüyorum böyle beklemem cahillik yani içeri girip gorduklerinde herşey belli olacağı için ne düşünsem yanlış ne yapabilirmy ki dedim yani benim bir kuzenim var tupleri rahmi iyi ama eşi ve kendisinde başka sorunlar olduğu için onlara direk tup bebek dediler baktığında gebelik için vucudhndaki hersey tam ama olmayınca onların bu önemi yok sadece tup alinmasi gerektiğinde almak değilde bağlatsam mi diyorum onu düşünüyorum sadeceHiç bişey yapılmadan da çıkılabilir demiş ama problem bu değil. Problem tüpün alınma ihtimali. Gerçi bu da dünyanın sonu değil ama çocuk olma ihtimali otomatik olarak yarıya düşüyor. Ama düşününce de bu şekilde hiç olmuyor. Çok zor karar valla. Allah yardımcın olsun
Bağlatmanın geri dönüşü oluyor mu sonradan. Gerçi tek tüple bile hamile kalan yüzlerce insan var.Aynen öyle ilk doktorlar söylediğinde disari çıkıp ağladım sonra düşündüm ve sagolsunlar herşeyi sordum dinlediler açıkladılar yine de istersen başka doktorlara soru araştır biz açığız dediler düşünüyorum böyle beklemem cahillik yani içeri girip gorduklerinde herşey belli olacağı için ne düşünsem yanlış ne yapabilirmy ki dedim yani benim bir kuzenim var tupleri rahmi iyi ama eşi ve kendisinde başka sorunlar olduğu için onlara direk tup bebek dediler baktığında gebelik için vucudhndaki hersey tam ama olmayınca onların bu önemi yok sadece tup alinmasi gerektiğinde almak değilde bağlatsam mi diyorum onu düşünüyorum sadece
Sonradan geri aciliyormus galiba ama emin değilim doktoruma sormam lazım aslında tek isteğim bir tüpüm bile olsa kalsın normal yoldan da şansım kalsin isterim ama ikisi de giderse nasip Rabb'im böyle uygun görmüş der direk tup bebege geçerim zaten tüp bebek merkezi ilgileniyor şuan onlarda laparoskopi nin durumuna göre hareket edeceğiz dediBağlatmanın geri dönüşü oluyor mu sonradan. Gerçi tek tüple bile hamile kalan yüzlerce insan var.
Canım buraya yazmamisim ameliyati oldum meğer o genişleme gibi gözüken tüpüme kalın bagirsak larim dolanmış ve iki tüpüme de ameliyat anında sıvı vermişler çok zor geçirdik yani tikaliydi dediler rahim temiz yumurtalıkların tuplerin temiz dedi ciktigimda tüplerimin alınmadığını duyunca çektiğim acılar hiçbirsey gelmedi bana bağırsak Lara müdahale edildiği için 2 gece kaldim ama hic bir sıkıntı yaşamadık çok şükür ve doktorum 6 ay ne aşılama ne tüp bebek düşünme normal yoldan gebelik bekliyorum senden dediBağlatmanın geri dönüşü oluyor mu sonradan. Gerçi tek tüple bile hamile kalan yüzlerce insan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?