Onun sperm testi normal, benim hormonlar normal. İkimizinkini de 2 doktor gördü ama gebelik oluşmuyorİkinizdede hic sorun cikmadimi??
İnsAllah hayirliyla en kisa zamanda gebe kalirsinn cnmmOnun sperm testi normal, benim hormonlar normal. İkimizinkini de 2 doktor gördü ama gebelik oluşmuyor
Amin hepimiz İnşallah. Seni hatırlıyorum bat beklemiştik birlikte. Sizde ne var ne yok? Rahim filmi çektirmiş miydin?İnsAllah hayirliyla en kisa zamanda gebe kalirsinn cnmm
Teşekkür ederim, sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çektirmeyi ciddi ciddi düşünüyorumcanim bende senin gibi ne esimde ne bende hicbir problem yoktu degerlerimiz iyiydi..1.sene sonunda hamile kaldim..bunda rahim filmi etkili oldumu bilemem ama hamile kalma olasiligini arttirdigi kesin nisanda rahim filmi cekildim temmuzda hamile kaldim..bu arada ben anestezili cekindim hissetmedim acisini ama ablamda anestezisiz cekinmisti zamaninda oda cok aman aman aci duymamisti doktordan doktora degisiyor kimi anestezili tercih ediyor kimisi etmiyor bence mutlaka cektir kanallarinda tikaniklik falan varsa film sayesinde aciliyor hem..
Bencede cektir hamile kalma olasiligini arttiriyoMerhaba bayanlar, eşimin ve benim hormon tahlillerim normal fakat 1 senedir gebelik oluşmuyor. Sabah randevu alıp 3 gün içinde rahim filmi çektireceğim İnşallah, ne dersiniz çektirmeli miyim? Ve anestezili mi çektirmeliyim? Gebelik şansını yükseltir mi? Deneyimli arkadaşların yardımını bekliyorum
Bende seni hatirliyorum :) yok ben beklemye devam nerdeyse 1 sene olucak nerdeyseAmin hepimiz İnşallah. Seni hatırlıyorum bat beklemiştik birlikte. Sizde ne var ne yok? Rahim filmi çektirmiş miydin?
Tahlilleriniz yapıldı mı peki? Valla sanki bekleyerek zaman kaybediyoruz gibime geliyorBende seni hatirliyorum :) yok ben bekellemye devam nerdeyse 1 sene olucak nerdeysekafayi yemek uzereyim.
Tamamdır çok teşekkürlerBencede cektir hamile kalma olasiligini arttiriyo
Birde arastirin c kollu makina cekerse agrisiz olur ama eski sistemse adet sancisi gibi bi agri cekersiniz ki zaten agri kesici alip giriosunuz anesteziye gerek yok bence ama kendiniz bilirsiniz
Yapilmadi. Esim yeni is ddgistirdi izin alamaz hemen. Doktora gidemeyiz yani simdilikTahlilleriniz yapıldı mı peki? Valla sanki bekleyerek zaman kaybediyoruz gibime geliyor
Bizde de durum öyle. Anca bi sperm testi yaptırabildik işi çok yoğun. Ben de rahim filmi çektirip bi 3 ay da öyle beklerim diyorum. NasipYapilmadi. Esim yeni is ddgistirdi izin alamaz hemen. Doktora gidemeyiz yani simdilik
Çok sağolun umut oldunuzbana doktorum normal orandan 3kat arttiriyor demisti..bu arada ablamda rahim filmi cekindikten sonra2.ayda hamile kalmisti..
Rica ederm bende zamninda agrili bmem neli diyenlerden dolayi cok korktum ama adet agrisindan bi farki yok bide agri kesici icip gittimTamamdır çok teşekkürler
Ozeldemi yaptirdniz testleri. Kac yasindasin peki??Bizde de durum öyle. Anca bi sperm testi yaptırabildik işi çok yoğun. Ben de rahim filmi çektirip bi 3 ay da öyle beklerim diyorum. Nasip
25 yaşındayım. Eşiminki devlette benimki hem devlette hem özelde yapıldıOzeldemi yaptirdniz testleri. Kac yasindasin peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?