Hsg sonrası ne zaman hamile kaldınız acaba

Merhaba kızlar. Ben 27 mayısta hsg çektim iki tüpüm tıkalıydı açılmadı anestezi eşliğinde ameliyat ile açıldı dün de leke gördüm büyük ihtimalle regli olucam. Sizler ne zaman hamile kaldınız.doktorum adet olduğunda ara beni dedi ilaçlara başlayacağız bilmiyorum nasıl bir tedavi yapılacak. Bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
Noldu peki benimde 2 tupum de tıkalı çıktı nasıl bir yol izlediniz

Benimde iki tüpüm tıkalı çıktı bugün ne yaptınız operasyon oldunuz mu nasıl bir yol izlediniz
20241202_143837.jpg
şöyle bi film var başka bi doktora sordum açık gibi gözüküyor 2 ay daha bekle sonra ameliyat ol dedi

Eki Görüntüle 3516611 şöyle bi film var başka bi doktora sordum açık gibi gözüküyor 2 ay daha bekle sonra ameliyat ol dedi
Benimde rahimden sonra ki ince çizgiler çıkmış ama dr un söylediğine göre sonunda tıkanıklık varmış ama bugün okuduğum bi yazıda çekilirken kişi kendini aşırı kasarsada tüpler tıkalı gibi çıkabilirmiş bende kasmışım heralde dudaklarımı falan kesmişim dişlerimle dr hemen tanısal laparoskopi yapalım dedi ama kararsız kaldım Hsg den sonra çok hamile kalanda oluyor çünkü

Benimde rahimden sonra ki ince çizgiler çıkmış ama dr un söylediğine göre sonunda tıkanıklık varmış ama bugün okuduğum bi yazıda çekilirken kişi kendini aşırı kasarsada tüpler tıkalı gibi çıkabilirmiş bende kasmışım heralde dudaklarımı falan kesmişim dişlerimle dr hemen tanısal laparoskopi yapalım dedi ama kararsız kaldım Hsg den sonra çok hamile kalanda oluyor çünkü
Fiyat ne kadar istendi benden tanısal için 35000 TL istediler

X