Hsg(rahim filmi) acill lütfenn..

helena17

KûnFeYekûn..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
2.965
1.437
198
Ben 8 kasımda dış gebelikten ameliyat oldum tüplerim saglam.rahim filmi çektirmek istiyorum kendi doktorum edirnede şu an uzaktayım ve maddiyatım bozuk gidemiyorum.çanakkale kepezdeki hastaneye gidip hsg çektiren var mı.yardıma ihtiyacım var.ne yapmam gerektigini bilmiyorum.adetim 8 martta başladı ne zaman çekiliyo bu film.

ben istanbulda çektirmiştim. adet bitiminden sonra 3 gün içinde çekilio. ama devlet hastanesinde yaptıracaksan gün vermeleri için adetin başında gitmen gerekio. yarın gitmeni öneririrm

ben istanbulda çektirmiştim. adet bitiminden sonra 3 gün içinde çekilio. ama devlet hastanesinde yaptıracaksan gün vermeleri için adetin başında gitmen gerekio. yarın gitmeni öneririrm

Tıp fakültesi dicektim arkadaşım yanlısg yazmışım.ben ilcede oturuyorum ve çalışıyorum yarın arıcam orayı telden.arkadaşımın doktoru ordaymış umarım aksilik cıkmaz da yaptırırım.neler istiyolar malzeme falan.acıyo mu çok bayılanlar varmış.film sonrası hamile kalınıyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…