• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG sonrası süreç

tubilika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
5
1
1
26
Arkadaşlar merhaba, hsg çektirdim sağ tüp açık sol tüp kapalı dedi doktor. ama ne gibi bir işlem uygulayacak hiçbir şey söylemedi. Hormon testime bakmadığı için adetin 3. günü kan ver dedi. İnfertilteden randevu alacaksın dedi. Yani infertilte mi açıklayacak işlemlerimi?. bu doktor neden bir şey söylemedi anlamadım. 1.5 senedir korunmuyoruz. bir kimyasal gebelik geçirdim. sonra bayadır denedik olmadı ve bu süreçlere girdim. eşimde sperm testi verdi onda da sprem haraketliliği az dediler ama bir problem olmaz dediler ona tutar illaki dediler. HSGden sonra da enfeksiyon kaptım şimdi fitil verdi onu kullanıcam enfeksiyon bitsin diye. bebişim olsun istiyorum ama doktorlar hiçbir şey demiyor ve açıklama genelde çok yapmıyor. Çok streste yapmak istemiyorum aslında olumlu düşünmeye çalışıyorum , benim gibi süreç yaşayan var mı yardımcı olabilir mi teşekkürler şimdiden.

Merhaba benim de rahim filminde sol tüp kapalı çıktı sag tüp acık esiminde sayısı biraz azdı benim on yıllık evlilik oldugu icin tüp bebek denedim.ama yaş ve baslarda denemiş olsaydım aşılama yada farklı seler deneyebilirdi doktorumuz.

anladım umarım sağlıklı güzel bir bebeğiniz olur benim içinde aynı dileklerim. Ben yumurtlama takvimine göre bakalım deneyeceğim inş tutar

Back