• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi

Yok benimki hastane değildi görüntüleme merkezi diye geçiyo röntgen film hepsi çekiliyo hsg de vardı içinde orda yaptırdım ben içeriye sıvı veriyolar ben farkına bile varmadım sesim çıkmayınca kadın iyi misin diye sormuştu ben de iyiyim noldu ki dedim işlem bitti de sesiniz çıkmayınca sormak istedim dedi o derece yani hiçbişey hissetmedim😊
Ay maşallah ne guzel

Ben bu ayın 7 sinde İstanbul Kadıköy’de yaptırdım 700 TL . İyi ki orada yaptırdım dedim 5 dakikalık işlem , regl ağrısı çekiyorsanız o tarz bi ağrı. Ve ben çok şiddetli regl ağrısı yaşarım günde iki üç tane ilaç içerim geçmesi için 😂 işlem bitikten sonra odadan çıktığımda doktor bana iyi misiniz dedi o derece betim benzim atmış :) devlette uzun sürüyormuş yarım saat kadar ben yarım saat o ağrıyı çekemezdim kfkdkdk korkutmak gibi olmasın ama regl ağrısı nasılsa o ağrıyı yaşıyorsunuz :) benim tüplerde bir sıkıntı çıkmadı 1 sene 4 aydır istiyoruz 30 yaşındayım eşimde de problem yok. Kadın doğuma gittim , o da bana sebepsiz olabilir , dedi .. sebepsiz oluncada malum tüp bebek :( bir kaç güne regl olurumda.

hayr değil.. bunda sonucu hemen alabiliyorsunuz cd şeklinde veriyorlar size
acıya dayanıklılığınız az ise anestezili çekilmenizi öneririm..
malesef bende 600 tl ödedim rahim filmine bu ay..
çok şükür ki temiz çıktı
ama nerde çekilirseniz çekilin yanınızda ped götürün mutlaka
Nerede yaptirdiniz acaba

Bu ay hsg filmi çektirmem gerekiyodu bizde uzun zamandır bebek istiyoruz biraz pahalı olduğu için bütçe ayarlamaya çalışıyoduk bu ayım boş geçti ilaç vs hiç bişi kullanmadım adet günümü bekledim dün akşam evde yaptığım test pozitif çıktı bu sabah koştura koştura doktora gittim 5 haftalıl gebeyim kızlar demekki sıkıntı stresten uzak olmamız lazım kafaya takmicaksınız bide beslenmeniz düzenli olmalı ben bikaç ay çok dikkat ettim bundan sonra devam Allahım anne baba olmak isteyen herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş Allahım kucağıma sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin 🥰🥰🥰🙏🙏🙏🧿🧿🧿

Bu ay hsg filmi çektirmem gerekiyodu bizde uzun zamandır bebek istiyoruz biraz pahalı olduğu için bütçe ayarlamaya çalışıyoduk bu ayım boş geçti ilaç vs hiç bişi kullanmadım adet günümü bekledim dün akşam evde yaptığım test pozitif çıktı bu sabah koştura koştura doktora gittim 5 haftalıl gebeyim kızlar demekki sıkıntı stresten uzak olmamız lazım kafaya takmicaksınız bide beslenmeniz düzenli olmalı ben bikaç ay çok dikkat ettim bundan sonra devam Allahım anne baba olmak isteyen herkese nasip etsin çok farklı bi duyguymuş Allahım kucağıma sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin 🥰🥰🥰🙏🙏🙏🧿🧿🧿
Ben corona muhabbetinden beri hep rahatım ama yine olmadı :) yani bir ara çocuk olmasa da olur diyordum hiç stres yapmadım hala daha yapmıyorum ama olmuyor işte :( doktora gittiğimde sebepsiz olabilir dedi .

Ben corona muhabbetinden beri hep rahatım ama yine olmadı :) yani bir ara çocuk olmasa da olur diyordum hiç stres yapmadım hala daha yapmıyorum ama olmuyor işte :KK43: doktora gittiğimde sebepsiz olabilir dedi .
Bende bu ay beklememiyodum ama oldu işte içinizi ferah tutun lütfen Allahın takdiri işte banada hep olmicak gibi geliyodu rahat olun tek tavsiyem

Back