Valla baya kafayı yedim bu işle umursamadagimda oldu ama olmuyor yani dikkatli olmalıyız da sizin nasıl olmuştu gebelikO zaman dediğin gibi sperm kaynaklıdır.
3-4 ay denedik biz. Olmayınca işkillendim kendime hormon tahlili eşime sperm tahlili yaptırdım. Bende e2 düşük çıktı. Eşimde ileri hızlı düşük çıktı. 1-2 ay kürler denedim. Değerler yükseldi hamile kaldım.Valla baya kafayı yedim bu işle umursamadagimda oldu ama olmuyor yani dikkatli olmalıyız da sizin nasıl olmuştu gebelik
3-4 ay hiçbir şey ya benim 2 seneyi bulacak kafayı yiyeceğim yakında ama çok sukur herşeyin vakti saati var biliyorum biz ne kadar ugrassakta Rabbim Ol demeyince olmaz o yuzden sabir elbet birgunolur benim ve benim gibi bekleyenlerin...3-4 ay denedik biz. Olmayınca işkillendim kendime hormon tahlili eşime sperm tahlili yaptırdım. Bende e2 düşük çıktı. Eşimde ileri hızlı düşük çıktı. 1-2 ay kürler denedim. Değerler yükseldi hamile kaldım.
Öyle tabi. Nasipten öteye yol yok. Rabbim her isteyene nasip etsin.3-4 ay hiçbir şey ya benim 2 seneyi bulacak kafayı yiyeceğim yakında ama çok sukur herşeyin vakti saati var biliyorum biz ne kadar ugrassakta Rabbim Ol demeyince olmaz o yuzden sabir elbet birgunolur benim ve benim gibi bekleyenlerin...
Amin canım inşallahÖyle tabi. Nasipten öteye yol yok. Rabbim her isteyene nasip etsin.
Canım geçen ay 35 günde regl gelince bu ay ramazan diye tedavi düşünmedim ama ovulasyon testi ile takip edeceğim yarın 12. Gun teste başlayacağım yardımcı olurum demistin ya koyulugu yakaladigim gun mu ilişki olsun yoksa siliklerlsmeye başladığı gun muEğer adet döngün çok uzun değilse ovülasyon testi kullansana. Ya da ateş takibi yapabilirsin. Yapmak istersen yardımcı olurum.
Amin inşallah çok sağol. Rabbim sana da nasip eder inşallah en kısa sürede.
Yakaladığın gün olsun en önemli o gün. Ertesi gün silikleşince de olsun daha gerek yok.Canım geçen ay 35 günde regl gelince bu ay ramazan diye tedavi düşünmedim ama ovulasyon testi ile takip edeceğim yarın 12. Gun teste başlayacağım yardımcı olurum demistin ya koyulugu yakaladigim gun mu ilişki olsun yoksa siliklerlsmeye başladığı gun mu
Bende aynen bu şekilde düşünüyorum canım ama ondan sonrada 2 gunde bir olarak bı hafta felan devam etmek istiyorum cunku benim yumurtam gec catliyir catlatma ignesi olmustum 3 gün sonra çatlamış ti yumurtam o yüzden 2 gunde bir düşünüyoruz bu ay bakalım bı aksilik çıkmazsa tabiYakaladığın gün olsun en önemli o gün. Ertesi gün silikleşince de olsun daha gerek yok.
Hmm evet o zaman devam etmek daha iyi. Ne olur ne olmaz.Bende aynen bu şekilde düşünüyorum canım ama ondan sonrada 2 gunde bir olarak bı hafta felan devam etmek istiyorum cunku benim yumurtam gec catliyir catlatma ignesi olmustum 3 gün sonra çatlamış ti yumurtam o yüzden 2 gunde bir düşünüyoruz bu ay bakalım bı aksilik çıkmazsa tabi
Aynen canım bakalım nasip...Hmm evet o zaman devam etmek daha iyi. Ne olur ne olmaz.
Canım bugün akintimdan suphelendim ovulasyon testi yaptım böyle çıktı akşamda yaptım aynı yarın sabahı bide ertesi gün akşamı nasip olursa değerlendirmeyi düşünüyorum sence baska yapabilecehim bir şey var mı?Yakaladığın gün olsun en önemli o gün. Ertesi gün silikleşince de olsun daha gerek yok.
Yataktan hemen kalkma ayaklarını dik. İlişki sırasında belinin altına yastık koy.Canım bugün akintimdan suphelendim ovulasyon testi yaptım böyle çıktı akşamda yaptım aynı yarın sabahı bide ertesi gün akşamı nasip olursa değerlendirmeyi düşünüyorum sence baska yapabilecehim bir şey var mı?
Bunlari yapiyorum normalde de insallin bu sefer faydası olur eşim yaklasik 2 ay dir vitaminleri keçiboynuzu nu kullanior Rabbim hayirlosiyla bu ay nasip etsin inşallahYataktan hemen kalkma ayaklarını dik. İlişki sırasında belinin altına yastık koy.
Spermler havayla buluşmadıkça ölmez. Hatta bazı doktorlar yumurtlama öncesi 3-4 gün cinsel perhiz öneriyor. Belki faydalı bile olabilir.Bide Bugünle beraber 4 gündür ilişki olmuyordu daha iyi birikmismidir ölmüş mudur spermler aslında bu kadar da düşünmek istemiyorum ama aileler den uzak bide çalışmıyorum tatil arkadaslar yok evde herşey geliyor aklıma
Değerler güzel ama eşinde enfeksiyon var ve bu aglütinasyona yani spermlerde kümelenmeye sebep olmuş. Bu şekilde hamilelik oluşmaz. Çünkü spermler yumurtayla hiç bi zaman buluşmaz. Enfeksiyon tedavisi görmesi gerekiyor. C vitamini tüketimini de arttırsın. Hatta kapsül şeklinde olan vitaminlerden alabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?