- 28 Temmuz 2023
- 249
- 110
- 23
- Konu Sahibi Gokkusagiperisi
-
Ben de hsg çektireceğim bu ay sabahtan beri hsgyi araştırıyorumArkadaşlar merhaba hsg yaptıracağım inşallah doktorlar bir sorunun yok ama hsg ve hormonlara bakılsın dedi ama hamile kalamıyorum bu arada yurt dışında yaşıyorum hsg sonrası hamile kalanlar varmış gerçekten oluyor mu yani umudum var inşallah hsg den inşallah hemen sonra hamile kalırım sizler hemen mi kaldınız benimle paylaşırsanız sevinirim çok merak ediyorum bu konu hakkında görüşlerinizi
Bende bu ay oldum henüz bekliyorum nasip olsun bizde de herhangi bir sonuç görmedi doktor amh değerim 1 geldi ama çokta olmayacak gibi değil dedi doktor 0.50 nin altına sorun yapar demişti 1 yıldır deniyoruz henüz olmadı hormonlarım gayet normal eşimde biraz sperm sorunu vardı ama o da kötü değil dedi inşallah bu ay o aydırArkadaşlar merhaba hsg yaptıracağım inşallah doktorlar bir sorunun yok ama hsg ve hormonlara bakılsın dedi ama hamile kalamıyorum bu arada yurt dışında yaşıyorum hsg sonrası hamile kalanlar varmış gerçekten oluyor mu yani umudum var inşallah hsg den inşallah hemen sonra hamile kalırım sizler hemen mi kaldınız benimle paylaşırsanız sevinirim çok merak ediyorum bu konu hakkında görüşlerinizi
Olmama sorunu neydi özel değilseÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
Olmama sorunu neydi özel değilseÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
Bi sorunumuz yoktu tüm tahlilleri yaptırmıştık bi tek rahim filimi kalmıştı onuda yaptırdım olduOlmama sorunu neydi özel değilse
Bende 25 nisan da rahim filmi çektirdim adetine 8 gün var daha kasık agrılarım var bklm inşallah allah verir bize çok endişeliyimBen Nisan ayında oldum hala bekliyorum
Anesteziye yap bence sancılıymıs ben anesteziye oldum gözümü bir açtım bitmiş zatenBen de hsg çektireceğim bu ay sabahtan beri hsgyi araştırıyorumcevaplar gelsin ben de bilgileneyim sizin anestezili mi olacak ? Özelde mi çektireceksiniz
Ay ne güzelÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
İnşallah kuzularım inşallahAy ne güzelRabbim bize de bu mutlu haberi nasıp eyler inşallah
Ben geçen sene çekildim hala gebe kalamadım. Bu biraz da soruna bağlı. Tüplerde yapışıldık tıkanıklık varsa hamile kalınıyor filmden sonra. İnşallah sizin de öyle olur gelir bebişinizArkadaşlar merhaba hsg yaptıracağım inşallah doktorlar bir sorunun yok ama hsg ve hormonlara bakılsın dedi ama hamile kalamıyorum bu arada yurt dışında yaşıyorum hsg sonrası hamile kalanlar varmış gerçekten oluyor mu yani umudum var inşallah hsg den inşallah hemen sonra hamile kalırım sizler hemen mi kaldınız benimle paylaşırsanız sevinirim çok merak ediyorum bu konu hakkında görüşlerinizi
İnşallah bize de nasip olurBende çekildiğim ay hamile kaldım şimdi kızım 1 yaşında
İnşallah bize de nasip olur bu ayÇekildiğim ay hamile kaldım arkadaşlar
Doktorum zaten ben anestezi ile yapıyorum dedi. Ne kadar uyudunuz kiAnesteziye yap bence sancılıymıs ben anesteziye oldum gözümü bir açtım bitmiş zaten
Doktorum zaten ben anestezi ile yapıyorum dedi. Ne kadar uyudunuz ki
Karışmak gibi olsun istemiyorum bu arada hemşireyim bi hemşire olarak anesteziyi kabul etmedim ağrı eşiğinizi bilmiyorum ama bende çok güçlü değilim sadece 2 sn çekilecek ağrı için narkotik ilaç almayı doğru bulmuyorum ilaç komplikasyonu var işlem bittikten sonra çok şükür anesteziyi olmadım dedim 5 dk sonra kendime gelip işlerimi hallettim kanamamda hiç olmadı sadece verilen sıvı çıkışı oldu regl ağrısı genelde yaşamam 5 dk sancı hissettim 2 sn de kendi reglimden baya bi ağrı oldu yalan söyleyemem ama dayanılmayacak kadar değilAnesteziye yap bence sancılıymıs ben anesteziye oldum gözümü bir açtım bitmiş zaten
İnşallah bize de nasip olur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?