Hsg - Rahim filmi

canım bende anestezili çekindim özel hastanede bunun 120 tlsi galiba anestezi parasıydı 300 lira doktora 300 özel hastaneye toplamda 600 lira vermiştim. doktorumada özel gidiyorum. İzmirde yaşıyorum bu arada çınarlıda çekinmiştim.

Ben de izmirde yaşıyorum fakat şuan memleketimdeyim burda çekineceğim. Anesteziden sonra hemen kalkabiliyoruz sanırım. Ve de tüpler açık çıkarsa ne yapıyorlar aşılamaya mı geçiyorlar? Kusura bakmayın çok soru sordum ama

Hiç tereddüt etme.ben çekildiğim gibi hamile kaldım.gerçi bende tıkanıklık vardı açtılar çok şükür.ama faydasını göreceksin eminim

Hiç tereddüt etme.ben çekildiğim gibi hamile kaldım.gerçi bende tıkanıklık vardı açtılar çok şükür.ama faydasını göreceksin eminim
İnşallah inşallah. Hsg den sonra ilişki yasağı yok o zaman?

21 ekimde hsg cekindim 25 ekim son adet tarihim oldu hamile kaldım ve tek tüpüm açıldı. Çekinmekte fayda var anestezi altında çekindim ben

21 ekimde hsg cekindim 25 ekim son adet tarihim oldu hamile kaldım ve tek tüpüm açıldı. Çekinmekte fayda var anestezi altında çekindim ben
Evet benim de anestezili olacak. Fsh değerim yükselmiş bu sefer de canımı o sıksa da hayırlısı artik

yok cnm bi on dakkaya ayilip yuruyerek gidiyorsun zaten azicik sersemlik oluyor sadece..ilk gun azicik damla kanamam olmustu onun disinsa bisey yasamadim cnm..birde ben hsg yi nisanda cekildim bisey cikmadi esimdede bir problem yoktu 1yila yakindir olmuyodu bebisimiz..nisanda cekildim filmi nisan mayis bekledik haziranda asilama yapti tutmadi bir ay ara verip agustosta ikinci asilamami olcaktimki temmuzda kendiligimden hamile kaldim..insallah sende asilamaya gerek kalmadan hamis kalip bebisin gelir..

Ah İnşallah.. Fsh değerine bakılmış mıydı? Benimki 2 ayda 6 küsurden 9 küsure fırlamış. Moralim yerle bir..

degerlerim iyi cikmisti canım hamile kalmadan once yapildi hepsi ama doktorun bisey dedimi engel falan diyeki moralini bozma hiç

Kizlar hepinize cok geçmiş olsun bende bugun hsg Çektirdim sol tupum tıkalı çıktı sag tüpüm de acik sol tupu tikali olupta saglikli gebelik yasayan oldu mu aranizda bu arada 3 normal yolla gebeligim oldu sadece ilk çocuğum var 2.cisi kurtaj 3.de kimyasal oldu

Bende sadece pko vardi yinede 1.5 yil gebelik olmadi anestezili rahim filmi cekindim ikinci ay gebe kaldim bence tedavi edici

Canim benimde sol kapali sivi gecisi cok yavas dediler ameliyat olmam icin israr ettiler ama baska doktor her sonuca guvenme kisiye gore degisiyor film yorumu raporu dedi guvenilir degil sonuclari bence

Benim tamda öyle işte. Sol kapalı sağdan yumurtladığım için hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…