- 30 Mart 2020
- 35
- 13
- 38
- 33
- Konu Sahibi Yarimkalmiskadin
-
Çektirdiniz mi acababen ilk defa hsg çektireceğim İstanbul Avrupa’dayım bana gidip memnun kaldığınız ve fiyatı uygun bir yer önerir misiniz?
Bide bunu ağrısız acısız yapılan var mı?
Çektirdiniz mi acaba
Anestezili mi olduBen Fatih hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirmiştim aralıkta 300 tl civarı bişey ödemiştim gayet memnun kaldım
Echomar öneririm bende aşırı stresli gitmiştim fakat bir gram acı hissetmedim 5 dakika bile sürmedi ..zaten son teknoloji makinalarla yapıyorlar hiç korkma canımben ilk defa hsg çektireceğim İstanbul Avrupa’dayım bana gidip memnun kaldığınız ve fiyatı uygun bir yer önerir misiniz?
Bide bunu ağrısız acısız yapılan var mı?
Yok anestezili değildi çok küçük bi işlem ayrıca 0 acı hissettim yani abartıldığı gibi değildi.Anestezili mi oldu
Hangi doktora yaptırdınız kadın miydi? Ben aradım 700 TL dediler Anestezili 1050 TL anestezili erkek yapıyormuş kadın yokmuşEchomar öneririm bende aşırı stresli gitmiştim fakat bir gram acı hissetmedim 5 dakika bile sürmedi ..zaten son teknoloji makinalarla yapıyorlar hiç korkma canım
Arıyorum bir türlü ulasamiyorum gittiğim gün çekerler mi acabaYok anestezili değildi çok küçük bi işlem ayrıca 0 acı hissettim yani abartıldığı gibi değildi.
cevat bayrak siye bir doktor ben çektireli 5 sene oldu anesteziliye hiç gerek yok bazıları gereksiz abartıyor Gözünü korkutma okuyuptaHangi doktora yaptırdınız kadın miydi? Ben aradım 700 TL dediler Anestezili 1050 TL anestezili erkek yapıyormuş kadın yokmuş
Onu bilemicem ben randevu alıp gitmiştim.Arıyorum bir türlü ulasamiyorum gittiğim gün çekerler mi acaba
Bende oraya gittim bayan vardı işlem sırasında ancak sağ tüpüm açılmadıkesinlikle ecomara gidin tüpleriniz kapalı çıksa bile cevat hoca açma işleminide hemen gerçekleştiriyor
keşke özellikle cevat hocayı isteseydiniz. bana yarım saat uğraştı açmak içinBende oraya gittim bayan vardı işlem sırasında ancak sağ tüpüm açılmadı ☹
Filmi çektirdikten sonra Cevat hocanin ismini duydum malesef ama bayan doktor da uğraştı epey ama aşırı sancım oldu benim ve acilmadi hatta bir ara bitirin dedim bitirirsek tekrar etmek zorunda mı kalicam dedim sağ tupunuz kapalı gözükecek dedi tamam o zaman devam edelim dedim ama olmadı ikinci kez anestezili mı denesem acabakeşke özellikle cevat hocayı isteseydiniz. bana yarım saat uğraştı açmak için
sen o çekilen filmi cevat hocaya bi göster açılacak gibiyse açarım diyor eğer değilse hiç uğraşma açılmaz diyorFilmi çektirdikten sonra Cevat hocanin ismini duydum malesef ama bayan doktor da uğraştı epey ama aşırı sancım oldu benim ve acilmadi hatta bir ara bitirin dedim bitirirsek tekrar etmek zorunda mı kalicam dedim sağ tupunuz kapalı gözükecek dedi tamam o zaman devam edelim dedim ama olmadı ikinci kez anestezili mı denesem acaba ☹
Tamam canim çok teşekkür ederimsen o çekilen filmi cevat hocaya bi göster açılacak gibiyse açarım diyor eğer değilse hiç uğraşma açılmaz diyor
Siz orda mı cektirdiniz kapalı miydi sizin de. Ya çok şaştım kaldım kesek başta ona mı görseydim diye ama benim doktor da uğraştı epey ağrısı dayanilacak gibi değildi benim için açık olan tüp zaten direk başlar başlamaz monitorde gözüktü bugün 3. Gün olmasına rağmen leke şeklinde kanamam hala oluyor Cevat hoca da uğraşsa acisina dayanamayabilirdim acaba birde anestezili mı yaptirsam diye düşünüyorumTamam canim çok teşekkür ederim
canım ben ilk sivasta çektirdim burda yaşıyorum tüplerim kapalı çıktı ve çok ağrım oldu. son laparaskopi ameliyatı oldum tüplerin açılması için doktor açıldı dedi ama aklımda hep şüphe vardı acaba açıldımı diye 3 ay geçti üstünden gebelik oluşmadı. bizde istanbula tatile gidecektik geçen yıl 10. ayda gitmişkende cevat hocaya film çektirmeye karar verdim masaya çıktım ilacı verdi çok hafif ağrım oldu tüplerin kapalı dedi şok oldum tabiki :) Allah razı olsun ondan hemen açma işlemine başladı sohbet ede ede yarım saatlik uğraşın sonucunda tüplerimi açtı o anki mutluluğum tarif edilemezdi ve ben o ay hamile kalmıştım ama düşük oldu malesefSiz orda mı cektirdiniz kapalı miydi sizin de. Ya çok şaştım kaldım kesek başta ona mı görseydim diye ama benim doktor da uğraştı epey ağrısı dayanilacak gibi değildi benim için açık olan tüp zaten direk başlar başlamaz monitorde gözüktü bugün 3. Gün olmasına rağmen leke şeklinde kanamam hala oluyor Cevat hoca da uğraşsa acisina dayanamayabilirdim acaba birde anestezili mı yaptirsam diye düşünüyorum
bu çekildiğimde anestezi almadan çektirdim bende echomarda az önce aradım cevat hocayı baktı sonucuma gerekli işlem uyuglanmış ama açılmamış dedi sol tüpünüz açık dedi genelde rahim filminden sonra gebelik ihtimali artıyor dedi bir kaç deneyin olmadı tekrar film çektirirsiniz dedi zaten büyük ihtimalle ağustosta aşılama olacak aşılama Allah korusun tutmaz ise tekrar çektirip tüp bebeğe yönelicezcanım ben ilk sivasta çektirdim burda yaşıyorum tüplerim kapalı çıktı ve çok ağrım oldu. son laparaskopi ameliyatı oldum tüplerin açılması için doktor açıldı dedi ama aklımda hep şüphe vardı acaba açıldımı diye 3 ay geçti üstünden gebelik oluşmadı. bizde istanbula tatile gidecektik geçen yıl 10. ayda gitmişkende cevat hocaya film çektirmeye karar verdim masaya çıktım ilacı verdi çok hafif ağrım oldu tüplerin kapalı dedi şok oldum tabiki :) Allah razı olsun ondan hemen açma işlemine başladı sohbet ede ede yarım saatlik uğraşın sonucunda tüplerimi açtı o anki mutluluğum tarif edilemezdi ve ben o ay hamile kalmıştım ama düşük oldu malesefeğer nasip olursa 9. ay gibi tekrar gidip yeniden film çektirmek istiyorum. ağrıya gelince sivasta çektirdiğimle orda çektirdiğim filmin hiç alakası yoktu. işlem bitti çıktım hemen gezmeye başladım. anestezi alma kendi gözlerinle gör tüplerinin ilaç akışını. ben ameliyat olduğum doktora güvenmiş olsaydım hala tüplerim kapalı olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?