Neyki bu tupmu aciyor?Ofis histeroskopi çok kolay bir ışlem, muayene gibi, yani hsg nin yanında hiç bir şey. Hsg ben ölüp bitmiştim. Ofis 10 kere falan oldum. Hiç bir zorluğu yok. Korkmayın.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hsg(Rahim filmi) çektirdim Ofis Histereskopi yapacaklar ?
- Konu Sahibi mrsbride
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Lotuscugum biraz once benim konumdada soru sormustun. Bizle paylasabilirsin direk konuyu. Sen hangi sikintiyi yasadin. Direk soylersen yardimci olabiliriz belkide. Cok tedirgin hissettim seni sorularindan dolayi.Araştırma hastanelerinde de uyutmadan mi yapiyorlar acaba?
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Ben yasamadim aslinda pek bir şey. 5 aydir korunmasiz iliskim var. Gecen ay kimyasal yasadim. Haricinde bir sey gormedim. Burada hsg icin herkes acı dolu seyler yazinca korktum benim de cekilmem gerekir mi diye. Üniversite hastanesinde anestezili cekiyorlar mi diye de merak ediyorum. Öyle iste.Lotuscugum biraz once benim konumdada soru sormustun. Bizle paylasabilirsin direk konuyu. Sen hangi sikintiyi yasadin. Direk soylersen yardimci olabiliriz belkide. Cok tedirgin hissettim seni sorularindan dolayi.
Farkettim zaten tedirgince merakla soruyosun sorularibasta gecmis olsun canim daha 1 kere yasamissin ama 2. Yi yasarsan doktorlarin ister kesin. Suan hic gerek oldugunu dusunmuyorum tabi doktorlarin bilir bunu. 1. Gebeliklerde cogu insan biseyler yasiyor onemli olan 2-3 ve devamindakiBen yasamadim aslinda pek bir şey. 5 aydir korunmasiz iliskim var. Gecen ay kimyasal yasadim. Haricinde bir sey gormedim. Burada hsg icin herkes acı dolu seyler yazinca korktum benim de cekilmem gerekir mi diye. Üniversite hastanesinde anestezili cekiyorlar mi diye de merak ediyorum. Öyle iste.
Gebeliklerde yasamamak. Ha yasarsan hsg kesiinlikle istenir bende oyle oldu en azindan. Ve hsg bunu bilerek gir cok muthic acili birsey. Aci esigin yuksekse acitmadi diyenlerdende olabilirsin. Ama aci esigin dusukse kendini hazirla.en agir Agri kesicini ic ve gir. Ama suan sana gerek yok. 2. Gebeligini dene. İnsallah sikinti cikmadan guze bir hamilelik gecirirsin
- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- 33
Şehir hastanesi canımHacettepedemi yaptirdin
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Aci eşiğim düşük. Eski vajinismys hastasiyim. Boyle bir acı yasamak hastaligimi nüksettirir diye korkuyorum. Asil derdim bu yani. Çatala çıkıp vajinal ultrasonla muayene olmak bile korkutuyor beni. Spekulum daha kalin ondan da cok korkuyorum. Hsg yi uyanil çektirmek imkansiz benim icin.Farkettim zaten tedirgince merakla soruyosun sorularibasta gecmis olsun canim daha 1 kere yasamissin ama 2. Yi yasarsan doktorlarin ister kesin. Suan hic gerek oldugunu dusunmuyorum tabi doktorlarin bilir bunu. 1. Gebeliklerde cogu insan biseyler yasiyor onemli olan 2-3 ve devamindaki
Gebeliklerde yasamamak. Ha yasarsan hsg kesiinlikle istenir bende oyle oldu en azindan. Ve hsg bunu bilerek gir cok muthic acili birsey. Aci esigin yuksekse acitmadi diyenlerdende olabilirsin. Ama aci esigin dusukse kendini hazirla.en agir Agri kesicini ic ve gir. Ama suan sana gerek yok. 2. Gebeligini dene. İnsallah sikinti cikmadan guze bir hamilelik gecirirsin
Bilkentte yaptirdin okey. Bende hacettepede.Senden 1 hafta once ayni bu basliga yakin konu acmistim. Yemin ederim okurken dedimki ben bu yazima bu basligi koymamistim dedimkendi yazdigim sandim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Benim bir tupte ufak bir tikaniklik varmis. Ama doktor sagolsun hic aciklama yapmadi sonucumla ozele gitcem bisey anlamadim ben bu isten. İste ondan sordum bu yazdigin sey neye yario diyeŞehir hastanesi canım
Suan inanki korkulcak birseyin yok. Ben ilk gebeligimden sonra sasirdim bi sok oldum niye boyle oldu diye 2-3 farkli doktora gittim hicbiri sallamadi ilkinde olur boyle seyler dedi. O yuzden suan strese gircegin bisey yok. Yoksa doktorunmu hsg dedi sanaAci eşiğim düşük. Eski vajinismys hastasiyim. Boyle bir acı yasamak hastaligimi nüksettirir diye korkuyorum. Asil derdim bu yani. Çatala çıkıp vajinal ultrasonla muayene olmak bile korkutuyor beni. Spekulum daha kalin ondan da cok korkuyorum. Hsg yi uyanil çektirmek imkansiz benim icin.
- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- 33
Ya bende yaptırdım temmuzda hadi o ay yumurtlamayı kaçırdım napcam 4 aydır da bebeğim olmuyor bunalıma girdimBilkentte yaptirdin okey. Bende hacettepede.Senden 1 hafta once ayni bu basliga yakin konu acmistim. Yemin ederim okurken dedimki ben bu yazima bu basligi koymamistim dedimkendi yazdigim sandim. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Benim bir tupte ufak bir tikaniklik varmis. Ama doktor sagolsun hic aciklama yapmadi sonucumla ozele gitcem bisey anlamadim ben bu isten. İste ondan sordum bu yazdigin sey neye yario diye
Ya zaten ben sana bisey diyimmi tamamen sans isi. Milletin hsgden sonra tutmus sans eseri Allah vermis. Cikarmislarki hsgden sonra kesin olcak diye. Ya inanmiyorum buna ben. Allah ne zaman isterse o zaman verir hsgyle ne alaka. O yuzden hic canini sikma. Hocanin senden istedigi şu şey ne ise yarioYa bende yaptırdım temmuzda hadi o ay yumurtlamayı kaçırdım napcam 4 aydır da bebeğim olmuyor bunalıma girdim
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Hayir hayir doktor demedi. Universite hastanesinde anestezili yaparlar mi acaba?Suan inanki korkulcak birseyin yok. Ben ilk gebeligimden sonra sasirdim bi sok oldum niye boyle oldu diye 2-3 farkli doktora gittim hicbiri sallamadi ilkinde olur boyle seyler dedi. O yuzden suan strese gircegin bisey yok. Yoksa doktorunmu hsg dedi sana
- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Hayır rahmin içine bakılıyor herhangi bir şey var mi diye .Neyki bu tupmu aciyor?
- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- 33
Bencede şans ya millet değişik değişik konuşuyor çok bunalıyorum artık evlenmişler ilk aydan olmuş yok beni rüyalarında hamile görmüşler yok bebiş yokmu bıktım bu sorulardan ocakta tekrar gitcem regl nin ikinci günü daha ne yapacaklar bilmiyorum aşılama falan yaptıcam gitsin napayım inşallah olur bu ay da gerek kalmazYa zaten ben sana bisey diyimmi tamamen sans isi. Milletin hsgden sonra tutmus sans eseri Allah vermis. Cikarmislarki hsgden sonra kesin olcak diye. Ya inanmiyorum buna ben. Allah ne zaman isterse o zaman verir hsgyle ne alaka. O yuzden hic canini sikma. Hocanin senden istedigi şu şey ne ise yario
- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- 33
Histereskopi mi canımYa zaten ben sana bisey diyimmi tamamen sans isi. Milletin hsgden sonra tutmus sans eseri Allah vermis. Cikarmislarki hsgden sonra kesin olcak diye. Ya inanmiyorum buna ben. Allah ne zaman isterse o zaman verir hsgyle ne alaka. O yuzden hic canini sikma. Hocanin senden istedigi şu şey ne ise yario