Yaaa bendee bu ay çektirdim rahim filmi temiz çıktı tüpler açık bendede pko var bana umut oldunuzCanım ben rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım tüplerimde açıktı yumurtlama ilacıda kullanıyodum pko vardı adet düzensizliği 2 ay olmadı rahim filmi çekildiğim ay oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg(Rahim Filmi) den sonra
- Konu Sahibi birisi111
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahimfilmi rahimfilmisonrasi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yumurtlama ilacı kullanıyomusunuz inşallah bu ay hamile kalırsınızYaaa bendee bu ay çektirdim rahim filmi temiz çıktı tüpler açık bendede pko var bana umut oldunuz
- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 33
- 33
Canım merhaba ne kdr süre denemiştiniz film çekilmedenAdet biter bitmez çekmiştim tüpler açık rahim temiz çıktı 6 gün korunduk doktor adet olunca gel yumurta takibi yaparız demişti ama gerek kalmadı çektirdiğim ay içerisinde ilaç falan kullanmadan hamile kaldım inşallah sizede nasip olur
- 27 Nisan 2021
- 1.872
- 2.186
- 83
- 32
6 gün korundum sonra 4 yada 5 gün üst üste denemiştikCanım merhaba ne kdr süre denemiştiniz film çekilmeden
- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 33
- 33
Yok canım yanlış yazdım sanırım ben ne kdr süre gebelik gerçekleşmedi de gittin doktora film çekildin6 gün korundum sonra 4 yada 5 gün üst üste denemiştik
- 27 Nisan 2021
- 1.872
- 2.186
- 83
- 32
15 ay öncesinde eşimde bende gerekli testleri yaptık ettik bi sorun çıkmadı birkere klomen ovitrel kullandım çatlatma için ama kimyasal oldu malesef sonra film çektirdik işteYok canım yanlış yazdım sanırım ben ne kdr süre gebelik gerçekleşmedi de gittin doktora film çekildin
- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 33
- 33
Tamam canım şimdi anladım15 ay öncesinde eşimde bende gerekli testleri yaptık ettik bi sorun çıkmadı birkere klomen ovitrel kullandım çatlatma için ama kimyasal oldu malesef sonra film çektirdik işte
- 13 Mart 2023
- 233
- 84
- 18
- 33
Merhaba hayırlı olsun Bebeginiz doğdu mu.. Film sonrası gebelik genelde tutmuyormus sanırım sizin nasıl geçiyor süreçBende çekildim ikiside açık dedi ama o ay hamile kaldım. Sonrasında küçücük bir tıkanma varsa bile onu açıyor dedi muhtemelen öyle oldu
- 5 Haziran 2021
- 135
- 32
- 48
- 27
Çok şükür kızım doğdu 6 aylık oldu hamileliğim ve doğumum o kadar güzel geçtiki bir sorun yasamadıkMerhaba hayırlı olsun Bebeginiz doğdu mu.. Film sonrası gebelik genelde tutmuyormus sanırım sizin nasıl geçiyor süreç
- 14 Nisan 2023
- 1.425
- 1.482
- 53
- 27
Kızlar ben evlendiğimden beri çocuk istiyorum doktor doktor dolaştım hiçbir sorun olmadığını söylediler . Yıllık izinde bide devlete gideyim dedim . 1,5 sene olmadığını söylediğim de kadın doğum doktoru beni hastanenin tüp bebek merkezine yönlendirdi . Orada daha detaylı kan tahlili muayene yapıldı adet bitimi hsg çekindim . Çekindiğim gün işlem başında doktor iki tüpün de tıkalı canım dedi ben ağlamaya başladım ağlama sakinleş ilaç ile açmaya çalışacağım eğer olmazsa ameliyat olursun demişti . İşleme 4-5 kez tekrarladık . Sonra iyi kötü bi gidiş oldu . O zaman ki ilgilenen doktora olanları anlattım böyle birşey imkansız tüpler açık o ara kasmışsındır dedi ama hiç kasmadım inanın ki . 6 ay dene olmazsa gel dedi 6 ay sonra gittim o doktor yoktu . Başka doktora geçtim oda sızıntının yeterli olmadığını hala tıkalı olduğunu ve içeriye iyi bir müdahale yapılması gerektiğini söyledi . Ameliyat önerdi . Laparoskopi olacağım ayın 27 sinde . Sonrasında aşılama yapmaya başlıcaz olmazsa tüp bebek . Çok korkuyorum ol diyen de var olma diyen de ama bende olmam gerektiğini düşünüyorum . 2 sene geçti bence olmamasının sebebi buMerhaba Kızlar bugün anestezili rahim filmi çekildim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı doktor da tüplerin açık dedi ama sadece bunu dedi konuşamadık daha fazla.Sormak istediğim şu aynı bu şekil rahim filmi çekilip tüpleri açık çıkıpta rahim filminden sonra hamile kalan oldu mu yazar mısınız şimdiden teşekkürler
- 13 Mart 2023
- 39
- 13
- 8
- 32
Yaa yorumunuz umut oldu bende de pko var 26 nisan da hsg çekildim. Antibiyotik ve 1 hafta ilişki yasağı verdi doktor. Sonrasında korun ya da korunma demedi ama tedirginim antibiyotik içtiğim için. Yumurtlama ilacı ne kullandınız acaba ben 1buçuk yıllık evliyim istememe rağmen ne klomen ne çatlatma iğnesi vermediler farklı doktorlara gitmeme rağmen sadece takviye olarak inofolic combi kullandım o da bir işe yaramadı. Siz ne kullanmıştınız acaba yumurtlama için bi de yumurta takibi falan oldumu hiç uzun oldu biraz amaCanım ben rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım tüplerimde açıktı yumurtlama ilacıda kullanıyodum pko vardı adet düzensizliği 2 ay olmadı rahim filmi çekildiğim ay oldu
Rahim filminden önceki 2 ayda yumurtlama takibim olmuştu ama rahim filmi çekildiğim ay doktorum başka hastaneye tayini çıkmıştı gidememiştim yumurtlama takibi bile yapılmamış tı biz eşimle artık umudumuzu kaybetmiştik 2 ay ilaç kullanmıştım olmamıştıya bu ayda olmaz dedik kafamıza göre takıldık 2 günde bir ilişki oluyordu hatta İstanbul’da oturuyoruz adetime 2 gün kala adalara gidip bisiklet sürmüştük hiç hamile olacağım aklıma gelmemişti tam umudumuzu kaybetmiştik sevinçli haberi aldık femara kullanmıştım ben yumurtlama ilacı olarak ve pkolara en iyi gelen bu inşallah bu ay güzel haberi sende duyarsınYaa yorumunuz umut oldu bende de pko var 26 nisan da hsg çekildim. Antibiyotik ve 1 hafta ilişki yasağı verdi doktor. Sonrasında korun ya da korunma demedi ama tedirginim antibiyotik içtiğim için. Yumurtlama ilacı ne kullandınız acaba ben 1buçuk yıllık evliyim istememe rağmen ne klomen ne çatlatma iğnesi vermediler farklı doktorlara gitmeme rağmen sadece takviye olarak inofolic combi kullandım o da bir işe yaramadı. Siz ne kullanmıştınız acaba yumurtlama için bi de yumurta takibi falan oldumu hiç uzun oldu biraz ama
- 17 Ekim 2021
- 123
- 43
- 48
- 30
Kaç gün arayla birlikte oldunuz?Adet biter bitmez çekmiştim tüpler açık rahim temiz çıktı 6 gün korunduk doktor adet olunca gel yumurta takibi yaparız demişti ama gerek kalmadı çektirdiğim ay içerisinde ilaç falan kullanmadan hamile kaldım inşallah sizede nasip olur
- 27 Nisan 2021
- 1.872
- 2.186
- 83
- 32
Filmden sonra 5-6 gün korunduk sonra 4 gün üst üste ilişki olduKaç gün arayla birlikte oldunuz?