Hsg rahim filmi bi bakıverin ya

Mervedes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1.789
2.033
133
29
Bayanlar ben kısaca anlatıyım. 1.5sene önce 3ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ve sonuç alamadık. Şimdi tekrardan başlıyorum tedaviye. Hsg rahim filmi istedi. Gittiğim hastane bi merkeze yönlendiriyo. 550 lira ve anestezisiz dedi. Anesteziye gerek yok bizim tekniğimiz farklı diyo. Anlamadım hanımlar bi yardımcı olun ya

Bende o sekilde oldu yani rahmin içine yerleştirilen katater plastik oldugu için cok agru hissetmiyorsun ama ben 150 tl ye cekindim nerede sordun

Ya çok pahallı değil mi anestezisiz ben denizlide yaşıyorum özel hastanede 500 tl anestezili çekiyorlar anestezisiz 400 é ve kullanılan makineye görede acı hissi düşüyormuş doğur mu bilmiyorum bende de cuma günü çekilicem

canım ben 5 ay önce cekindim öyle dayanılmıcak bi agrı değil son teknolojı ise gercekten adet agrısından biraz fazla bi agrı gibi düşün anestezi olmadım bende

canım ben 5 ay önce cekindim öyle dayanılmıcak bi agrı değil son teknolojı ise gercekten adet agrısından biraz fazla bi agrı gibi düşün anestezi olmadım bende
Canim bende anestezisiz olayım dedim ama eşim anestezili olsun canın yanar falan dedi baksana 550 tl anestezisiz çekiliyor ben 500 verip anestezili çektirmeyide daha makul buldum en azından stres olmucak bide ben utanıyorum açıkcası gelecek ayda aşılama yaptırcam sonuca göre onu nasıl yaptırcam bilmiyorum utanıyorum

canım bence gereksiz acı yok cunku bosuna anestezi alma derim ama yinede sen bilirsin tabiki , bende öyleydim cnmc ama 1,5 yıldıt olmayınca alıstım artık muayeneler

Bende o sekilde oldu yani rahmin içine yerleştirilen katater plastik oldugu için cok agru hissetmiyorsun ama ben 150 tl ye cekindim nerede sordun
Echomara sordum cnm. Bnm dokorum oraya yönlendirdi.

Hanimlar size bir sorum olacak bende bu ay klomen tedavisine basladim esimin ve benim tahlil sonuclarimiz gayet iyi sorun yok bu ay 14.gunde gerekli sayida yumurta olustu ve buyudu klomen yapildi ama sonuc ne yazikki olumsuz.Ben gecen sene acik miyom ameliyati gecirmistim buna istinaden doktorum 3 ay klomen tedavisi sonrasinda gebelik olmazsa yapisiklik varmi diye hsg cektiririz dedi ancak kafama takilan sorunu once tespit edip yola ona gore devam etmek adina hsg yi oncelikli cektirip sonra klomen tedavisine baslamam gerekmiyormu? Özel muayehaneye gidiyorum ve yumurta takibi oldugu icin her ay cift tarife ödüyorum daha fazla para almak icin boyle soylemis olabilirmi doktor fikirlerinize acil ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…