Gebeliğe Hazırlık Hsg ve sperm raporlari anlayanlar bakabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla baya kafayı yedim bu işle umursamadagimda oldu ama olmuyor yani dikkatli olmalıyız da sizin nasıl olmuştu gebelik
3-4 ay denedik biz. Olmayınca işkillendim kendime hormon tahlili eşime sperm tahlili yaptırdım. Bende e2 düşük çıktı. Eşimde ileri hızlı düşük çıktı. 1-2 ay kürler denedim. Değerler yükseldi hamile kaldım.

3-4 ay hiçbir şey ya benim 2 seneyi bulacak kafayı yiyeceğim yakında ama çok sukur herşeyin vakti saati var biliyorum biz ne kadar ugrassakta Rabbim Ol demeyince olmaz o yuzden sabir elbet birgunolur benim ve benim gibi bekleyenlerin...

Öyle tabi. Nasipten öteye yol yok. Rabbim her isteyene nasip etsin.

Eğer adet döngün çok uzun değilse ovülasyon testi kullansana. Ya da ateş takibi yapabilirsin. Yapmak istersen yardımcı olurum.
Amin inşallah çok sağol. Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa sürede.
Canım geçen ay 35 günde regl gelince bu ay ramazan diye tedavi düşünmedim ama ovulasyon testi ile takip edeceğim yarın 12. Gun teste başlayacağım yardımcı olurum demistin ya koyulugu yakaladigim gun mu ilişki olsun yoksa siliklerlsmeye başladığı gun mu

Yakaladığın gün olsun en önemli o gün. Ertesi gün silikleşince de olsun daha gerek yok.

Yakaladığın gün olsun en önemli o gün. Ertesi gün silikleşince de olsun daha gerek yok.
Bende aynen bu şekilde düşünüyorum canım ama ondan sonrada 2 gunde bir olarak bı hafta felan devam etmek istiyorum cunku benim yumurtam gec catliyir catlatma ignesi olmustum 3 gün sonra çatlamış ti yumurtam o yüzden 2 gunde bir düşünüyoruz bu ay bakalım bı aksilik çıkmazsa tabi

Hmm evet o zaman devam etmek daha iyi. Ne olur ne olmaz.

Bugün 13. Gün daha silik ama benim bu aldığım ovulasyon testwlrini pek sevmedim t Ler bı tuhaf geçen ay da kullanmıştım 2 tane yine böyleydi neyse bakalım devam edecegim

Eklentiler

• IMG_20180601_172654.jpg
    58,9 KB · Görüntüleme: 24
Canım bugün akintimdan suphelendim ovulasyon testi yaptım böyle çıktı akşamda yaptım aynı yarın sabahı bide ertesi gün akşamı nasip olursa değerlendirmeyi düşünüyorum sence baska yapabilecehim bir şey var mı?

Eklentiler

• IMG_20180622_171727.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 24
Yataktan hemen kalkma ayaklarını dik. İlişki sırasında belinin altına yastık koy.

Yataktan hemen kalkma ayaklarını dik. İlişki sırasında belinin altına yastık koy.
Bunlari yapiyorum normalde de insallin bu sefer faydası olur eşim yaklasik 2 ay dir vitaminleri keçiboynuzu nu kullanior Rabbim hayirlosiyla bu ay nasip etsin inşallah

Bide Bugünle beraber 4 gündür ilişki olmuyordu daha iyi birikmismidir ölmüş mudur spermler aslında bu kadar da düşünmek istemiyorum ama aileler den uzak bide çalışmıyorum tatil arkadaslar yok evde herşey geliyor aklıma

2 yıllık evliyim hiç korunma olmadı. Bi kaç gün içinde hormon testi yaptıracağım. Eşim bugün sperm testi yaptırdı. Az biraz anlayan var mı arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Spermler havayla buluşmadıkça ölmez. Hatta bazı doktorlar yumurtlama öncesi 3-4 gün cinsel perhiz öneriyor. Belki faydalı bile olabilir.

Değerler güzel ama eşinde enfeksiyon var ve bu aglütinasyona yani spermlerde kümelenmeye sebep olmuş. Bu şekilde hamilelik oluşmaz. Çünkü spermler yumurtayla hiç bi zaman buluşmaz. Enfeksiyon tedavisi görmesi gerekiyor. C vitamini tüketimini de arttırsın. Hatta kapsül şeklinde olan vitaminlerden alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…