Hsg rahim filmi cekilip hamile KALAMAYANLAR

aslidrmz

Bebegimm
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
497
250
103
Merhaba arkadaslar varmı aranzda rahım filmi cekilip benm gıbı gebe kalamayan...yazın lütfen

Bende kalamadım canım ...olumlu etkisi oluyormuş bağzı tip basit şikayetleri olanlarda....ben iki kez çekildim çok sonra tüpbebek tedavisinde gebe kaldım ...yalnız değilsin ...

Ben ilk 2014 kasımda cekıldım.3 ay sonra gebe kaldm kızıma..6 ay önce tekrar cekıldm sag tüp tıkalı cıktı dr 6 ay bekleyelım dedi.2.bebiş için ugrasyrx bakalm baskansorun yok sukur Rabbim bu hayırlı ayların hürmetine kımseyi evlatsız bırakmasın hayırlı saglıklı evlat nasip etsn

Filmden ilk 6 ay kadar hamilelik sansı yuksek oluyor yumurtlama gunlerinizi degerlendrn sansınız yüksek ins hayırlı haberlernızı alırız

Bende 2. İstiyorum ve insaallah nasip eder Rabbim isteyenw

Merhaba arkadaslar varmı aranzda rahım filmi cekilip benm gıbı gebe kalamayan...yazın lütfen
Bende 4 seneyi bitirdim bekliyorum bebeğimi inşallah gelecek bende çekildim ama kalamadım eşimde varikosel çıktı o da ameliyat oldu ama 1 sene olacak ameliyat olalı hala birşey yok

Bende evleneli 2 sene olacak mayısta hiç hamile kalmadım eşimde hiçbir sorun yok bende pco var bir ara adetten bile kesilmiştim stres yaptım daha sonra doktora gittim pco olduğumu öğrendim 3 ay klomen+çatlatma iğnesi denedik olmadı hemen arkasından rahim filmi çekildim herşey normal çıktı rahim temiz tüpler açık bunu da öğrendikten sonra doktora gitmeyi bıraktım allaha şükür adet olmaya başladım kendiliğinden. Bu arada rahim filmini 6 aralıkta çekilmiştim beklemedeyiz canım

Şu mübarek aylar hürmetine rabbim kimseyi evlat sevgisinden evlat kokusundan mahrum bırakmasın...kimsenin içi yanmasın...anne baba olmayı tüm isteyenlere nasip etsn insallah... gönlünüzü ferah tutun elbet rabbim duyacak dualarımızı rabbim herseyin en iyisini bilir

Bende düşünüyorum ki Allah herkese sevcek kadar bir tanecik versin yine isterse yine versin ama hiç olmayanlar için daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…