- 21 Aralık 2016
- 2.302
- 1.936
- 83
- Konu Sahibi 1melegimolsun
mrb kızlar İstanbul'da hsg filmi için önerebileceğiniz yerler var mı? Anestezili olacak işlem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben fulya açık emar denilen yerde çektirmiştim. Anestezisiz agrisiz sızısız olmustu şükür. Birde şişli echomar da var. Oraya da çok gidenler var. Anestezi almaya da pek gerek yok 5 dakikalik işlem için.mrb kızlar İstanbul'da hsg filmi için önerebileceğiniz yerler var mı? Anestezili olacak işlem.
Oraları araştırdım canım ben kendimi biliyorum kasarım oda filmi etkiliyormuş bu yüzden anestezili yaptıracağım. O iki yerin fiyatları anestezilide çok yüksek. O yüzden başka uygun fiyatlı anestezili çektiren varsa oraya gideyim dedim.Ben fulya açık emar denilen yerde çektirmiştim. Anestezisiz agrisiz sızısız olmustu şükür. Birde şişli echomar da var. Oraya da çok gidenler var. Anestezi almaya da pek gerek yok 5 dakikalik işlem için.
Ne kadar dediler fiyatOraları araştırdım canım ben kendimi biliyorum kasarım oda filmi etkiliyormuş bu yüzden anestezili yaptıracağım. O iki yerin fiyatları anestezilide çok yüksek. O yüzden başka uygun fiyatlı anestezili çektiren varsa oraya gideyim dedim.
Anestezili Şişli 920 Fulya 950 dedi canım çok yüksek geldiNe kadar dediler fiyat
Oo yüksekmiş evet.Anestezili Şişli 920 Fulya 950 dedi canım çok yüksek geldi
Echomar var şişlide ama biraz tuzlu :) 550 tl çektirmiştim geçen yıl anestezisiz ama parayı hak ediyorlar hiç bişey hissetmedim kanama dahi olmadımrb kızlar İstanbul'da hsg filmi için önerebileceğiniz yerler var mı? Anestezili olacak işlem.
Sağol canım ben çektirdimEchomar var şişlide ama biraz tuzlu :) 550 tl çektirmiştim geçen yıl anestezisiz ama parayı hak ediyorlar hiç bişey hissetmedim kanama dahi olmadı