Kızlar ben evlendiğimden beri çocuk istiyorum doktor doktor dolaştım hiçbir sorun olmadığını söylediler . Yıllık izinde bide devlete gideyim dedim . 1,5 sene olmadığını söylediğim de kadın doğum doktoru beni hastanenin
tüp bebek merkezine yönlendirdi . Orada daha detaylı kan tahlili muayene yapıldı adet bitimi hsg çekindim . Çekindiğim gün işlem başında doktor iki tüpün de tıkalı canım dedi ben ağlamaya başladım ağlama sakinleş ilaç ile açmaya çalışacağım eğer olmazsa ameliyat olursun demişti . İşleme 4-5 kez tekrarladık . Sonra iyi kötü bi gidiş oldu . O zaman ki ilgilenen doktora olanları anlattım böyle birşey imkansız tüpler açık o ara kasmışsındır dedi ama hiç kasmadım inanın ki . 6 ay dene olmazsa gel dedi 6 ay sonra gittim o doktor yoktu . Başka doktora geçtim oda sızıntının yeterli olmadığını hala tıkalı olduğunu ve içeriye iyi bir müdahale yapılması gerektiğini söyledi . Ameliyat önerdi . Laparoskopi olacağım ayın 27 sinde . Sonrasında aşılama yapmaya başlıcaz olmazsa
tüp bebek . Çok korkuyorum ol diyen de var olma diyen de ama bende olmam gerektiğini düşünüyorum . 2 sene geçti bence olmamasının sebebi bu