Hsg(rahim filmi)hakkinda bilgi almam lazimmm

Tatlim yanlis anlamazsan bise dicem hakkinda bekar ogrenci yaziyor sen bekarken nasi cekildin ki hsg .s
ya bekarım evet ama ben hiç adet olmadım işte bunun sorunu araştırılırken doğal olarak rahmimede baktılar hani bi kısırlık mı var yoksa tüplerde sorun mu var diye nolur nolmaz her teste girdim işte sırf sebebi öğrenilsin diye

Hayirli pazarlar kizlarr direk konuya daliyorum. Gecen ki konumi belki hatirlayanlar vardir "gelmeyen melegim" diye iste biz o melek gelsin diye tup bebege gecmeye karar verdik. Benim hsg cekilmem gerekiyor. Istanbulda olan arkadaslarim hangi hastanede cekildiniz ne kadar ucret verdiniz ve acidimi? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden coookkk tesekkur ederimmm. Sizleri seviyoree :KK66: ❤❤❤❤
Echomar şişli sıfır acı geçen sene 400tl idi

Asklarim cektirdim :( cok kotuyum ya hala agliyorum o nasi bi acidir oyle icim cikti bagurmaktan esim kapinin disinda kafayi yemis icerdeki hemsire gozyasimi silip yuzumu oksamaktan helak oldu bitane tupum tikaliydi ikinci kez sivi verdiler oldum oldum dirildim hatim indirdm 15 dakka icinde hala sancim var kanamam var cok acidi ya hala gitmiyor aklimdan :( :( :(

Senu hatirliyorum da ilk actigin konuyu hatirlayamadim pek. E hsg alttan bakiliyor sen bekarsin nasil baktilar
ilk açtım konuda beyin tümörü riski ve kötü davranan erkek arkadaştan bahsetmiştim
ya benim çekildim filmde rahim filmiydi rahimime tüplerime baktılar belki senin gircen test ile benim girdim testin adı falan farklı olabilir ama sonuçta seninde bu teste rahmin incelenicek benimde bu sorunum yüzünden rahmim falan inceledindiği için az çok bu rahim testlerini falan biliyorum o yüzden yazdım illa aynı test veya aynı sorundan olduğu için değil yani

ilk açtım konuda beyin tümörü riski ve kötü davranan erkek arkadaştan bahsetmiştim
ya benim çekildim filmde rahim filmiydi rahimime tüplerime baktılar belki senin gircen test ile benim girdim testin adı falan farklı olabilir ama sonuçta seninde bu teste rahmin incelenicek benimde bu sorunum yüzünden rahmim falan inceledindiği için az çok bu rahim testlerini falan biliyorum o yüzden yazdım illa aynı test veya aynı sorundan olduğu için değil yani
Anladim canim sen benim girdgime girmemissindir ayyyy berbatti ya Kiz koca kalin cbuk soktular Allahim olecem sandimm bida tovbee

Hayirli pazarlar kizlarr direk konuya daliyorum. Gecen ki konumi belki hatirlayanlar vardir "gelmeyen melegim" diye iste biz o melek gelsin diye tup bebege gecmeye karar verdik. Benim hsg cekilmem gerekiyor. Istanbulda olan arkadaslarim hangi hastanede cekildiniz ne kadar ucret verdiniz ve acidimi? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden coookkk tesekkur ederimmm. Sizleri seviyoree :KK66: ❤❤❤❤
Bende pazartesi günü çekildim. İnanki korkulacak bir şey yok sadece ilaç verildiği zaman ağrın oluyor o kadar 10 saniye bile surmuyor. Pendik özel de cektirdim 350tl. Anestezi yok

Bende pazartesi günü çekildim. İnanki korkulacak bir şey yok sadece ilaç verildiği zaman ağrın oluyor o kadar 10 saniye bile surmuyor. Pendik özel de cektirdim 350tl. Anestezi yok
Kiz senin canin nasil acimadiiii ben hastaneyi ayaga kaldirdim ilaci verirken degil benim o cubugu cekerken var yaaaaa omrumden omur gitti cocuk gibi hungur hungur agladim..

Kiz senin canin nasil acimadiiii ben hastaneyi ayaga kaldirdim ilaci verirken degil benim o cubugu cekerken var yaaaaa omrumden omur gitti cocuk gibi hungur hungur agladim..
:KK48: bende çok korktum hatta islem başlamadan önce ağlayacaktım nerdeyse ama olmadi zaten işlem başlamadan önce ağrı kesici iğne yaptılar. Bir anda oldu kanamam az oldu sancim sadece o gün oldu hatta o gün misafirliğe bile gittim :)

:KK48: bende çok korktum hatta islem başlamadan önce ağlayacaktım nerdeyse ama olmadi zaten işlem başlamadan önce ağrı kesici iğne yaptılar. Bir anda oldu kanamam az oldu sancim sadece o gün oldu hatta o gün misafirliğe bile gittim :)
Ayyy ben aglaya aglaya oldum eve geldim agridan duramadim Butun gun yattim uykumda sicradim esimden kacar oldum yine ayni aci olacak diye benm inanilmaz agridi ya islem.bittikten sonra esim zor sakinlestrdi.

Kızlar hsg fiyatları genel olarak nasıl. Mersin tip fakültesi de çekiyormuş ama orası yarı özel diye duymuştum. Onun dışında devlet hastaneleri vs çeker mi, ozel ler çekse fiyatlar nasıl olur?

Yenimi oldu senin film. Rabbim kimsenin elini bos cevirmesin
Yok ben eylul ayinda cekildim . kasimda da ilk tup bebek denememi yaptim ama 3 gun once negatf oldugunu ogrendim..ama yilmak yok bu ay mersine gidcem ocak in sonunda donecem ve o zaman tekrar denicez yine baslicaz olana kadar yapcaz insallah.

Kızlar hsg fiyatları genel olarak nasıl. Mersin tip fakültesi de çekiyormuş ama orası yarı özel diye duymuştum. Onun dışında devlet hastaneleri vs çeker mi, ozel ler çekse fiyatlar nasıl olur?
Valla mersinliyim ama istanbula gelin geldim. Burda ben 400 e cekildim ozel hastanede anestezisiz . anestezili 500 du ama bileydim o kdar canim yanacak 100lira fazla verirdim :) orda da bu civardir. Aman fakultede cektirme baska yerde cektir arastr forum yasam yenisehir imc dogus ortadogu hepsine fiyat sor hangisi uygunsa orda cekil.

Ben Tekirdağ da dün 432 TL ye çektirdim anestezi almadım 1 dakikalık şiddetli bir ağrı oluyor sonra sanki doğum yapmis gibi rahatlama oluyor ve agri olduğu için seviniyorsunuz çünkü tüpler acik demek oluyor sivi tuplerden geçtiği için bu agri korkmaya anestezi için para vermeye hic gerek yok doktorum bu ay hamile kalma oranimin yuksek olacagini söyledi bekliyorum :KK46::KK17:

Back