Hsg - Rahim filmi

Mor_cicek

Allah yâr, gerisi yalancı bahar.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
4.404
4.259
133
Merhaba bayanlar, eşimin ve benim hormon tahlillerim normal fakat 1 senedir gebelik oluşmuyor. Sabah randevu alıp 3 gün içinde rahim filmi çektireceğim İnşallah, ne dersiniz çektirmeli miyim? Ve anestezili mi çektirmeliyim? Gebelik şansını yükseltir mi? Deneyimli arkadaşların yardımını bekliyorum

İkinizdede hic sorun cikmadimi??

canim bende senin gibi ne esimde ne bende hicbir problem yoktu degerlerimiz iyiydi..1.sene sonunda hamile kaldim..bunda rahim filmi etkili oldumu bilemem ama hamile kalma olasiligini arttirdigi kesin nisanda rahim filmi cekildim temmuzda hamile kaldim..bu arada ben anestezili cekindim hissetmedim acisini ama ablamda anestezisiz cekinmisti zamaninda oda cok aman aman aci duymamisti doktordan doktora degisiyor kimi anestezili tercih ediyor kimisi etmiyor bence mutlaka cektir kanallarinda tikaniklik falan varsa film sayesinde aciliyor hem..

Teşekkür ederim, sizin adınıza çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çektirmeyi ciddi ciddi düşünüyorum

Bencede cektir hamile kalma olasiligini arttiriyo
Birde arastirin c kollu makina cekerse agrisiz olur ama eski sistemse adet sancisi gibi bi agri cekersiniz ki zaten agri kesici alip giriosunuz anesteziye gerek yok bence ama kendiniz bilirsiniz

Amin hepimiz İnşallah. Seni hatırlıyorum bat beklemiştik birlikte. Sizde ne var ne yok? Rahim filmi çektirmiş miydin?
Bende seni hatirliyorum :) yok ben beklemye devam nerdeyse 1 sene olucak nerdeyse kafayi yemek uzereyim. Rahim filmi cektirmedim

Bencede cektir hamile kalma olasiligini arttiriyo
Birde arastirin c kollu makina cekerse agrisiz olur ama eski sistemse adet sancisi gibi bi agri cekersiniz ki zaten agri kesici alip giriosunuz anesteziye gerek yok bence ama kendiniz bilirsiniz
Tamamdır çok teşekkürler

Yapilmadi. Esim yeni is ddgistirdi izin alamaz hemen. Doktora gidemeyiz yani simdilik
Bizde de durum öyle. Anca bi sperm testi yaptırabildik işi çok yoğun. Ben de rahim filmi çektirip bi 3 ay da öyle beklerim diyorum. Nasip

bana doktorum normal orandan 3kat arttiriyor demisti..bu arada ablamda rahim filmi cekindikten sonra2.ayda hamile kalmisti..

Tamamdır çok teşekkürler
Rica ederm bende zamninda agrili bmem neli diyenlerden dolayi cok korktum ama adet agrisindan bi farki yok bide agri kesici icip gittim
Oyuzden pek agrim olmadi .c kollularda hic olmuyo dedi arkadasm ama bnm bulundugum yerde yoktu malesef simdiden hayirlisi olsun

Bizde de durum öyle. Anca bi sperm testi yaptırabildik işi çok yoğun. Ben de rahim filmi çektirip bi 3 ay da öyle beklerim diyorum. Nasip
Ozeldemi yaptirdniz testleri. Kac yasindasin peki??

Randevu aldım şimdi. Perşembe günü. Doktor anestezili yapıyormuş. 630 lira dediler. Çok mu arkadaşlar bu fiyat?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…