Hsg (rahim filmi) için öneriler

Kızlar bende carsamba echomara gıdıcem. Yorumları okudum. Acısız oluyor anesteziye gerek yok vs yazılmıs Ama ben transfer ıslemınde bile anestezi aldım biraz hassasım. Sımdı de anestesız İcin randevu aldım bayana sordum da normal jinekoloji muayenesi olamayanlara anestezi onerıyoruz dedı.

cevat hoca mantıklı konuşmuş dinleyin onu. benim tüplerim kapalıyken bende tüp bebek yaptırdım ama boş gebelik oldu tekrar denemedim maddi manevi yıpratıyor iğneler ilaçlar bana baya kiloda aldırdı sonra tüplelerimi açtırıp normal yolla denemeye karar verdim

İnşallah en kısa sürede Allah'ım sağlıklı bir gebelik nasıl eder size

Hiç düşündüğünüz gibi değil kızlar iki kere yaptırdım biri echomar diğeri Fulya açık mr ikiside aynı işlem. Echomar da bi tık çok hafif adet ağrısı oldu Fulya da hiç ağrı falan olmadı o kadar kısa sürüyor ki boşyere anestezi almanıza gerek yok. İstek kağıdı elinizde varsa belki gittiğiniz gün çekerler. Yakın şehirde bile olsanız bence buraları tercih edin zaten işlem kısa hemen bitiyor ve dinlenmeyi gerektirecek bişe de değil

Merhabalar ben geçen ay hsg çektirdim.yorumlardan çok korkmuştum.Fulya açık Emar sayesinde hiç korktuğum gibi olmadı.tavsıye ederim çünkü ağrısız bir çekim oldu.hiç bir sıkıntı yaşamadım.boşuna korku yaşadığımı anladım.sizede tavsiye ederim.çok ilgililer ve işlerinde çok iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…