Sağol canım benim senin için de bol bol dua edeceğim. İnşallah Eylül olmadan gelir bebek haberinstresten uzak dur... kafanı boşalt.. en kısa sürede evladına kavuşursn inşallah
Arkadaşlar hsg filmi çektirmem gerekiyor özeller çok pahalı devlette randevu alamıyorum dolu diyorlar sabah erken sıra beklesem bile eskisi gibi randevusuz bakılmıyor bu işi daha uyguna nasıl yapabilirim izmir de yaşıyorum adet bitiminden 4-5 gün sonra çekilmesi gerekiyomuş bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirlermi
hsg ile görülüyormuş doktor bana öyle söyledi
bende 1 senedir istiyorum yeni çekildim.. eşimde sperm sorunu var..
gelecek ay aşılama olacam olmazsa eylülde tüp yaptıracam.. her türlü çektirmek zorundaydım zaten
Kapalı olunca direk tüp bebek yapıyorlar diye biliyorumBal0ncuk merhaba size birşey sormak istiyorum epeydir takipteyim buralarda. Doktorumuz bir an önce aşılama önerdi yaşım 37 amh:0.35 eşimin sperm sayısı 18 milyon hareketli %10 çıktı . Çok ideal bir aşılama ciftisiniz dedi rahim filmi cektirmemi soyledi bugün cektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı malesef bu durumda aşılama sizce ne kadar doğru tutma ihtimali tüp kapalı oldugu için daha da azalmadı mı
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağ tüp kapalı sol tupum açık epey bir uğraştılar açmak için sanirim çünkü çok ağrım oldu tek tüp ile aşılama yapilor mı acaba açıkçası amacim doktorumun para için mi hemen aşılama deyip demedigini anlamaya çalışıyorumKapalı olunca direk tüp bebek yapıyorlar diye biliyorum
Tek tüple de her şey olabilir şansınız azalır sadeceCevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağ tüp kapalı sol tupum açık epey bir uğraştılar açmak için sanirim çünkü çok ağrım oldu tek tüp ile aşılama yapilor mı acaba açıkçası amacim doktorumun para için mi hemen aşılama deyip demedigini anlamaya çalışıyorum
Aslında doktor çok içime sindi ilgiliydi numarasını verdi istediğin saat whatsapptan yaz dedi ara dedi kadın doğum olarakta memnun yorumlar okudum ama direk olarak hem eşimde hem benden kaynaklı sorun var aşılama yapalom hemen vakit kaybetmeuel deyince tırstım biraz çok ani oldu herşeyTek tüple de her şey olabilir şansınız azalır sadecebaşka doktorlarında tavsiyesini alın isterseniz. İçinize sinmeyen bir tipse hemen değiştirin.. derim :)
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırızAslında doktor çok içime sindi ilgiliydi numarasını verdi istediğin saat whatsapptan yaz dedi ara dedi kadın doğum olarakta memnun yorumlar okudum ama direk olarak hem eşimde hem benden kaynaklı sorun var aşılama yapalom hemen vakit kaybetmeuel deyince tırstım biraz çok ani oldu herşey ☺
merhaba rahim filminde genelde kapalı olan tüpler ileri derece değilse açılırBal0ncuk merhaba size birşey sormak istiyorum epeydir takipteyim buralarda. Doktorumuz bir an önce aşılama önerdi yaşım 37 amh:0.35 eşimin sperm sayısı 18 milyon hareketli %10 çıktı . Çok ideal bir aşılama ciftisiniz dedi rahim filmi cektirmemi soyledi bugün cektirdim sağ tüpüm kapalı çıktı malesef bu durumda aşılama sizce ne kadar doğru tutma ihtimali tüp kapalı oldugu için daha da azalmadı mı
Amh degerim 0.35 eşimde hareketli sperm %10 çıktı yaşım 37 tüp ameliyatı olursam eğer anladığım kadarı ile 6 ay gibi bir süre bebek olamayacak deggerlerimizden dolayı doğal yoldan olması zaten zor gibi görünüyor ameliyat konusunda o yüzden çok kararsizimmerhaba rahim filminde genelde kapalı olan tüpler ileri derece değilse açılır
2 tüp kapalı ise tüp bebek yapılır
tek tüp kapalı olupta aşılama veya doğal yoldan gebe kalan var ama şansı yarı yarıya düşüyor..
tüpü açtırmayı düşünüyormusunuz
yaşınız ve eşinizin değerlerine göre tüp daha makul duruyor ama tabi dr kadar bilemeyizAmh degerim 0.35 eşimde hareketli sperm %10 çıktı yaşım 37 tüp ameliyatı olursam eğer anladığım kadarı ile 6 ay gibi bir süre bebek olamayacak deggerlerimizden dolayı doğal yoldan olması zaten zor gibi görünüyor ameliyat konusunda o yüzden çok kararsizim
Doktorumuz direk aşılama yapalım dedi ideal bir aşılama ciftisiniz dedi iyi birseymis gibiyaşınız ve eşinizin değerlerine göre tüp daha makul duruyor ama tabi dr kadar bilemeyiz
stres yapmaya gerek yokDoktorumuz direk aşılama yapalım dedi ideal bir aşılama ciftisiniz dedi iyi birseymis gibirahim filmi çektir dedi bakalım tüpün biri kapalı olduğunu söyleyince asılma diyecekmi bilemoyorum bu olayların hepsini son 1.5 hafta içinde yaşadım ve şu anda allak bullak olmus durumdayım çok üzgünüm
çok teşekkür ederi tüpün kapalı olmasını hiç beklemiyordum bunu öğrenmek beni çok üzdüstres yapmaya gerek yok
benim tüplerim açık bizde erkek infetilitesi var
dr aşılama deneyelim dedi ama aşılamanın bence doğal yolla gebelikten farkı yok
ben direk tüpe geçmek istiyorum ama eşim aşılama istiyor..
bence stres yapmayın.. dr bir görüşün.. birde yaşta var sizde sizin için bence en hızlı yöntemi seçin
ve inanmaktan vazgeçmeyin
olacak inş
bence burda araya kısmet giriyorçok teşekkür ederi tüpün kapalı olmasını hiç beklemiyordum bunu öğrenmek beni çok üzdüdoktora da söyledim dedim aşılamanın tutma ihtimali düşük yaptıran arkadaşlarım var dedim direk tüp bebeği öneriyorlar dedim tüp bebeğinde tutmama ihtimali var en az 15 bin lira para vereceksiniz dedi tıbbi prosedürleri atlamayalım bence aşılamaa deneyelim dedi çok kararsızım
çok doğru söylüyorsunuz aşılma ihtimali de düşük ama ilk aşılamada hamile kalanda çok dediğiniz gibi nasip kısmet meselesi sanırım bakalım bir kere aşılama düşünüyorum olmaz ise tüp bebeğe yönelicez kısmetbence burda araya kısmet giriyor
benim arkadaşımın 2 tüpü kapalıydı polipleride vardı
tüple gebe kaldı.. yani direk tutmaz demek doğru olmaz bence
Geçmiş olsun anestezi olmadan devlette mı oldunuz, çok ağrılı diyorlar sizin nasıl gectiDoktor erkekti ama o sadece sonuçlara bakıp ilaç gerekirse onları yazıyo işlemi yapan iki tane bayandı anestezili olmadı zaten 5 dakkalık işlem sıfır acı hissettim yani hiç abartıldığı gibi değildi.
Nerede çekildiniz? Geçmiş olsunBen 3 gün önce yaptırdım özelde iyikide özelde yaptırmışım. Devlete gittim yapsınalr diye bir ton şey istediler. Orada konu uzadıkça uzuyor. Adetim bitikten bir gün onar çekildi 500 verdim. Sorunlarımda halloldu.
Yok benimki hastane değildi görüntüleme merkezi diye geçiyo röntgen film hepsi çekiliyo hsg de vardı içinde orda yaptırdım ben içeriye sıvı veriyolar ben farkına bile varmadım sesim çıkmayınca kadın iyi misin diye sormuştu ben de iyiyim noldu ki dedim işlem bitti de sesiniz çıkmayınca sormak istedim dedi o derece yani hiçbişey hissetmedimGeçmiş olsun anestezi olmadan devlette mı oldunuz, çok ağrılı diyorlar sizin nasıl gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?