- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 31
-
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
Ozaman süper hsg ile mi açıldı ozaman sizin tupunuz çok tikali değilmiş demek sevindimİki tüpünü de actık dedı doktor gayet güzel geçmiş ona bakmadım ya nerden bakılır
Antimulleryen hormon acilimiİki tüpünü de actık dedı doktor gayet güzel geçmiş ona bakmadım ya nerden bakılır
Acılı tabıkı anestezi vermezsen sancıdan duramazsın cnm benim uyanınca da sancın olur ama çok degıl az yanıAntimulleryen hormon acilimi
Hsg çekildiğim ay kaldım doğal yolla başka bisey yapmamıştımMerhaba benim de sag tup kapali nasil kaldiniz
Merhaba gebeliğiniz nasıl geçiyor ? Benimde sağ tubada çıktı yeni çekindimBenimde aynı şekilde sol tüpümde sol tubada orta derece ektazi yazıyordu çekildiğim ay hamile kaldım korkma canım
Şükürler olsun normal geçiyor 17 haftam bitmek üzereMerhaba gebeliğiniz nasıl geçiyor ? Benimde sağ tubada çıktı yeni çekindim
Çok sevindim , sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunŞükürler olsun normal geçiyor 17 haftam bitmek üzere
Merhaba bende de minimal ektazi yazıyor aynı zamanda kısmen göllenme ve sınırlı dağılım yazıyor birkaç doktora sordum sorun değil dedi amaMerhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
İnşallah gerçekten sorun değildir. Forumlarda çok okudum ne hastalıklarla hamile kalıyorlar, hiç olmazsa Allah'ın mucizesine inanıyorum. Tevekkül ettim ve zamana bıraktım. Siz de kafanıza takmayın, her kes doktorlar dahil diyorlar ki en iyi ilacı düşünmemektir. Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinMerhaba bende de minimal ektazi yazıyor aynı zamanda kısmen göllenme ve sınırlı dağılım yazıyor birkaç doktora sordum sorun değil dedi ama
Amin inşallah rabbim bizi kurtarsın inşaşlahİnşallah gerçekten sorun değildir. Forumlarda çok okudum ne hastalıklarla hamile kalıyorlar, hiç olmazsa Allah'ın mucizesine inanıyorum. Tevekkül ettim ve zamana bıraktım. Siz de kafanıza takmayın, her kes doktorlar dahil diyorlar ki en iyi ilacı düşünmemektir. Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben bu tüpümden dış gebelik geçirdim bir kereİnşallah gerçekten sorun değildir. Forumlarda çok okudum ne hastalıklarla hamile kalıyorlar, hiç olmazsa Allah'ın mucizesine inanıyorum. Tevekkül ettim ve zamana bıraktım. Siz de kafanıza takmayın, her kes doktorlar dahil diyorlar ki en iyi ilacı düşünmemektir. Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin