Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kist varmı sizdede pekiperşembe günü film çekildim. Sol da hafif kapanıklılık vardı o da açıldı. 1,5 yıldır beklemedeyim. doktor filminde hiçbir sorun yok dedi![]()
evet malesef anekoik kistim var. Çikolata kisti değil ama bilmem engel oluyor mu ?Kist varmı sizdede peki
Onu hiç bilmiyorum duymadım açıkcasıevet malesef anekoik kistim var. Çikolata kisti değil ama bilmem engel oluyor mu ?
Ben hiç bi acı hissetmedim:)Ay bende korkuyorum açıkçasıçok can yakan bişeymi? Eğer bu kez de bebiş olmazsa (ki inşallah isteyen herkesin olur allahın izniyle
) bende çektirecem de korkuyorum
![]()
Hayır canım can yakan bişey değil korkulacak inan bişey yokBen de bu ay hsg cektirecegim ama yorumlara bakinca cok korktum. Can yakan bir sey mi?
Kimi ızdırap çekiyoruz resmen diyor kimi hissetmedim diyor. Ben riske atamadım anestezili yaptırdım. Ankara başkent üniversitesi hastanesinde sgk lı olarak sadecs 250 lira verdim 10 dakkada kurtuldum hiçbişi hissetmiyosun uyuyorsun zaten. Kesinlikle anestezili yaptır derim.Ben de bu ay hsg cektirecegim ama yorumlara bakinca cok korktum. Can yakan bir sey mi?
Ben de çektirdim açık çıktı. Ama çikolata kistim var 7 ve 5cm sağ solda. Gebe kalamazsın ameliyat dedi dr ama kararsızım. Denemedeyiz derken, tedavi mi yoksa ilişki anlamında mı denemedesiniz canım. Bir de dr ameliyat olmalısın dedi mi sanadaRahim filmi çektirip tüpleri açık olup hamile kalamayanlar varmı
Bende çikolata kisti var hala denemedeyiz
Tesekkur ederim umarim oyle olur. Insan kendi basina gelince herseyden tedirgin oluyor. Bilse de bilmesede..Hayır canım can yakan bişey değil korkulacak inan bişey yok
Biz de ozelde yaptiracagiz ama yorumlara bakınca korkmadim desem yalan olur.Kimi ızdırap çekiyoruz resmen diyor kimi hissetmedim diyor. Ben riske atamadım anestezili yaptırdım. Ankara başkent üniversitesi hastanesinde sgk lı olarak sadecs 250 lira verdim 10 dakkada kurtuldum hiçbişi hissetmiyosun uyuyorsun zaten. Kesinlikle anestezili yaptır derim.
Yok özelde anestezili olunca bişi hissetmiyosunki hiç korkmana gerek yok :)Biz de ozelde yaptiracagiz ama yorumlara bakınca korkmadim desem yalan olur.
ameliyat önermiyorlar aynı şekilde gebe kalman zor dedi doktor ilişki anlamında demiştim onu olmazsa tedavi olucak başka elden bişey gelse keşkeBen de çektirdim açık çıktı. Ama çikolata kistim var 7 ve 5cm sağ solda. Gebe kalamazsın ameliyat dedi dr ama kararsızım. Denemedeyiz derken, tedavi mi yoksa ilişki anlamında mı denemedesiniz canım. Bir de dr ameliyat olmalısın dedi mi sanada
Çikolata kisti olup doğal gebe kalan var nadirde olsa. Tüp bebeklede kalınabiliyor ameliyat olmak istenmezse. Forumda cok okudum tüp bebekle çiko kistyle gebe kalanıameliyat önermiyorlar aynı şekilde gebe kalman zor dedi doktor ilişki anlamında demiştim onu olmazsa tedavi olucak başka elden bişey gelse keşke