- 25 Aralık 2016
- 856
- 489
- 33
- Konu Sahibi Bittercikilat
O zaman ilk ay gebelik oluşmadı dogru anladım dimi canimBende olmadi hatta tam gununde oldum. 28. gunde. Son 3 aydir 2-3 gun oynuyordu. Film cekildigim ay yani bu ay tam 28.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ilk ay gebelik oluşmadı dogru anladım dimi canimBende olmadi hatta tam gununde oldum. 28. gunde. Son 3 aydir 2-3 gun oynuyordu. Film cekildigim ay yani bu ay tam 28.
Evet bu ay gebelik yok canım yani ilk ay.O zaman ilk ay gebelik oluşmadı dogru anladım dimi canim
Benim de ilk ayın yumurtlama donemindeym ama bi yildir Neg görmekten umudum kalmadi artikEvet bu ay gebelik yok canım yani ilk ay.
Aa hayır umutlarımızı yitirmek yok. Vakti zamanı gelince olacak inşallah. Senin başka sorunun var mı peki? Film de temiz çıktı değil mi?Benim de ilk ayın yumurtlama donemindeym ama bi yildir Neg görmekten umudum kalmadi artik
Evet canım tüpler açık çıktı çok şükür. Sadece uterus sağa deviye yaziyodu ama doktor onla alakalı hic bi şey soylemedi sonuçlar temiz sorun yok dedi. O da gebeliğe engel değilmiş herhalde. Eşim de test yaptırmıştı yaza doğru onun değerleri de çok iyi çıkmıştı ama zamanı var demek ki. Sen ne kadardır ugrasiyosun canimAa hayır umutlarımızı yitirmek yok. Vakti zamanı gelince olacak inşallah. Senin başka sorunun var mı peki? Film de temiz çıktı değil mi?
Bizim 6. ayımız olacak. Bir sorun yoksa elbet olacaktır canım geriye bir tek stres kalıyor. Tabi bu bizim bildiğimiz kısmı, Allah büyüktür bizim göremediğimiz nicelerini görür. Elbet bizim için en hayırlı olan zamanı O bilir. Belki filmde ufak tıkanıklıkların açılmıştır ve şimdi kolayca hamile kalırsın. Benim tek tarafımdan ilaç geç geçmiş mesela, bence orda vardı tıkanıklık. Anestezili olduğu için hatırlamıyorum ama doktor uyandığımda söyledi. İyi ki anestezili yapmışız dedi. Muhtemelen canım yanacaktı çünkü. Çok mu kafaya takıyorsun sen? Gerçi takmamak elde değil. Benim daha 6 ay oldu ama her regl dönemimde iki gözüm iki çeşme oluyorumEvet canım tüpler açık çıktı çok şükür. Sadece uterus sağa deviye yaziyodu ama doktor onla alakalı hic bi şey soylemedi sonuçlar temiz sorun yok dedi. O da gebeliğe engel değilmiş herhalde. Eşim de test yaptırmıştı yaza doğru onun değerleri de çok iyi çıkmıştı ama zamanı var demek ki. Sen ne kadardır ugrasiyosun canim
Canım ben anestezisiz yaptırdım o yüzden iyi hatırlıyorum her şeyi bana da sağ taraftan biraz zorlandı ama geçti dedi belki de dedgin gbi ufak tıkanıklık vardı orda. Ben de ilk baslarda hep ağlıyodum olmuyor diye simdi eşim de ben de artik bizim olmaz diye bakıyoruz hatta az önce eşim sende bu ay olur mu dedi olmaz dedim bence de dedi bi dhaaki ay olur mi dedi olmaz dedm yine bence de dedi. Biz artik bu moda olduğumuz için adet zamanı yine uzuluyoruz ama eskisi kadar sarsmiyo. Benim en çok canimi sikan cevre baskısı. Düşünmuyoruz falan diyorum ama 1 yil olunca öyle demek de yetmiyor insanlaraBizim 6. ayımız olacak. Bir sorun yoksa elbet olacaktır canım geriye bir tek stres kalıyor. Tabi bu bizim bildiğimiz kısmı, Allah büyüktür bizim göremediğimiz nicelerini görür. Elbet bizim için en hayırlı olan zamanı O bilir. Belki filmde ufak tıkanıklıkların açılmıştır ve şimdi kolayca hamile kalırsın. Benim tek tarafımdan ilaç geç geçmiş mesela, bence orda vardı tıkanıklık. Anestezili olduğu için hatırlamıyorum ama doktor uyandığımda söyledi. İyi ki anestezili yapmışız dedi. Muhtemelen canım yanacaktı çünkü. Çok mu kafaya takıyorsun sen? Gerçi takmamak elde değil. Benim daha 6 ay oldu ama her regl dönemimde iki gözüm iki çeşme oluyorumzor bir süreç
Çok iyi anlıyorum canım seni ama umudunuzu kaybetmeyin. Hiçbir sağlık sorununuz yok sonuçta. Bak filmini de çektirdin o da çıktı aklından artık tamamen rahat olmalısın. Bence de beklemeyince sanki daha çabuk oluyor bazı şeyler. Üzerine çok düşünce olmuyor. Ben hayatımda başka bir şey için şu kadar uğraşsaydım her şeyi deneseydim bu kadar konsantre olsaydım heralde bilim insanı flan olmuştum. :))Canım ben anestezisiz yaptırdım o yüzden iyi hatırlıyorum her şeyi bana da sağ taraftan biraz zorlandı ama geçti dedi belki de dedgin gbi ufak tıkanıklık vardı orda. Ben de ilk baslarda hep ağlıyodum olmuyor diye simdi eşim de ben de artik bizim olmaz diye bakıyoruz hatta az önce eşim sende bu ay olur mu dedi olmaz dedim bence de dedi bi dhaaki ay olur mi dedi olmaz dedm yine bence de dedi. Biz artik bu moda olduğumuz için adet zamanı yine uzuluyoruz ama eskisi kadar sarsmiyo. Benim en çok canimi sikan cevre baskısı. Düşünmuyoruz falan diyorum ama 1 yil olunca öyle demek de yetmiyor insanlara
Aynen valla bebekle alakalı neredeyse her konuda bi fikrimiz var kadın dogumcu gibi olduk Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin hepimizin kucakları 2018 de dolsun insallah :)Çok iyi anlıyorum canım seni ama umudunuzu kaybetmeyin. Hiçbir sağlık sorununuz yok sonuçta. Bak filmini de çektirdin o da çıktı aklından artık tamamen rahat olmalısın. Bence de beklemeyince sanki daha çabuk oluyor bazı şeyler. Üzerine çok düşünce olmuyor. Ben hayatımda başka bir şey için şu kadar uğraşsaydım her şeyi deneseydim bu kadar konsantre olsaydım heralde bilim insanı flan olmuştum. :))
Hangi gün çektirdin canım yumurtlama ve bat ne zaman?Ben de bu ay çektirdim. hsg sonrası iki ayda hamile kalan da kalamayan da var çevremde. Bakalım benim payıma ne düşecek, bekliyorum :)
Ben 14 ünde çektirdim 19 unda yumurtladım. Bat 5 aralıkta canımHangi gün çektirdin canım yumurtlama ve bat ne zaman?
Tebrikler bebeğini sağlıkla kucağına alacağın keyifli bir hamilelik olsun senin için.. umarım bizler de yaşarız :)Kızlar bende hsg den 2 ay sonra hamile kaldım yumurta takibi ve klomenle
Bende 14 unde çekildim sen erken mi yumurtladin benim yumurtlama tahmini bugün bat 8 aralikBen 14 ünde çektirdim 19 unda yumurtladım. Bat 5 aralıkta canım
Maşallah canım tebrik ederim ben de bu ay çekildim eğer olmazsa klomene devam edicez 3. Kulanisim olacakKızlar bende hsg den 2 ay sonra hamile kaldım yumurta takibi ve klomenle
2 gün erken yumurtladım normalde 21 indeydi yumurtlamam. Sat 8 kasımdı. Adet başlanıgıcından 7 gün sonra hsg çekildi ve 27-28 günde adet oluyorum.Bende 14 unde çekildim sen erken mi yumurtladin benim yumurtlama tahmini bugün bat 8 aralik
Önce sen sonra ben bebek haberi alırız inşallah canim2 gün erken yumurtladım normalde 21 indeydi yumurtlamam. Sat 8 kasımdı. Adet başlanıgıcından 7 gün sonra hsg çekildi ve 27-28 günde adet oluyorum.
Umarım ikimiz için de güzel haberleri alacağımız bir ay olur canım. Hsg den sonra hamile kalanlara biz de eklenelim :)Önce sen sonra ben bebek haberi alırız inşallah canim