Hsg Sonrasi Veya öncesi Antibiyotik

bade_bade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
378
0
96
İstanbul
Merhaba önumuzdeki hAFTA Hsg çekilicek Dr Herhangi Bir Antibiyotik Vermedi Sanirim Filmden Sonra Vericek Tecrubesi Olanlar Varsa Film öncesi Antibiyotik Içen Varmi Veya Sonrasinda Hangi Antibiyotiği Içtiniz Yazarmisiniz Monodoks Kullanan Oldumu Birde O Ay Korundunuzmu

hayır korunmadık neden korunalım ki ve hayır gebelik olmadı malesef bizde kendiliğinden, bir buçuk sene oldu film çektirdiğimden beri.bizde asıl sorun erkek faktörü.

merhaba bende 2 ay önce hsg çektirdim 1 hafta öncesinden 1 kutu monodoks kullanmamı söyledi doktorum.kullandım 1 hafta sonra hsg çektirdim hsgye girmeden yarım saat öncde bi ağrı kesici fitil kullandım endol adında.ve hsg çekildikten sonra 1 ay korunduk doktorumuz öle istedi çünkü yumurtaar ışın aldığı için hamile kalınsa bile bebk düşüebilio veya sakat olabiliomuş o sebeple korundk anlıycan.bundan sonra 3 ay bekleyeceğiz hsgden sonra kendiliğinden gebelik oluşabiliomuş.benim bu ay ilk ayım bekliorum bakalım inşşal olur bebişim allah tüm isteyenlere nasip etsin sanada inşallah.umaraım yardımcı olabilmişimdir.senistanbulda oturuosun anladığım kaarıyla hangi doktora gittiğini yazarsan sevinirim.bide hsg adet bitiminin hemen ardından yapılıo bilgin olsun randevulu gitmen gerekio.umaraım bi sorun yoktur. allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim benimki anesteziyle çekilicek dr önceden bişey kullanmana gerek yok dedi ama monodoks kullanmayı düşünüyorum ama bugün başlasam filmden bir gün önce bırakmam gerekicek çünkü anestezi verilirken başka ilaç alınmamış olması gerekiyor 5 gün içmiş olucam monodoksu oda yetersiz olucak kafam çok karıştı neyse artık inşallah sende bu ay hamilesindir

Teşekkürler Biz Ayni Gün Spermlerede Baktiricaz 3-5 Gün Arasi Sperm Dediler Acaba Kaç Günlük Olmasi Doğru Sonuç Veriyor

canım en az 3 enfazla 5gun cinsel perhiz spermiyogram için yeterli ...
5gunden fazla olursa sperm hareketinde sorun varmış gibi çıkabiliyormuş Çünkü...

teşekkür ederim benimki anesteziyle çekilicek dr önceden bişey kullanmana gerek yok dedi ama monodoks kullanmayı düşünüyorum ama bugün başlasam filmden bir gün önce bırakmam gerekicek çünkü anestezi verilirken başka ilaç alınmamış olması gerekiyor 5 gün içmiş olucam monodoksu oda yetersiz olucak kafam çok karıştı neyse artık inşallah sende bu ay hamilesindir

bende ocak ayında Hsg çekindim benımde anestezi ile çektiler ama ne öncesinde ne sonrasında antibiyotil yada başka bir ilaç kullanmadım ve allaha çok şükür hiç bişe olmadı ama hsg çekildiğin ay bebek işlerini durdurduk rahim ve yumurtalıklar radyasyon aldığı için hamiş kalırsan bebek sorunlu olru demişti doktorum ama ondan sonraki aylar şubat mart ve mayıstada aşılama Oldum ama 3aşılamam da negatif çıktı...
umarım sen hemen bebeğini kollarına alırsın :)

aslında anestezilik bi olay değil ben normal çektirdim hiç bi problem yaşamdım saniyelik 3 defa adet sancısına benzer bi ağrı oluo o kadar bence gerek yok ensteziye ama sen bilirsin çektirenlerin çoğu böle düşünüo bende çok korkmuştum ama değmezmiş o kadar korkuma.zaten 10 dakka bile sürmüo içeri girmenle çıkman.nerde çektiriosun peki?

teşekkürler zenan aslında benim ilk gebeliğim dışgebelikti ikinci hemen peşinden oldu doğal yolla onunda kalbi durdu kürtaj oldum ve 7 ay oldu yumurta takibi olduğu halde hamilelik oluşmadı dr oyüzden hsg ve sperm istedi bakalım ne çıkıcak yani her halukarda bu ay korunucaz demek ozaman antibiyotiğimi içeyim ben belki korundurmaz diye ilaç almıyım demiştim

kadikoy acıbademde çektiriyorum evet acı kimi az kimi çok diyor zaten psikolojiler bozuk onun için dahada yıpranmak istemiyorum o yüzden anestezi yaptırıcam

canım bende anestezılı cektırmıstım basında degıl de ıslemden sonra antıbıyotık verdı dr......sorun kadın faktoruyse hsg den sonra bırcok ınsan hamıle kalıyor o yuzden korunmamalısın.........ama dr um o ay asılama yapmadı yalnızca .............

bu konu tartışma getiriyor sanırım kimi dr hsg ayı korunma veriyor kimi korunma vermiyor hangisi doğru yapıyor acaba bakalım benimkisi ne diycek ama tahnminimce korun der oda çünkü normalde ağrı kesici içmemi bile yasakladı

Bende bugun cektirdim Hsg sonrasina 3 adet antibiyotik verdiler.Hsg cekilirken zorlandim biraz ama asil 3-4 saat sonrasi inanilmaz agrim oldu kasiklarima ne otura bildim ne yuruyebildim. Agri kesici ictim aksama dogru biraz daha iyi hissettim kendimi ama off inanilma zbir siskinlik ve agri vardi butun gun !

doktorum hsg filmin ilacını almamız için reçete yazdı reçetede antibiyotikde vardı ama
kullanmadım. doktorumada sormadım doğrusu.

Merhaba ben yeni yaptırdım kesinlikle regliniz tamamen bitsin ben bitti sandim hafif lekeler varmış ve ilaç çok ağrı yaptı sonrasında antibiyotik verdiler ve hekimoğlu mr merkezinde 400 tlye yaptırdım diğer çoğu yer 700 tl istedi muhakkak yanınızda biri olsun filmden sonra ağrılı geçebiliyor.

Back
X