Gebeliğe Hazırlık Hsg öneriler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1melegimolsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.302
1.936
83
mrb kızlar İstanbul'da hsg filmi için önerebileceğiniz yerler var mı? Anestezili olacak işlem.

mrb kızlar İstanbul'da hsg filmi için önerebileceğiniz yerler var mı? Anestezili olacak işlem.
Ben fulya açık emar denilen yerde çektirmiştim. Anestezisiz agrisiz sızısız olmustu şükür. Birde şişli echomar da var. Oraya da çok gidenler var. Anestezi almaya da pek gerek yok 5 dakikalik işlem için.

Ben fulya açık emar denilen yerde çektirmiştim. Anestezisiz agrisiz sızısız olmustu şükür. Birde şişli echomar da var. Oraya da çok gidenler var. Anestezi almaya da pek gerek yok 5 dakikalik işlem için.
Oraları araştırdım canım ben kendimi biliyorum kasarım oda filmi etkiliyormuş bu yüzden anestezili yaptıracağım. O iki yerin fiyatları anestezilide çok yüksek. O yüzden başka uygun fiyatlı anestezili çektiren varsa oraya gideyim dedim.

Oraları araştırdım canım ben kendimi biliyorum kasarım oda filmi etkiliyormuş bu yüzden anestezili yaptıracağım. O iki yerin fiyatları anestezilide çok yüksek. O yüzden başka uygun fiyatlı anestezili çektiren varsa oraya gideyim dedim.
Ne kadar dediler fiyat

Merhaba ben bugün şişli echomar da çekildim 570tl anestezisiz arkadaşım önermişti. Spektulum aletini takarken biraz acıdı ve ilacı döktüğünde adet sancısı gb bir ağrı girdi kasıklarıma birkaç saniyelik sonra hemen bitti bende anestezili olcaktım gerek yokmuş bnm arkadaşım ilacı döktüğünde hiç bir acı olmamış kişiden kişiye değişiyor ama yapılamıcak birşey değil çok şükür temiz çıktı Ben echomardan memnun kaldım çok sıcak davrandılar ve c kollu cihaz teknolojisi kullanılıyor yeni teknoloji

Ben geçen ay şişli echomarda aneztesiz çektirdim memnun kaldım. Ilaci verirken hissetmedim yaklaşık 1 dk sonra bacaklarım titremeye başladı doktor ilaç tüplerden geçiyor dedi saniyelik bir işlemdi bana göre regl sancısı dan çok daha hafif

Mayıs ayında ümraniye devlet hastanesinde çektirdim ve tüplerim tıkalı oldugunu tüp bebek yapabilecegımı söylediler 1ay raporu cıkarmalarını bekledim ve arastırmlarım sonucu çok iyi yorunları olan tüp bebek uzmanı cem çelık gittim hsg röntgenime bakıp hsg sonucu yanlış oldugunu ve bir daha cektirmem gerektiğini ve %80 acık cıkacagından eminim dedi fulya acık emara yönlendirdi beni gidip hemen cektirdim kesinlikle hiçbir acı hissetmedim ve cem beyinde dediği çıktı meger tüplerim tıkalı değilmiş ümraniye devlette sözde doktor ve radyoloji doktoru film çekemeşker ve canımı da cok yakmışlardı sonuc olarak onların yanlıs teshısı sonuvunda cem beye gidene kadar 1ay boyunca ağladım kahroldum hsg film güvenilir yerlerde cektirmenizi öneririm

Echomar var şişlide ama biraz tuzlu :) 550 tl çektirmiştim geçen yıl anestezisiz ama parayı hak ediyorlar hiç bişey hissetmedim kanama dahi olmadı

Echomar kesinlikle.. Bende tırstım bi başta yorumları okuyunca ama sonrasında bile bir ağrı hissetmiyorsun.. Hem birkere yapılacak ve özen gösterim esi gereken bir yer.. Dolayısıyla işin ehline teslim etmek lazım kendini..

Merhaba arkadaşlar bende bu ay ki reglim den sonra hsg çektireceğim ama Kayseri de fiyatlar çok ama çok yüksek :( 1000₺ den başlıyor anestezisiz hemde :(

Back