Hsg(rahim filmi)hakkinda bilgi almam lazimmm

gokhanin_askisi33

Ask sensin ask!! Gökhan♥Seren
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
464
380
18
32
Hayirli pazarlar kizlarr direk konuya daliyorum. Gecen ki konumi belki hatirlayanlar vardir "gelmeyen melegim" diye iste biz o melek gelsin diye tup bebege gecmeye karar verdik. Benim hsg cekilmem gerekiyor. Istanbulda olan arkadaslarim hangi hastanede cekildiniz ne kadar ucret verdiniz ve acidimi? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden coookkk tesekkur ederimmm. Sizleri seviyoree ;) ❤❤❤❤

Ben Ankara'da çekildim canım.
Abartılı bir ağrı yok korkma sakın.
Bir dk kadar regl sancısı gibi bir sancı oluyor.
Katlanılamayacak bir şey değil. ;)
Üniversite araştırmada çekildim bu nedenle fiyatı hatırlamıyorum.

:KK200:Ben radyotom da çekmiştim Bakırköy deydi. Ağrı yok diyemem ama 1 2 saatte ağrıların diniyor. 300 ya da 400 vermiştim şubatta tam hatırlayamadım valla şimdi. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım

Ben Ankara'da çekildim canım.
Abartılı bir ağrı yok korkma sakın.
Bir dk kadar regl sancısı gibi bir sancı oluyor.
Katlanılamayacak bir şey değil. :KK66:
Üniversite araştırmada çekildim bu nedenle fiyatı hatırlamıyorum.
Anladimm ya internetten arastirdim 300den asagi Degilmis. Ayy nasi korkuyorm bi bilsen :))

:KK200:
:KK200:Ben radyotom da çekmiştim Bakırköy deydi. Ağrı yok diyemem ama 1 2 saatte ağrıların diniyor. 300 ya da 400 vermiştim şubatta tam hatırlayamadım valla şimdi. İnşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın canım
Insallah ya Allahim sana da kucaginda gostersin bebisiniiii

Fındıkzade Çapa taraflarında Radyotom Radyomar dı sanki adı. Geçmiş zaman o günleri silmişim hafızamdan. Ağrı arkadaşın dediği gibi dayanılmayacak bir ağrı değil. Çok kısa sürüyor zaten. Fiyatı da 200 civarımıydı ki gerçekten hatırlayamadım merkezi arayıp öğrenebilirsiniz.
Benim doktorum oraya yönlendirmişti ve o dönem tüp bebekte konuştuğum bir çok arkadaşta orda çektirmişti.

Eğer tüplerde tikaniklik varsa aci oluyormuş. Ben aneztezili çektirdim sonrasinda çok az ağrim ve kanamam oldu.
Özel hastanede çektirmiştim 600 tl verdim.
1 ay sonrada hamile kaldim. Filmin etkisi var mi bilmiyorum ama.

Fındıkzade Çapa taraflarında Radyotom Radyomar dı sanki adı. Geçmiş zaman o günleri silmişim hafızamdan. Ağrı arkadaşın dediği gibi dayanılmayacak bir ağrı değil. Çok kısa sürüyor zaten. Fiyatı da 200 civarımıydı ki gerçekten hatırlayamadım merkezi arayıp öğrenebilirsiniz.
Benim doktorum oraya yönlendirmişti ve o dönem tüp bebekte konuştuğum bir çok arkadaşta orda çektirmişti.
Bende cogu kisiden findikzadeyi duydum bana da yakin ayy cok heyecanliyim ya sanki dogum yapacam :)
Eğer tüplerde tikaniklik varsa aci oluyormuş. Ben aneztezili çektirdim sonrasinda çok az ağrim ve kanamam oldu.
iste ondan cok korkuyorum insallah tuplerim tikali degildir zaten yumurtalarm gelismiyor tuplerimde tikaliysa cok cok uzulurum. Ne guzel hamile kalmissin filmin etkisi oluyormus hafif yapskanlik varsa onlarida aciyomus o yuzden oluyormus. Hayirlisiyla kucagina alirsn insallah...

Benim sol tüp tıkalıydı anestezi almadım. Ağrım oldu ama dayanılmayacak gibi değildi kısa sürdü. Ağrı kesici aldım. Bu arada benim fiyat vermem yanlış olur 2013 dü sanki çektirdğim de değişmiştir illaki

Bende cogu kisiden findikzadeyi duydum bana da yakin ayy cok heyecanliyim ya sanki dogum yapacam :)
iste ondan cok korkuyorum insallah tuplerim tikali degildir zaten yumurtalarm gelismiyor tuplerimde tikaliysa cok cok uzulurum. Ne guzel hamile kalmissin filmin etkisi oluyormus hafif yapskanlik varsa onlarida aciyomus o yuzden oluyormus. Hayirlisiyla kucagina alirsn insallah...
Amin teşekkür ederim. Allah sizede nasip etsin. 10 dk sürüyor korkuyorsaniz aneztezi alin bence.

Amin teşekkür ederim. Allah sizede nasip etsin. 10 dk sürüyor korkuyorsaniz aneztezi alin bence.
Anestezi almak istemiyorum cunku oni alinca uyanmam zor oluyor astim hastasiyim ben ileri derecede. Bi kere ameliyat oldum uyanamadim doktoru bile korkutmusum. Hemde anestezi olunca biraz daha fiyat fark edecek Allaha cok sukur durumumuz cok iyi ama ben yinede esime o kadar masraf yapmak istemiyorum zaten tup bebege busuru para harcicaz o yuzden normal cekilirim dayanirim Allahin izniyle yapacak bisey yok korkunun ecele faydasi yok

Hayirli pazarlar kizlarr direk konuya daliyorum. Gecen ki konumi belki hatirlayanlar vardir "gelmeyen melegim" diye iste biz o melek gelsin diye tup bebege gecmeye karar verdik. Benim hsg cekilmem gerekiyor. Istanbulda olan arkadaslarim hangi hastanede cekildiniz ne kadar ucret verdiniz ve acidimi? Beni bilgilendirirseniz cok sevinirim simdiden coookkk tesekkur ederimmm. Sizleri seviyoree :KK66: ❤❤❤❤
bende tüplerimde sorun var mı yok mu diye çekilmiştim rahim filmi ya ben acı duymadım şahsen sadece rahmi net görmek için hafif bastırıyolar aleti o da acıtmıyo bence senin de acımaz sadece bende film öncesi su içirmişlerdi idrar kessesinden ayırabilmek için onu biliyorum bide sana yaparlarmı bilmem tabi bu arada umarım eşinle istediniz bebeğe kavuşursunuz :))

bende tüplerimde sorun var mı yok mu diye çekilmiştim rahim filmi ya ben acı duymadım şahsen sadece rahmi net görmek için hafif bastırıyolar aleti o da acıtmıyo bence senin de acımaz sadece bende film öncesi su içirmişlerdi idrar kessesinden ayırabilmek için onu biliyorum bide sana yaparlarmı bilmem tabi bu arada umarım eşinle istediniz bebeğe kavuşursunuz :))
Insallah canim ya Allah hayirlisini versin. Acicak yada acimicak mecbur cekilecemm

Tatlim yanlis anlamazsan bise dicem hakkinda bekar ogrenci yaziyor sen bekarken nasi cekildin ki hsg .s

fındıkzadede bi yerde çektirdim radyotomdu galiba adı, kaça çektirdim hatırlamıyorum ama, sonra hamile kaldım, darısı kim istiyosa başına
Ay ne guzel ya genelde herkes cektirdkten sonra hamile kalmis ama bnm ole bi sansim yok esimn sperm hareketliligi dusukk bnm yumurtalar buyumuyo :(

benim tek kanal tıkalıydı hafif, oraya sıvıyı gönderdiklerinde 3 saniyelik bişey hiddediyosun baskı gibi ama anestezilik kadar değil, gerçi herkesin ağrı eşiği farklı

Ay ne guzel ya genelde herkes cektirdkten sonra hamile kalmis ama bnm ole bi sansim yok esimn sperm hareketliligi dusukk bnm yumurtalar buyumuyo :KK43:
benim de eşimde var aynı sorun, onun çaresi ivf gibi bişeydi, ayrı bi yöntem uyguluyolar yani, yumurtayı ilaçla büyüytüp kontrol ediyolar zaten çatlayana kadar, hiç kafana takma :) olumlu düşün olumlu olsun, nereye gidiyosun tüp bebek miydi pardon unuttum neyazdığını

benim de eşimde var aynı sorun, onun çaresi ivf gibi bişeydi, ayrı bi yöntem uyguluyolar yani, yumurtayı ilaçla büyüytüp kontrol ediyolar zaten çatlayana kadar, hiç kafana takma :) olumlu düşün olumlu olsun, nereye gidiyosun tüp bebek miydi pardon unuttum neyazdığını
Benm esimde ilac kullandi bitti. Ben 1 yildr klomen kullandim artik beni mahvedince baska doktra gittim cok sukur bu doktor beni cok iyi yonlendirdi. Tup bebege gececez ama nerde yaptircam bilmiyorum medicana iyi diyorlar. Ama once hsg cekilmem lazim iste.

Back