Bende 1 buçuk sene önce devlet hastanesinde anestezi olmadan çektirmiştim . Sıvı verilirken regl sancısı gibi bişey çektim . Ama anlık bir acı işlen bittikten sonra o acı geçiyor . Çok kanamam da olmadı sonrasında . İşlemden sonra işe gidip çalıştım normal hayatıma devam ettim . Çok korkmaya gerek yok . Biz kadınlar her ay regl sancısı cekıyoruz hgs bize koymaz :)Söylediğiniz şey kişinin acı eşiğine bağlı. Ben 2 kere çektirdim. İlk çektirdğim özelde anesteziydi gün boyu kanama. Ve ağrı oldu daha sonra 2. Yi çektirdiğim devlette anestezi almadım normal muayene gibi çekildi sadece verdikleri sıvıyı hissettm çok az da regl sancısı sonrası ne kanamam oldu nede ağrım. Bu anestezi alıp almamakla veya özel devlet olmasıyla alakalı değil doktorla alakalı doktorun elinin iyi olup olmamasıyla alakalı. Durumu olmayıp devlette çektirmek zorunda olan ve olacak arkadaşlarımız var bu sayfada bence onları tedirgin etmeyelim.
Kesinlikle canım. Özelde anestezi aldm ama sonrasında kanamam ve ağrım daha çok olmuştu benim. Develttekinde lekelenme bile olmamıştı.Bende 1 buçuk sene önce devlet hastanesinde anestezi olmadan çektirmiştim . Sıvı verilirken regl sancısı gibi bişey çektim . Ama anlık bir acı işlen bittikten sonra o acı geçiyor . Çok kanamam da olmadı sonrasında . İşlemden sonra işe gidip çalıştım normal hayatıma devam ettim . Çok korkmaya gerek yok . Biz kadınlar her ay regl sancısı cekıyoruz hgs bize koymaz :)
ayni sekilde ben de islemden sonra bayildim. bence herkesin sureci farkli hic acimadi korkmayin diyenleri okuyorum bence insanalri yaniltiyor bu soylemler, hayatimda ilk defa bayildim . bence acisiz bir islem degil.Ben üniversitede hsg filmi çektirdim. buradan da okuduğumda çok etkilendim kendimi çok strese soktum. Ama doktor asistanı bana eğer kasarsan verilen ilaç gitmez canın daha çok acır dedi dişini sık çok acı olmayacak bana güven dedi. Söylediği gibi yaptım olduğunda rahat bırakmaya çalıştım. İlaç verilmeye başlayınca kasıklarımda sıcaklık ve regl ağrısı hissetmeye başladım ama kendimi sıkmadım. İşlem çok kısa sürdü tüplerim açık olduğu için hemen bitti. Kendimi çok acıyacağına inandırdığım için işlem bitti dedikleri anda bayılmışım. Herkesin süreci kendi acı eşiğine bağlı. Hsg sonrası gün boyu çok ağrım oldu.
Kayılıyorum kesinlikle.ayni sekilde ben de islemden sonra bayildim. bence herkesin sureci farkli hic acimadi korkmayin diyenleri okuyorum bence insanalri yaniltiyor bu soylemler, hayatimda ilk defa bayildim . bence acisiz bir islem degil.
Bende onu demek istiyorum acılı yada acısız tamamen fizyolojik ve kişinin durumuyla alakalı anksiyetesi olan yada acı eşiği çok düşük olan insanların olabildiğince bayıltılmadan çekmemesi lazım malesef gübnümüzde herşey aşırı pahallı herşeye imkanımız olmuyor ama en azndan olabişiyesi varsa parayı değil kendinizi düşünmebniz gerekiyor keza eşinizinde bu bilinçte olması lazım çünkü bayan olarak hep acı çekiyoruz ve pskolojik en tramva oluyır artıkayni sekilde ben de islemden sonra bayildim. bence herkesin sureci farkli hic acimadi korkmayin diyenleri okuyorum bence insanalri yaniltiyor bu soylemler, hayatimda ilk defa bayildim . bence acisiz bir islem degil.
kesinlikle katılıyorum, travma oluyor artık cidden.Bende onu demek istiyorum acılı yada acısız tamamen fizyolojik ve kişinin durumuyla alakalı anksiyetesi olan yada acı eşiği çok düşük olan insanların olabildiğince bayıltılmadan çekmemesi lazım malesef gübnümüzde herşey aşırı pahallı herşeye imkanımız olmuyor ama en azndan olabişiyesi varsa parayı değil kendinizi düşünmebniz gerekiyor keza eşinizinde bu bilinçte olması lazım çünkü bayan olarak hep acı çekiyoruz ve pskolojik en tramva oluyır artık
Niye bayıldımız tüpleriniz mi kopuktu yoksa işleme aç mı gittiniz. Bünyenizin durumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak baktığımızda korkulacak bir işlem değilayni sekilde ben de islemden sonra bayildim. bence herkesin sureci farkli hic acimadi korkmayin diyenleri okuyorum bence insanalri yaniltiyor bu soylemler, hayatimda ilk defa bayildim . bence acisiz bir islem degil.
hiç biri degil, islem bitti sap sari olmaya başladım sonra bayilmisim. ilk defa bayıldım. doktor açıdan dedi bünyen dedi ama normalde acıya dayanıklı oldugumu düşünüyordum. hiç bi sorun da yoktu tüpler de. aneztesi olmadan asla yaptiramam benim icin travma oldu buNiye bayıldımız tüpleriniz mi kopuktu yoksa işleme aç mı gittiniz. Bünyenizin durumundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Genel olarak baktığımızda korkulacak bir işlem değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?