hsg(rahim filmi) çektirenlerrrr:(((

ekinnnn06

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
56
28
18
38
Arkaşlar merhaba;bebek sahibi olmak için uzun sabırlı bir sürece girdim İlk olarak yaptırdıgım tsh:28 cıkınca doktorun amh a baktırmam gerektiğini söyledi.amh maalesef cok iç açıcı değildi 0,88 cıktı sonrasında gata da rahim filmi çektirdim sizi korkutmak istemem ama inanın berbat bişeydi hsg yaptıracaklar eger imkanları varsa mutlaka anestezili yaptırsınlar hem fiziksel hem de psikolojik olarak gercekten beni bitiren bir işlem oldu. sonucumu yrn alıcam ve inşallah tüplerim açık çıkar işlem sırasında doktor tüplerin acık olduğu için şiddetli yanma hissettin dedi bakalım umarım öyledir sonucu almadan ümitlenmemeyi öğrendim artk:(süreç gerçekten zor ve yıpratıcı Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
gecmıs olsun bende cektırdım cok korkak bırıyımdır en kucuk bıseyden korkarım doktorum rahm fılmını aneztesız cekelım cok zor bı ıslem deqıl dedı bn nette arastırdıqım kadarı ıle cok kotu yorumlamıslardı korkudan anestesı ıle yaptırdım hıc bıse duymadım hıssetmedım sadece masaya uzandıqımı bılıyorum gerısı fılm serıdı gıbı :) bumuydu korktuqum sey dedım kendı kendıme özelde tedavı oluyorum özelde cektırdım fılmı fılm sonrasında ne karın aqrısı nede baska bıse olmadı sükürler olsun az bı kanama o kdr tüplerımde acık cıktı doktorum 3 ay tedavı uygulamayalım fılmden sonra 3 ay ıcınde hamıle kalan cok oluyor dedı agustos ayında cekıldım bu 2 ay bı ayımız kaldı bakalım beklıyoruz rabbım ins mucızemızı bıze verır tedavıye gerek kalmaz allah kımsenın kucaqını bos bırakmasın cok zor tekrar gecmıs olsun :):)

• Beğen
Reactions: mbz
Bende pazartesi çektireceğim ama Anestezi ile. Bakalım ne olacak yazarım sonucu.

gecmıs olsun bende cektırdım cok korkak bırıyımdır en kucuk bıseyden korkarım doktorum rahm fılmını aneztesız cekelım cok zor bı ıslem deqıl dedı bn nette arastırdıqım kadarı ıle cok kotu yorumlamıslardı korkudan anestesı ıle yaptırdım hıc bıse duymadım hıssetmedım sadece masaya uzandıqımı bılıyorum gerısı fılm serıdı gıbı :) bumuydu korktuqum sey dedım kendı kendıme özelde tedavı oluyorum özelde cektırdım fılmı fılm sonrasında ne karın aqrısı nede baska bıse olmadı sükürler olsun az bı kanama o kdr tüplerımde acık cıktı doktorum 3 ay tedavı uygulamayalım fılmden sonra 3 ay ıcınde hamıle kalan cok oluyor dedı agustos ayında cekıldım bu 2 ay bı ayımız kaldı bakalım beklıyoruz rabbım ins mucızemızı bıze verır tedavıye gerek kalmaz allah kımsenın kucaqını bos bırakmasın cok zor tekrar gecmıs olsun :):)
çok teşekkür ederim iyiki anestezili yaptırmışın ben hala kendime gelemedim inşallah hayırlı sağlıklı bir bebişin mucizenin hberinide alırsın bu ay Allah yardımcımız olsun:(

Bende pazartesi çektireceğim ama Anestezi ile. Bakalım ne olacak yazarım sonucu.
anestezili çektirceksen hiç korkma ben böyle olacagını bilseydim kesınlıkle anestezili çektirirdim şimdiden cok geçmiş olsun inşallah güzel hbrler alırz

anestezili çektirceksen hiç korkma ben böyle olacagını bilseydim kesınlıkle anestezili çektirirdim şimdiden cok geçmiş olsun inşallah güzel hbrler alırz
Anestezili çektireceğim fiyat farkı var ama razıyım yeter ki çok kötü bir anım kalmadı. Bazıları I'n çok kolay geçmiş karşılar anesteziye ama belli olmuyor.

ben de çektırdım çok kötüydü evet....sonrası daha zormuş 14 yıldır bebeklıyorum melegımı keşke sadece filmle kalsaydı:KK43:allahım sadece filmle hamıle kalmayı nasıp etsın sıze amınnnnnnnnnnn
tüp bebek denediniz mi bnm filmden sonra yumurta takibi yapılacak galba ya gerçekten cok zor Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş. :(

tüp bebek denediniz mi bnm filmden sonra yumurta takibi yapılacak galba ya gerçekten cok zor Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inş. :KK43:
Hiç yumurta takibi yaptırmadın mı? Ben iki kez yaptırdım hsg den sonra aşılamaya geçilecek.

Anestezili çektireceğim fiyat farkı var ama razıyım yeter ki çok kötü bir anım kalmadı. Bazıları I'n çok kolay geçmiş karşılar anesteziye ama belli olmuyor.
yok ben yaptırdım ve bence cok doğru bi karar veriyosun anestezili yaptırmakla gata da yaptırdım 10 tane asistan karşımda hem kendimi cok kötü hissettim hem de sanki beni uyutmadan ameliyata almışlar gibiydi:((kadın olmak ne zormuş yaaa

Arkadaslar bana hiç bişe yapılmadı tahliller harici Dr bana laparoskopi dedi bende istemedim hsg düşünüyorum çünkü. . Bu işlemden sonrada aşılama diyor.. ilaç kullananlar fln var bana sadece Folbiol verildi ben anlamadım 26 aydır korunmuyoruz ayrıca korunurken de doğal korunmustuk yardım akıl fikir :(

Arkadaslar bana hiç bişe yapılmadı tahliller harici Dr bana laparoskopi dedi bende istemedim hsg düşünüyorum çünkü. . Bu işlemden sonrada aşılama diyor.. ilaç kullananlar fln var bana sadece Folbiol verildi ben anlamadım 26 aydır korunmuyoruz ayrıca korunurken de doğal korunmustuk yardım akıl fikir :KK43:
bnm bildiğim hsg den sonra gelen aşama laparoskopi .tüpler tıkalıysa veya endometriyosis varsa dr direk laparoskopi de önerebiliyo diye biliyorum.ama tüplerin tıkalı olup olmadığı yine hsg de belli oluyo ????

2 defa denedım olmadı kismet...artık bıraktım tedavıyı paramda gücümde kalmadı
inşallah kendiliğinden Allah nasip eder haklısın cok yıpratıcı bi süreç ama nolur ümidimizi kaybetmiyelim arkadaşıma dr snn mümkün değil hamile kalman boş yere paranı harcama demiş 3 kere tüp bebek denedi ama sona 6 ay sonunda kendiliğinden hamile kaldı Allah büyük :KK43:İnş. bizde yaşarız mucizemizi

yok ben yaptırdım ve bence cok doğru bi karar veriyosun anestezili yaptırmakla gata da yaptırdım 10 tane asistan karşımda hem kendimi cok kötü hissettim hem de sanki beni uyutmadan ameliyata almışlar gibiydi:KK43:(kadın olmak ne zormuş yaaa
Anladım bende senin gibi söyleyen o kadar çok kişiyi duydum ki en sonunda karar verdim. Nasıl doğum yapacaksın diyorlar bana..

yumurta takibi nasıl oluyo yani gene acılı zor bişey mi????
Yok yok hiç bir acısı yok. Önce bir ilaç verip yumurtanın gelişmesine yardımcı oluyor sonra çatlayacak duruma gelince gerekirse çatlama iğnesi veriyor. Bu süreçtesin normal vajinal muayenedeki kamerayla durumuna bakıyor 2 ya da 3 kez. Yumurtan kendiliğinden çatlarsa tahminen çatlama iğnesi verirse de saat ve gün veriyor ilişkiler için. Bu kadar basit. Hiçbir zorluğu yok beklemek dışında.

inşallah kendiliğinden Allah nasip eder haklısın cok yıpratıcı bi süreç ama nolur ümidimizi kaybetmiyelim arkadaşıma dr snn mümkün değil hamile kalman boş yere paranı harcama demiş 3 kere tüp bebek denedi ama sona 6 ay sonunda kendiliğinden hamile kaldı Allah büyük :KK43:İnş. bizde yaşarız mucizemizi
inş. canım allahım yar ve yardımcınız olsun hepimizin...aminnnnnnnnnn

Back