- 27 Nisan 2022
- 169
- 135
- 33
- Konu Sahibi Karacatiii
merhaba,Merhaba siz ne zaman çektirdinjz hamile kaldınız mi
23 nisan adet başlagıcımdı zaten bu film adet bitince çekiliyor o yüzden 30 nisanda rahim filmim çekildi. şu an 9 haftalık gebeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,Merhaba siz ne zaman çektirdinjz hamile kaldınız mi
Filmden sonra korundunuz mu doktor 1ay korunman gerekecek dedi ama hiç vakit kaybetmek istemiyorummmmerhaba,
23 nisan adet başlagıcımdı zaten bu film adet bitince çekiliyor o yüzden 30 nisanda rahim filmim çekildi. şu an 9 haftalık gebeyim.
Benden sonra evlenenlerin hamile haberlerini alıyorum bebekleri oluyor ailem bile bana acıyarak bakıyor annem çok üzülüyor daha da kahroluyorumBen 2018de evlendim 4 yıl bitecek. benimle aynı zamanlarda evlenenlerin çocukları okula gidecek.. demek zamanı varmış bende bekliyorum işte.
nasip canım bekleyeceğiz.. güzel haberler alırız inşallahBenden sonra evlenenlerin hamile haberlerini alıyorum bebekleri oluyor ailem bile bana acıyarak bakıyor annem çok üzülüyor daha da kahroluyorum
İnsallah her gun dua ediyorummmm çok bunaldım artıknasip canım bekleyeceğiz.. güzel haberler alırız inşallah
Filmden sonra korundunuz mu doktor 1ay korunman gerekecek dedi ama hiç vakit kaybetmek istemiyorummm
yukarıda bahsetmiştim detaylı fikir olsuno ay istemiyor emin misin istersen bir sor? 3-4 gün korunma isteniyor. sen 5 gün yap istersen. onunda sebebi kanallar açıldıgı için enfeksiyon kapmaya çok müsait olduğu için isteniyor. sadece korunma değil umumi wc kullanılmaması gerekli durumlarda çok dikkat edilmesi, hamam havuz vs kullanılmaması da istenmişti bu süre içerisinde.
Bende doktorum ile görüşürüm öyleyse bende korunmak istemiyorumyukarıda bahsetmiştim detaylı fikir olsun
aynen sor canım o ay full korunma hıc duymadım zaten genelde bu fılm sonrası 3 ay ihtimal cok fazlaymısBende doktorum ile görüşürüm öyleyse bende korunmak istemiyorum
Bana öyle demedi çekildim geldim doktor hiç sorun yok, 4 ay deneyin dedi . Eğer ki gebelik oluşmaz ise gel yine dedi . Bana ilaç falan da vermedi. Ama gece sancım çok oldu. O yüzden 1 2 gün ilişki düşünmüyorumSüreciniz nasıl geçti doktor bana bir ay koruncaksin dedi çekildikten sonra
İhtimal yüksekken değerlendirmek istiyorum düşük ya da anormaliler olabiliyormuş radyasyondan dolayı o yüzden korunun diyolar diye biliyorum ama korunmak istemiyorumaynen sor canım o ay full korunma hıc duymadım zaten genelde bu fılm sonrası 3 ay ihtimal cok fazlaymıs
Ben 2 hafta önce çekildim dr sdce 1hafta falan içeri bsalma olmasın dedi ondada zaten ilacı atmak için antibiyotik vermişti. onun dısında cogunlukla hsg çekildigi ay gebe kalan çok kişi duydum 1 ay demesi tuhaf :/Filmden sonra korundunuz mu doktor 1ay korunman gerekecek dedi ama hiç vakit kaybetmek istemiyorummm
Ben de sali günü tekrar soracağımBen 2 hafta önce çekildim dr sdce 1hafta falan içeri bsalma olmasın dedi ondada zaten ilacı atmak için antibiyotik vermişti. onun dısında cogunlukla hsg çekildigi ay gebe kalan çok kişi duydum 1 ay demesi tuhaf :/
Özel hastane de cektirebilirsinMerhabalar
Anestezili hsg çektirenler hangi hastanede çektirdi acaba ? Ben İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum. Anestezili çeken bir yer bulamadim
Özel hastane de cektirebilirsin
Hsgden sonra kanama oluyor bende de oldutam 1 hafta önce hsg çektirdim ve 7 gün antibiyotik kullandım. 4 gün öncede yumurtlamam olmuştu ve birlikte olmuştuk. bugün karnım şiş ve sağ yumurtalıkta belirgin bir ağrı var. ufakta kahverengimsi akıntı. gaz diye düşündüm kimyon anason ve zencefil çayı içtim. sıcak su torbası tuttum ama yinede var :/ başına böyle birşey gelen var mı yoksa enfeksiyon geçmemiş olabilir mi?
Merhaba. Üzerinden çok zaman geçmiş ama inşallah cevaplarsınız 3 ağustos uludağda hsg çekinicem balonlu hsg katerini eczaneden mi aldın yoksa fakültenin içinde ki eczaneden mi bn sordum hiç biyerde yokUludağ Üniversitesinde çektirdim. Balonlu hsg aparatını(150tl) hasta alıyor. Onun dışında herhangi bir ücret yok.
Ağrı kesici iğne yapıldı işlemden yarım saat önce, anestezi yapılmadı zaten gerek de yok basit kısa bir işlem.
Uludağ Üniversitesi ilgi alakası da özelden farkı yoktu.