• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg sonrası adet düzeni

Betbetul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
593
739
103
32
Merhaba arkadaşlar. Hsg çektirenlere sorum olacaktı. Hsg sonrası ne zaman adet oldunuz yani gününüzde mi oldunuz yoksa düzen bozuldu mu. Erken yada geç. Normal şartlarda 8 şubatta adet olmam lazım. Öncesinde şehir dışında olacağım planlamamıza göre 10 şubatta gelip transfer hazırlığına başlayacağız ama öncesinde olur muyum acaba biraz kafam karıştı ona göre biletimi iptal etmeliyim yada ertelemeliyim

Merhaba arkadaşlar. Hsg çektirenlere sorum olacaktı. Hsg sonrası ne zaman adet oldunuz yani gününüzde mi oldunuz yoksa düzen bozuldu mu. Erken yada geç. Normal şartlarda 8 şubatta adet olmam lazım. Öncesinde şehir dışında olacağım planlamamıza göre 10 şubatta gelip transfer hazırlığına başlayacağız ama öncesinde olur muyum acaba biraz kafam karıştı ona göre biletimi iptal etmeliyim yada ertelemeliyim
Benim gecikti diye hatırlıyorum. Normalde 26-28 gün sürerdi. O ay 33 gün sürdü

Benim normal düzende olmuştu gecikme yoktu yani ama bünyeye göre değişiklik gösteriyodur

Iki kez cektirdim hicbir gecikme veya erken gelme olmadi, etkilemedi yani normal dongumu

Back