• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg rahim filmi

Ece busra

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
191
87
18
30
Rahim filmi çektirip tüpleri açık olup hamile kalamayanlar varmı
Bende çikolata kisti var hala denemedeyiz

perşembe günü film çekildim. Sol da hafif kapanıklılık vardı o da açıldı. 1,5 yıldır beklemedeyim. doktor filminde hiçbir sorun yok dedi :KK64:

Canim benimde çiko kistm war tüplerim açık çıktı ama kalamyrum 1bucuk sene oldu

Ay bende korkuyorum açıkçası:KK43: çok can yakan bişeymi? Eğer bu kez de bebiş olmazsa (ki inşallah isteyen herkesin olur allahın izniyle😊) bende çektirecem de korkuyorum :bicak::KK17:

Ben anestezili çektirdim gittiğim hastanede doktorun söylediğine göre ilk 3 ay beklemeye alıyorlar.eger gebelik oluşmazsa duruma göre tedavi önericek

Ben de bu ay hsg cektirecegim ama yorumlara bakinca cok korktum. Can yakan bir sey mi?
Kimi ızdırap çekiyoruz resmen diyor kimi hissetmedim diyor. Ben riske atamadım anestezili yaptırdım. Ankara başkent üniversitesi hastanesinde sgk lı olarak sadecs 250 lira verdim 10 dakkada kurtuldum hiçbişi hissetmiyosun uyuyorsun zaten. Kesinlikle anestezili yaptır derim.

Rahim filmi çektirip tüpleri açık olup hamile kalamayanlar varmı
Bende çikolata kisti var hala denemedeyiz
Ben de çektirdim açık çıktı. Ama çikolata kistim var 7 ve 5cm sağ solda. Gebe kalamazsın ameliyat dedi dr ama kararsızım. Denemedeyiz derken, tedavi mi yoksa ilişki anlamında mı denemedesiniz canım. Bir de dr ameliyat olmalısın dedi mi sanada

Kimi ızdırap çekiyoruz resmen diyor kimi hissetmedim diyor. Ben riske atamadım anestezili yaptırdım. Ankara başkent üniversitesi hastanesinde sgk lı olarak sadecs 250 lira verdim 10 dakkada kurtuldum hiçbişi hissetmiyosun uyuyorsun zaten. Kesinlikle anestezili yaptır derim.
Biz de ozelde yaptiracagiz ama yorumlara bakınca korkmadim desem yalan olur.

Anestezisiz oldum.Evet agri var.Benim biraz da uzun surdu fakat deger hanimlar.Boyle dusunup durmaktansa olun geciktirmeyin de mumkunse.

Ben de çektirdim açık çıktı. Ama çikolata kistim var 7 ve 5cm sağ solda. Gebe kalamazsın ameliyat dedi dr ama kararsızım. Denemedeyiz derken, tedavi mi yoksa ilişki anlamında mı denemedesiniz canım. Bir de dr ameliyat olmalısın dedi mi sanada
ameliyat önermiyorlar aynı şekilde gebe kalman zor dedi doktor ilişki anlamında demiştim onu olmazsa tedavi olucak başka elden bişey gelse keşke

ameliyat önermiyorlar aynı şekilde gebe kalman zor dedi doktor ilişki anlamında demiştim onu olmazsa tedavi olucak başka elden bişey gelse keşke
Çikolata kisti olup doğal gebe kalan var nadirde olsa. Tüp bebeklede kalınabiliyor ameliyat olmak istenmezse. Forumda cok okudum tüp bebekle çiko kistyle gebe kalanı

Back