Evet tüplerim zaten açıkmış ama rahim filmi iyi oluyomuş yolu tamamen kolaylaştırıyor spermin daha kolay gitmesi için evet o ay gene kullanmaya devam et demişti doktorum yumurtlama ilacını içtim doktor bize gün veriyordu ama artık biz onu dinlememiştik ay bitene kadar 2 günde bir ilişki olmuştu şu gün diye şartlandırmamıştık bide femara da 3.cü ay kullanımımdı sondu bende ümidimi kesmiştim gene olamıcak diye aklımdan hamileliği o ay çıkarmıştım ve olduTüpleriniz zaten açıkmış demi işlem sırasında açılmadı yani.Bide çekildiğinizde çekildikten sonra da yumurtlama ilacı kullanmaya devam ettiniz mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg(Rahim Filmi) den sonra
- Konu Sahibi birisi111
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- rahimfilmi rahimfilmisonrasi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yaa ne güzel inşallah bana da nasip olurCekim oldugu ay adet gorup diger ay hamile kaldim tuplerim benimde acik cikmisti bi sorun yok demislerdi
Ne güzellEvet tüplerim zaten açıkmış ama rahim filmi iyi oluyomuş yolu tamamen kolaylaştırıyor spermin daha kolay gitmesi için evet o ay gene kullanmaya devam et demişti doktorum yumurtlama ilacını içtim doktor bize gün veriyordu ama artık biz onu dinlememiştik ay bitene kadar 2 günde bir ilişki olmuştu şu gün diye şartlandırmamıştık bide femara da 3.cü ay kullanımımdı sondu bende ümidimi kesmiştim gene olamıcak diye aklımdan hamileliği o ay çıkarmıştım ve oldu
- 9 Mart 2022
- 8.269
- 1
- 6.288
- 128
Özelde yaptırdım ama bugün kesilmiş neyseki korkum kalmadıHiç bilmiyorum ki devlette mi çekildiniz özelde mi özeldeyse eğer doktorunuzu arayıp sorsanız olur mu ki
ben cektırdiğim ay hamıle kaldım hatta bence haftasında kaldım sakın gunlerı degerlendırmeyı unutma :):)Merhaba Kızlar bugün anestezili rahim filmi çekildim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı doktor da tüplerin açık dedi ama sadece bunu dedi konuşamadık daha fazla.Sormak istediğim şu aynı bu şekil rahim filmi çekilip tüpleri açık çıkıpta rahim filminden sonra hamile kalan oldu mu yazar mısınız şimdiden teşekkürler
- 27 Nisan 2021
- 1.872
- 2.186
- 83
- 32
Adet biter bitmez çekmiştim tüpler açık rahim temiz çıktı 6 gün korunduk doktor adet olunca gel yumurta takibi yaparız demişti ama gerek kalmadı çektirdiğim ay içerisinde ilaç falan kullanmadan hamile kaldım inşallah sizede nasip olurMerhaba Kızlar bugün anestezili rahim filmi çekildim çok şükür bi sıkıntı çıkmadı doktor da tüplerin açık dedi ama sadece bunu dedi konuşamadık daha fazla.Sormak istediğim şu aynı bu şekil rahim filmi çekilip tüpleri açık çıkıpta rahim filminden sonra hamile kalan oldu mu yazar mısınız şimdiden teşekkürler
Süper o zamanÖzelde yaptırdım ama bugün kesilmiş neyseki korkum kalmadı
Ayy ne güzel böyle mesajları okudukça mutlu oluyorum inşallahh Peki bişey sormak istiyorum hani hamile kalınca son adet tarihine göre ne zaman hamile kalındığı tahmin ediliyoya hesaplanıyo falan ona göre şu kadarlık falan deniliyo ya siz rahim filmi çektirdikten ne kadar sonra kalmışsınız belli mi?Adet biter bitmez çekmiştim tüpler açık rahim temiz çıktı 6 gün korunduk doktor adet olunca gel yumurta takibi yaparız demişti ama gerek kalmadı çektirdiğim ay içerisinde ilaç falan kullanmadan hamile kaldım inşallah sizede nasip olur
Peki adet olduktan kaç gün sonra çektirdiniz ve çektirdikten kaç gün sonra hamile kalmışsınız ?ben cektırdiğim ay hamıle kaldım hatta bence haftasında kaldım sakın gunlerı degerlendırmeyı unutma :):)
- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
Özelde çekilecek ben anestezisiz istedim ama dr yapmiyoruz dediAnestezili mi çekileceksiniz devlette mi özelde mi
adetım bıttı dırek 2. gunu zaten dırek bıtınce yapıyolar. Ben 23 ocakda ccekıldım o ay 1 hafta sonra belirtılerını görmuşum ama anlamadımPeki adet olduktan kaç gün sonra çektirdiniz ve çektirdikten kaç gün sonra hamile kalmışsınız ?
- 27 Nisan 2021
- 1.872
- 2.186
- 83
- 32
Hamilelik son adete göre hesaplanıyor benim 29 ağustos son adetim filmi 5 eylülde çektirdim yumurtlamam 15 16 sı gibi oldu galiba ovulasyon testi yapmıştım döllenme ne zaman oldu bilemicem tam olarak ama yumurtlamaya göre hesaplanmadığından onu dikkate almıyorlarAyy ne güzel böyle mesajları okudukça mutlu oluyorum inşallahh Peki bişey sormak istiyorum hani hamile kalınca son adet tarihine göre ne zaman hamile kalındığı tahmin ediliyoya hesaplanıyo falan ona göre şu kadarlık falan deniliyo ya siz rahim filmi çektirdikten ne kadar sonra kalmışsınız belli mi?
- 14 Ağustos 2021
- 484
- 241
- 53
- 26
Insallah tez zamanda guzel haberler alin insallahYaa ne güzel inşallah bana da nasip olur
Anestezili yapılcaksa zaten hiiçç hiç korkmanıza gerek yok 10 dklık bi işlem zaten çok kısa o yüzden hiçbişey hissetmiyosunuzÖzelde çekilecek ben anestezisiz istedim ama dr yapmiyoruz dedi
Anladım ne güzeladetım bıttı dırek 2. gunu zaten dırek bıtınce yapıyolar. Ben 23 ocakda ccekıldım o ay 1 hafta sonra belirtılerını görmuşum ama anlamadım
Hmm anladımHamilelik son adete göre hesaplanıyor benim 29 ağustos son adetim filmi 5 eylülde çektirdim yumurtlamam 15 16 sı gibi oldu galiba ovulasyon testi yapmıştım döllenme ne zaman oldu bilemicem tam olarak ama yumurtlamaya göre hesaplanmadığından onu dikkate almıyorlar
- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
İşte uyutulmak falan zor geliyor ne bileyim tedirginimAnestezili yapılcaksa zaten hiiçç hiç korkmanıza gerek yok 10 dklık bi işlem zaten çok kısa o yüzden hiçbişey hissetmiyosunuz
Yok zaten normal damar yolu açıyolar ordan veriyolar anesteziyi zaten verdiklerinde direkt gidiyorsun sonra hatırlamıyosun hiçbişeyİşte uyutulmak falan zor geliyor ne bileyim tedirginim
- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
Ben gitmek istemiyorum işte uyanik olmak istiyorumYok zaten normal damar yolu açıyolar ordan veriyolar anesteziyi zaten verdiklerinde direkt gidiyorsun sonra hatırlamıyosun hiçbişey