Hsg sonrası yaşadıklarınızı anlatalım🤗ve be kadar sonra gebelik oluştu lütfen arkadaşlar birbirimize umut olalım

Merhaba, inşallah 🙏🏻sizin sağ tüp işlem esnasında mı açıldı? Benim sol tüpte yapışıklık var gibi yazılmış rapora ama alt satırda kontrast madde geçti demiş, anlayamadım yapışıktı da işlem esnasında mı açıldı diye, sizin raporunuzda yazanın ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz sizin için sorun olmayacaksa ? Doktora gittiniz mi sonuç göstermeye, benim cumartesi günü randevum biraz gerginim :KK43:
Acmadı doktor sol kapalı cnm

Sağ tüp açık mıydı, işlem sırasında mı açıldı peki ?
Yok cnm sadece sol tüp kapalıydı doktora gittim acma işlemı uygulamayalıö sımdı dedi asılama olucaktı cnm gebe oldugumu ögrendım ama değerim düşük bugunde lekelerım gelıyo tedirgnm dua et nolur cnm

Yok cnm sadece sol tüp kapalıydı doktora gittim acma işlemı uygulamayalıö sımdı dedi asılama olucaktı cnm gebe oldugumu ögrendım ama değerim düşük bugunde lekelerım gelıyo tedirgnm dua et nolur cnm
Ayyy hadi hayırlısı inşallah lekelenmeler yerleşme kanamasıdır 🙏🏻 sağlıkla ilerler inşallah 🙏🏻 sende benim için dua et yapışıklık falan açılmış olsun işlem sırasında :KK43:

Hsg ne zaman çekilmiştim, ne kadar sonra hamile olduğunu öğrendin acaba
Cnm 1 eylülde adet oldum 5 gün oldum 9 unda rahım fılmı cekımdım sonra 4 gün antıbıyotık kullandım cnm benım aklına takılan me varsa mesajdan da yazabılırsın cnm

Merhaba, inşallah 🙏🏻sizin sağ tüp işlem esnasında mı açıldı? Benim sol tüpte yapışıklık var gibi yazılmış rapora ama alt satırda kontrast madde geçti demiş, anlayamadım yapışıktı da işlem esnasında mı açıldı diye, sizin raporunuzda yazanın ekran görüntüsünü ekleyebilir misiniz sizin için sorun olmayacaksa ? Doktora gittiniz mi sonuç göstermeye, benim cumartesi günü randevum biraz gerginim :KK43:
Benim e nabıza düşmedi daha kuzum ama bir kağıda şu şekilde yazıldı sağ tüpten geçiş sağlandı dağılım var sol tüpten geçiş sağlanmadı bunu yazmış sadece

Eklentiler

• 0757FE87-D384-4FF7-A5E7-4256EAEFC049.jpeg
    0757FE87-D384-4FF7-A5E7-4256EAEFC049.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 58
Benim e nabıza düşmedi daha kuzum ama bir kağıda şu şekilde yazıldı sağ tüpten geçiş sağlandı dağılım var sol tüpten geçiş sağlanmadı bunu yazmış sadece
Benim bu şekilde yazıyor, bir doktora sordum rahim içinde kısmi yapışıklık var gibi , ama diğer bir çok şeyle değerlendirmek gerek tek başına bu filme yorum yapmak doğru olmaz dedi, sol tüp açık ama gebelik şansını düşürüyor tabiki, bakalım yarın gideceğim kendi doktoruma o ne diyecek🙏🏻

Eklentiler

• IMG_2503.jpeg
    IMG_2503.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 55
Sağ tüpün film esnasında açıldığı raporda yazıyor mu peki?
Hayır anestesiz oldum doktor sağ tüp tıkalı dedi dayanırsan açarım dedi dayanırım dedim sanırım hafif geçiş vardı ikinciside komple açıldı ama sol tüp açılmadı maalesef

Benim bu şekilde yazıyor, bir doktora sordum rahim içinde kısmi yapışıklık var gibi , ama diğer bir çok şeyle değerlendirmek gerek tek başına bu filme yorum yapmak doğru olmaz dedi, sol tüp açık ama gebelik şansını düşürüyor tabiki, bakalım yarın gideceğim kendi doktoruma o ne diyecek🙏🏻
Ben dün görüştüm doktorumla gebeliğe engel bir durum değil dedi sadece kalma oranını bir tık düşürdü dedi ama tek tüple gebe kalan çok hastam var dedi iki tüp kapalı olsaydı o sıkıntıydı dedi

Hayır anestesiz oldum doktor sağ tüp tıkalı dedi dayanırsan açarım dedi dayanırım dedim sanırım hafif geçiş vardı ikinciside komple açıldı ama sol tüp açılmadı maalesef
Hmm bana o tarz bişey demediler hiç, bakalım yarın ben de gidicem doktor inşallah sorunsuz dönerim ben de 🙏🏻

Arkadaşlar merhaba öncelikle biraz uzun oldu kusura bakmayın..iki yıllık evliyim evlendiğinizden beri korunmuyoruz.bu iki yıllık süreçte çok zor şeyler geçirdik eşime bir yıl önce varikosel tehdidi konuldu ve hemen ameliyat oldu değerlerimiz ameliyat sonrası biraz düşmüştü ama şuan da normale döndü.bende hiç bir problem yok klomen falan herşeyi denedik artık son olarak adet bitiş tarihinden bir gün sonra bu ay 14 ü rahim filimi mi çekildim.artık yapacak birşeyim kalmadı rabbim bize de tadttırsın annelik duygusunu..diyeceğim şu benzer problemler yaşayıp hsg peşine hamile kalanlar oldumu teşekkürler arkadaşlar şimdiden🤗
Aaaah ah sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben çok bunalmış durumdayım. HSG henüz çekilmedi fermara ve öatlatma iğnesi kullandım 2 kez olmadı. Artık süreç hah ve aşılamaya gidiyor ama MORALİM ÇOK KÖTÜ… Allah hepimize anneşiği nasip etsin

İlk rahim filmim martta çekildi hiç bir sıkıntı çıkmadı
Nisanda aşılama yaptırdım tutmadı
Yumurta takibi yaptım yok
Bu ay tekrar 20 eylülde rahim filmi çektirdim
21-22 Eylül ilişki oldu 21 Eylül sabah piki gördüm çünkü.. sonra iş için şehir dışına çıktım. Pikten sonra ikinci gün bitmek bilmeyen kaşık ve bel ağrım var… inşallah enfeksiyon değildir diyorum hiç bir akıntı koku yok kaşıntı yok bence benim bebeğim gelcek gibi
Merhaba test yaptınız mı acaba gebelik var mı?

X