Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aa ben başkent daha uygundur diye bekliyordum çok pahalı geldi bana
Anestezili fiyatı bu sanırım anestezisiz ne kadar acaba biliyor musunuz?
Şehir hastanesinde de yeni cihaz var diye duymuştum ora ücretsizdir orda mı çektirsek acaba
Aa ben başkent daha uygundur diye bekliyordum çok pahalı geldi bana
Anestezili fiyatı bu sanırım anestezisiz ne kadar acaba biliyor musunuz?
Şehir hastanesinde de yeni cihaz var diye duymuştum ora ücretsizdir orda mı çektirsek acaba
Ben az önce aradım çukurova başkent anestesiz 5 bin anestezili 8.500 dedi diğer özeller hep 13-15 arası fiyat verdi şehir hastanesinde sıra bulacağımızı sanmıyorum ve öyle herkese çekmezler ben 5 aydır düşünüyorum olmuyor mesela
Ben az önce aradım çukurova başkent anestesiz 5 bin anestezili 8.500 dedi diğer özeller hep 13-15 arası fiyat verdi şehir hastanesinde sıra bulacağımızı sanmıyorum ve öyle herkese çekmezler ben 5 aydır düşünüyorum olmuyor mesela
Ben anestezisiz düşünüyorum biri 18 haftalık 3 kürtajım olduğu için umarım ona da dayanabilirim diye düşündüm
teşekkür ederim bilgiler için
Çektirenler de bilgilendirirse seviniriz
Ben anestezisiz düşünüyorum biri 18 haftalık 3 kürtajım olduğu için umarım ona da dayanabilirim diye düşündüm
teşekkür ederim bilgiler için
Çektirenler de bilgilendirirse seviniriz