- 13 Haziran 2024
- 178
- 41
- 31
- Konu Sahibi Waiting for a miracle
Son durumunuz nedirMerhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son durumunuz nedirMerhabalar! Dün rahim filmi çektirdim. Sol tüp hafifçe geniş lümenli ( minimal ektazi ) diye sonuç çıktı. Böyle sonuç ile hamile kalanlar var mı aranızda?
Daha beklemedeyim. Minimal ektazi hakkında doktor sorun değil, gebeliğe engel olmaz dediSon durumunuz nedir
Neden oluyormuş o ektazi dedikleri tam olarak nedir acaba sorun olmamasına sevimdjmDaha beklemedeyim. Minimal ektazi hakkında doktor sorun değil, gebeliğe engel olmaz dedi
Doktorla telefonla görüştüm tatilde olduğu için kısa konuştu, sebebini söylemedi. İnternette araştırdım büyük ihtimalle düşük sonrası ya da bakteri, iltihabtan dolayı oluyormuş. Antibiyotiği onun için yazmış diye düşündüm sonraNeden oluyormuş o ektazi dedikleri tam olarak nedir acaba sorun olmamasına sevimdjm
Sizin de durumunuz aynı mı?Neden oluyormuş o ektazi dedikleri tam olarak nedir acaba sorun olmamasına sevimdjm
Anladım canim evet ondan yazmıştır bence de histereskopi gerekli değil heraldeDoktorla telefonla görüştüm tatilde olduğu için kısa konuştu, sebebini söylemedi. İnternette araştırdım büyük ihtimalle düşük sonrası ya da bakteri, iltihabtan dolayı oluyormuş. Antibiyotiği onun için yazmış diye düşündüm sonra
Anladığım kadarıyla eğer ektazi olan tüpte sıvı varsa o sıkıntı, ameliyat gerekli olabilir, ama çok şükür bende yokmuşAnladım canim evet ondan yazmıştır bence de histereskopi gerekli değil heralde
Ozaman gerekli değil o tüpün kalabilir evet canımAnladığım kadarıyla eğer ektazi olan tüpte sıvı varsa o sıkıntı, ameliyat gerekli olabilir, ama çok şükür bende yokmuş
Merhaba. Anlattığınız belirtileri ilk hamileliğimde adet olacağım gün hissetmiştim. Rahim filmini ben adetin 8 gününde çektirdim. 17 gününde adet olacakmış gibi ağrım vardı, bende ümitlendim çok kadınlar rahim filminden sonra hamile kalıyormuş. Ama bata daha var, bakalım, Allah ellerimizi boş bırakmasın İnşallah, her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versinMerhabâ kızlar ben 25 nisan da hsg yani rahim filmi cektirmistim o an da adettin 4 günüydü o zmn olmuştum benim de polikistik over denen bir hastalıgım var çocuk özlemi çekiyoruz ama bir türlü olmadı malesef 4 buçuk yıllık evliyim ve rahim filmi çektirmeye gittiğimizde sol tüpün kapalıydı sağ tipinde azıcık boşluk vardı actılar sağolsun vitamin verdiler kullanıylrum hala şimdi adetine 8 gün kaldı kasık agrılarım var meme ucu hassasıyeyım de var biraz belimde agrı oluyor baş dönmesi halsizlik yorgunluk var sizce hamile olabilirmiyim siz ne yasadınız rahim filmi çektirdikleri sonra?... Çok heycanlıyım ya inşallah vardır allah isteyen herkese nasip etsın inşallah
Benim bir tupum tikali ektazi yazmıyor sanırım ufak düzensizlikler diyor ama ektazi yapisiklik mi demek ti .benim tıkanmış enfeksiyon dan dedi doktor ama okadar büyük bir enfeksiyon geçirmedim ki anlamadım kapanacagi varmış ve hsg de açılmadı içi sıvı dolu değil ama benim de ameliyat oluncada açılmaz dedi doktorSizin de durumunuz aynı mı?
Ektazi yapışıklık değil de genişlenmiş demektir.Benim bir tupum tikali ektazi yazmıyor sanırım ufak düzensizlikler diyor ama ektazi yapisiklik mi demek ti .benim tıkanmış enfeksiyon dan dedi doktor ama okadar büyük bir enfeksiyon geçirmedim ki anlamadım kapanacagi varmış ve hsg de açılmadı içi sıvı dolu değil ama benim de ameliyat oluncada açılmaz dedi doktor
Tek tupunuz mu açık şuan ve amh değeriniz kac pkonun derecesi de önemliMerhabâ kızlar ben 25 nisan da hsg yani rahim filmi cektirmistim o an da adettin 4 günüydü o zmn olmuştum benim de polikistik over denen bir hastalıgım var çocuk özlemi çekiyoruz ama bir türlü olmadı malesef 4 buçuk yıllık evliyim ve rahim filmi çektirmeye gittiğimizde sol tüpün kapalıydı sağ tipinde azıcık boşluk vardı actılar sağolsun vitamin verdiler kullanıylrum hala şimdi adetine 8 gün kaldı kasık agrılarım var meme ucu hassasıyeyım de var biraz belimde agrı oluyor baş dönmesi halsizlik yorgunluk var sizce hamile olabilirmiyim siz ne yasadınız rahim filmi çektirdikleri sonra?... Çok heycanlıyım ya inşallah vardır allah isteyen herkese nasip etsın inşallah
Aa şimdi anladım canım benim ozaman olur o sorun değil bence de çünkü tikali değil ben aşılama sonrasi tüp bebeğe gecicem çok sagol canim benim Allah razı olsun söylediğin icindoktorda tek tuple olur dedi ama yaşım 31 beklememek icjn aşılama sonrasi tupe gecicemEktazi yapışıklık değil de genişlenmiş demektir.
Geçmiş olsun, canım. Allah için imkansız şey yoktur inşallah düzelir . Bu arada benim tanıdığım var dış gebelikten dolayı bir tüpü alınmış, 2 tane çocuğu oldu. Size umut olsun
Bol şans diliyorum . İnşallah tek denemede hamile kalırsınAa şimdi anladım canım benim ozaman olur o sorun değil bence de çünkü tikali değil ben aşılama sonrasi tüp bebeğe gecicem çok sagol canim benim Allah razı olsun söylediğin icindoktorda tek tuple olur dedi ama yaşım 31 beklememek icjn aşılama sonrasi tupe gecicem
AminnnBol şans diliyorum . İnşallah tek denemede hamile kalırsın
Amin inşallah cnm benim rahim filmi uyutularak yapılan bir işlem damar yolu açıp sizi uyutuyorlar o damardan 15 dk da bitiyor zaten işlem ben ne olduğunu bile anlayamadan kaltım hemen tabi doktor biraz uzan dedi 1 saat fln ama sonrasında adetliydim o zmn adetin 4 günde oldum tabiki ve 3 gün daha kan gelmeye basladı orda korkulacak birşey yok zaten normal birşey damar actiği için öyle...Merhaba. Anlattığınız belirtileri ilk hamileliğimde adet olacağım gün hissetmiştim. Rahim filmini ben adetin 8 gününde çektirdim. 17 gününde adet olacakmış gibi ağrım vardı, bende ümitlendim çok kadınlar rahim filminden sonra hamile kalıyormuş. Ama bata daha var, bakalım, Allah ellerimizi boş bırakmasın İnşallah, her isteyene sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Bu arada tüpünüzü nasıl açtılar, ameliyat mi oldunuz? Geçmiş olsun
Tek tupunuz mu açık şuan ve amh değeriniz kac pkonun derecesi de önemli
AminAmin inşallah cnm benim rahim filmi uyutularak yapılan bir işlem damar yolu açıp sizi uyutuyorlar o damardan 15 dk da bitiyor zaten işlem ben ne olduğunu bile anlayamadan kaltım hemen tabi doktor biraz uzan dedi 1 saat fln ama sonrasında adetliydim o zmn adetin 4 günde oldum tabiki ve 3 gün daha kan gelmeye basladı orda korkulacak birşey yok zaten normal birşey damar actiği için öyle...
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bakalım bizde umutla bekliyoruz umutluyum ❤❤
Merhaba benim de sag tup kapali nasil kaldinizGenis olması ile ilgili bi fikrim yok ama benim sağ tupum tıkalı doğal yolla hamile kaldım