- 14 Mayıs 2019
- 820
- 558
- 33
Merhaba hanımlar ben bugün hsg çektirdim Allahım 27 yaşındayım ben böyle acı ağrı görmedim bayılacaktım ağrıdan resmen herkes bir yorum yazıyor ama ağrısızdır bilmem ne ben perişan oldum terden acıdan benim tüpler tıkalıymış ondan ağrı olmuş dendi açılmış tüpler öyle dedi çeken doktor ama canım hiç bu kadar yanmamıştı zor yürüdüm çıktım eve geldim regl sancısı gibi de değildi üstelik midem bulandı başım da döndü ağrı eşiğimde düşük falan da değil gayet rahat girmiştim ama ben birdaha asla çektirmem çok kötüydü dr aksine çok rahatlattı iyiydi çalışanlar ve aletler de yepyeni idi ben mhfoldum kısaca neyse soru sormak isteyen sorabilir hsg hakkında ama ben de sizlere şunu sormak istiyorum
Doktor rahimde ufak bir şey gördüğünü tüplerin açık olduğunu rahimde hava kabarcığı,myom,kist bunlardan birinin olabileceğini bu yüzden ofis his istedi benden ofis histereskopi yaptıran varmı ağrılımı nasıl bilgi verirseniz çok memnun olurum
Doktor rahimde ufak bir şey gördüğünü tüplerin açık olduğunu rahimde hava kabarcığı,myom,kist bunlardan birinin olabileceğini bu yüzden ofis his istedi benden ofis histereskopi yaptıran varmı ağrılımı nasıl bilgi verirseniz çok memnun olurum