hsg sonucumu yorumlarmısınız?

evrim20

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
26
2
Bülent hocam 4 yıllık evliyim.doğal yolla 2 hamilelik sonucu düşük yaptım(2.side 7 haftalık).kan pıhtılaşmam var.2012 yılında hsg sonucu yarım rahimli olduğumu öğrendim.filmlerimi ve raporu ekliyorum.gecen hafta farklı bir doktora gittim.rahim filmimi görünce rahminde sanki perde var gibi.yarım rahimli olsaydın rahim ya sağa ya da sola yatık olur.seninkisi ortada duruyor dedi. tekrar hsg çektirmemi istedi.siz ne tavsiye edersiniz.filmlerimi yorumlarsınız çok sevinirim.iyi çalışmalar

Eklentiler

• 1.JPG
    32,7 KB · Görüntüleme: 331
  • 2.JPG
    36,1 KB · Görüntüleme: 312
  • 3.JPG
    34,6 KB · Görüntüleme: 279
  • 4.JPG
    34,1 KB · Görüntüleme: 323
  • hsg raporu.JPG
    74,5 KB · Görüntüleme: 429
Merhabalar :
Tekrar eden gebelık kaybı olması durumunda araştırılması gereken bazı tetkıkler ve yapılması gereken bazı işlemler vardır. Genetik faktörler(BAY -BAYAN KARYOTIP TAYINI) ,trombofili paneli(pıhtılasma tetkıklerı: sizde pıhtılasmaya meyıl oldugunu ıfade etmısınız. KAN SULANDIRICI HAP VE IGNELER ILE TEDAVISI MUMKUNDUR), tiroid fonksıyon testlerı, kan şeker duzeylerı, rahim içine bakmak ıcın hısteroskopı(rahım ıcının kamera sıstemı ıle kontrolu var olan anormal bır durumun: septum adı verılen perde veya polıp myom gıbı yer kaplayan olusum var ıse duzeltılmesı) bu tetkıkler arasındadır.( ayrıca düşük materyallerı genetık bolumune gonderılmısmiydi?var ıse sonucu paylasır ısenız daha fazla bılgı verebılırız.)Rahim tup fılmınızde unıkornuat uterus denılen ( tek boynuz seklınde gelısen rahım) durum sozkonusu. Bu rahim tipinde gebelık kayıpları - erken dogum eylemlerı gozukse de diger düşük sebepleri de arastırılmalı. Ayrıca rahim içine hısteroskopı ıle gırılerek ( kamera sıstemı) gebelık kaybına yol acacak baska bır durum var mı bakılmalı var ise duzeltılmelı.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…