Özellerde ne kadar ücretiArkadaşlar hsg filmi çektirmem gerekiyor özeller çok pahalı devlette randevu alamıyorum dolu diyorlar sabah erken sıra beklesem bile eskisi gibi randevusuz bakılmıyor bu işi daha uyguna nasıl yapabilirim izmir de yaşıyorum adet bitiminden 4-5 gün sonra çekilmesi gerekiyomuş bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirlermi
Arkadaşlar hsg filmi çektirmem gerekiyor özeller çok pahalı devlette randevu alamıyorum dolu diyorlar sabah erken sıra beklesem bile eskisi gibi randevusuz bakılmıyor bu işi daha uyguna nasıl yapabilirim izmir de yaşıyorum adet bitiminden 4-5 gün sonra çekilmesi gerekiyomuş bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirlermi
Doktorunuz bayan miydi? Anestezili mi olduBen birkaç ay önce çektirmiştim. Dediğiniz gibi çok pahalıydı. İstanbul’da yaşıyorum ben de. Bir tavsiye üzerine Fatih’te hekimoğlu görüntüleme merkezi diye bi yerde çektirdim 300 tl civarı bişey ödemiştim. İzmir’de nasıldır bilemiyorum ama görüntüleme merkezi diye aratıp bir de hsg çektiklerinden emin olduktan sonra arayıp bi fiyat öğrenebilirsiniz.
Doktor erkekti ama o sadece sonuçlara bakıp ilaç gerekirse onları yazıyo işlemi yapan iki tane bayandı anestezili olmadı zaten 5 dakkalık işlem sıfır acı hissettim yani hiç abartıldığı gibi değildi.Doktorunuz bayan miydi? Anestezili mi oldu
Merhabalar ben özel hastanede yaptırdım anesteziliydi. Doktor beyin özel imzası ile 600 tl ye yaptırdım indirimli fiyattı. Anestezili yapılmasına ve işlemden sonra bir saat kadar uyduktan sonra uyandığımda karnım çok ağrıyorduArkadaşlar hsg filmi çektirmem gerekiyor özeller çok pahalı devlette randevu alamıyorum dolu diyorlar sabah erken sıra beklesem bile eskisi gibi randevusuz bakılmıyor bu işi daha uyguna nasıl yapabilirim izmir de yaşıyorum adet bitiminden 4-5 gün sonra çekilmesi gerekiyomuş bu konuda tecrübesi olanlar yazabilirlermi
Benim rahmim ters belki ondan olabilirMerhabalar ben özel hastanede yaptırdım anesteziliydi. Doktor beyin özel imzası ile 600 tl ye yaptırdım indirimli fiyattı. Anestezili yapılmasına ve işlemden sonra bir saat kadar uyduktan sonra uyandığımda karnım çok ağrıyordu
hayr değil.. bunda sonucu hemen alabiliyorsunuz cd şeklinde veriyorlar sizeSmear denen şey mi bu hsg ? Bende rahim filmi çekinmiştim ama öyle anestezi vs yoktu doktor birşeyi bastırdı bekledim bir süre 3 güne de sonuçlar çıkmıştı
Ha anladım. Bende anestezi acı denilince allah allah ben niye rahat rahat çekildim diye merak etmiştim. Hsg farklı demekki. Tamam eğer çekilirsem kesinlikle dediğiniz gibi yaparım. Çok teşekkür ederimhayr değil.. bunda sonucu hemen alabiliyorsunuz cd şeklinde veriyorlar size
acıya dayanıklılığınız az ise anestezili çekilmenizi öneririm..
malesef bende 600 tl ödedim rahim filmine bu ay..
çok şükür ki temiz çıktı
ama nerde çekilirseniz çekilin yanınızda ped götürün mutlaka
rica ederim.. iyi sonuçlar inşallahHa anladım. Bende anestezi acı denilince allah allah ben niye rahat rahat çekildim diye merak etmiştim. Hsg farklı demekki. Tamam eğer çekilirsem kesinlikle dediğiniz gibi yaparım. Çok teşekkür ederim
Size birşey daha sormak istiyorum bu hsg neden çekilir acaba ? Hani hangi aşamada insan gider bunun için. Misal doktor mu gerekli görür şahıs isteğiyle mi gider. Çocuk için mi ? Yoksa ağrı sızı olduğu için mi ?rica ederim.. iyi sonuçlar inşallah
1 senedir çocuk istendiği halde olmuyorsa genelde dr ister...Size birşey daha sormak istiyorum bu hsg neden çekilir acaba ? Hani hangi aşamada insan gider bunun için. Misal doktor mu gerekli görür şahıs isteğiyle mi gider. Çocuk için mi ? Yoksa ağrı sızı olduğu için mi ?
Peki tüplerin kapalı olup olmadığı sadece bununla mı belli olur. Atıyorum 1 yıl belki de deneyerek ziyan olacak baştan hsg siz tüplerin durumu görülmez mi hiç ?1 senedir çocuk istendiği halde olmuyorsa genelde dr ister...
yada aşılama yapılacaksa
yada tüp bebeğe geçilecekse..
zaten tüp bebekte kesin şart koşuluyor hsg
tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor.. zaten tüpler kapalı ise doğal gebelik olmazmış
hsg ile görülüyormuş doktor bana öyle söylediPeki tüplerin kapalı olup olmadığı sadece bununla mı belli olur. Atıyorum 1 yıl belki de deneyerek ziyan olacak baştan hsg siz tüplerin durumu görülmez mi hiç ?
Çok ama çok teşekkür ederim bizde 2 aydır çocuk istiyoruz o sebeple öğrenmek adına sordum. Ben de bekleyeyim 7-8 ay olmadı sonra tekrar doktora giderim. Ben 1 defa gittim öyle kendime bakayım sorum bar mı yok mu diye onda da smear çekildi ucun bir cihazı içime soktu baktı ultrasondu sanırım birde kan testi yaptı genel. Git dene 1 yıla kadar olmazsa gel demişti. Bakalım ben belki 1 yıl da beklemem hiç bilmiyorum tekrar başka bir doktora giderim olmadıhsg ile görülüyormuş doktor bana öyle söyledi
bende 1 senedir istiyorum yeni çekildim.. eşimde sperm sorunu var..
gelecek ay aşılama olacam olmazsa eylülde tüp yaptıracam.. her türlü çektirmek zorundaydım zaten
yaşın kaçÇok ama çok teşekkür ederim bizde 2 aydır çocuk istiyoruz o sebeple öğrenmek adına sordum. Ben de bekleyeyim 7-8 ay olmadı sonra tekrar doktora giderim. Ben 1 defa gittim öyle kendime bakayım sorum bar mı yok mu diye onda da smear çekildi ucun bir cihazı içime soktu baktı ultrasondu sanırım birde kan testi yaptı genel. Git dene 1 yıla kadar olmazsa gel demişti. Bakalım ben belki 1 yıl da beklemem hiç bilmiyorum tekrar başka bir doktora giderim olmadı
Yaşım 28yaşın kaç
daha 2 aylık deneme için hsg veya böyle stres telaş yapmana gerek yok canım dur bakalım
olur inşallah
stresten uzak dur... kafanı boşalt.. en kısa sürede evladına kavuşursn inşallahYaşım 28
Yok telaş değil de öğrenmek istedim.
Birde az da olsa olmaz mı acaba diye de düşünmüyor değilim.
En iyisi kafamı bir boşaltayım ben.
Ovulasyom testi yapıyorum o bile stres yapıyor bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?