• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg - Rahim filmi

Canim benimde sol kapali sivi gecisi cok yavas dediler ameliyat olmam icin israr ettiler ama baska doktor her sonuca guvenme kisiye gore degisiyor film yorumu raporu dedi guvenilir degil sonuclari bence
Canim kusura bakma Yazamadim ikisi degildi anladığım kadariyla biri tıkalı o da soldaki niye ameliyat dediki korkuttun simdi beni benim sag acik sol kapali :cry:

ne cikti sonuc canim cikmistir simdiye insallah guzel haberler almissindir
Tüplerde yapışıklık tıkanıklık yok. Fakat fsh değerim 6 dan 9 a yükselince doktor iğneye başlamak istedi. Rapor çıkaracakmış. Canım sıkıldı biraz

yumurta gelistiriciyi asilama yapcagi ay kullanmistim bende konunu gordum otekini 250 civariydi ama yetmemisti bir kutusu gene almistim mg dusuk olandan 150 miydi beydi oda sonra catlatma ignesi komple asilama 1500 liraya falan gelmisti ama rapor verdi yazmissin onla indirimli olurmu bilmem..yumurta gelistiriciyle sansin artar ama bence..

yumurta gelistiriciyi asilama yapcagi ay kullanmistim bende konunu gordum otekini 250 civariydi ama yetmemisti bir kutusu gene almistim mg dusuk olandan 150 miydi beydi oda sonra catlatma ignesi komple asilama 1500 liraya falan gelmisti ama rapor verdi yazmissin onla indirimli olurmu bilmem..yumurta gelistiriciyle sansin artar ama bence..
Raporsuz mu 250 ye almıştınız?

normal recete yazdi cnm ozeldi doktorum ama doktorun indirimiyle aldim eczaneden ama..raporla falan almadim umarim uygun olur senin..

Hamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen. :dua:
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?:110:

Canim kusura bakma Yazamadim ikisi degildi anladığım kadariyla biri tıkalı o da soldaki niye ameliyat dediki korkuttun simdi beni benim sag acik sol kapali :cry:
Banada aynisini dedi iste sol kapali dedi ama ikinci ay hamile kaldim yaa tupu aciyorlar veya aliyorlar komple boyle bir ameliyat var ama bana guvenilir gelmiyor cunku rahim filminde kapali gorunen ameliyatta aslinda acikmis denilebiliyor

Banada aynisini dedi iste sol kapali dedi ama ikinci ay hamile kaldim yaa tupu aciyorlar veya aliyorlar komple boyle bir ameliyat var ama bana guvenilir gelmiyor cunku rahim filminde kapali gorunen ameliyatta aslinda acikmis denilebiliyor
Canim iste benim asıl sorunum geçirilmiş dis gebelik oykum ekim ayinda dis gebelik gecirdim Aralik ayinin ilk haftasi 0 landi doktorda yeniden gebe kalip sol tarafta gebelik olusursa yine ayni sıkıntılar yaşarsın dedi gözümü cok korkuttu hatta direk Tup bebek dedi cok şaşırdım esimdede bendede hicbir sorun yok gebe de kalabiliyorum ama sadece sol kapali dedi sen sanırım kendiliğinden gebe kaldin su anda saglikli ilerliyorsunuz o zaman sag tupte senin ki bende bilsem sag tarafta olacak biraz rahatlarim ama ya ayni tarafta olursa:KK43:

Canim iste benim asıl sorunum geçirilmiş dis gebelik oykum ekim ayinda dis gebelik gecirdim Aralik ayinin ilk haftasi 0 landi doktorda yeniden gebe kalip sol tarafta gebelik olusursa yine ayni sıkıntılar yaşarsın dedi gözümü cok korkuttu hatta direk Tup bebek dedi cok şaşırdım esimdede bendede hicbir sorun yok gebe de kalabiliyorum ama sadece sol kapali dedi sen sanırım kendiliğinden gebe kaldin su anda saglikli ilerliyorsunuz o zaman sag tupte senin ki bende bilsem sag tarafta olacak biraz rahatlarim ama ya ayni tarafta olursa:KK43:
Canim inan hamile oldugumu ogrendigimden beri solda agrim doktorda solda dedi bende tedirgin oldum gebelik olussa bile duser ölü dogar diye neler okudum sol tup kapali diye ama inan bana gebelik haberini veren doktor rahim filmi tiriviri inanma sonucuna dedi sabret bekle allahin izni ile olusurda dogarda allah izin verdikten sonra yani acele etme film sonucu ile

Canim inan hamile oldugumu ogrendigimden beri solda agrim doktorda solda dedi bende tedirgin oldum gebelik olussa bile duser ölü dogar diye neler okudum sol tup kapali diye ama inan bana gebelik haberini veren doktor rahim filmi tiriviri inanma sonucuna dedi sabret bekle allahin izni ile olusurda dogarda allah izin verdikten sonra yani acele etme film sonucu ile
Sagolasin canim cok teşekkür ederim ozel doktor ariyorum takinti haline getirdim kafaya cook taktim inan moralim bozuk gebe kalıyorum ama doktor dogal yolla kalma dedi tekrar sola yerlesir tupe dedi benim anlamadigim sey kapali olan tupe sperm tutunur mu benim bildiğim kapali diye hicc ugramaz:halay:

Back