- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 32
- Konu Sahibi CloudCloud
Bana 48 saat ilişki yok dedi canmKorunmanız gerektiğini söyledimi dr size de bna öyle dedi bu ay enfeksiyon var die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana 48 saat ilişki yok dedi canmKorunmanız gerektiğini söyledimi dr size de bna öyle dedi bu ay enfeksiyon var die
Aaaa bana öylr bişi demediBana 48 saat ilişki yok dedi canm
Sadce korunun dedi bizeBana 48 saat ilişki yok dedi canm
Benm aklıma gelmedi hatta sormak kendi söledi enfeksiyon kapabilir o yüzden 48 saat korun dieSadce korunun dedi bize
Hee bn de enfeksiyon zaten olduğundan bişi demedi demek antibytk kullaniyırum hem korunuyoruz biz o sebeple demdi demek bize bişiBenm aklıma gelmedi hatta sormak kendi söledi enfeksiyon kapabilir o yüzden 48 saat korun die
Olabilir sen yine de iki gün korun ne olur ne olmazHee bn de enfeksiyon zaten olduğundan bişi demedi demek antibytk kullaniyırum hem korunuyoruz biz o sebeple demdi demek bize bişi
Ne iki günü bir ay korun dedi dr keşke iki gün olsa idiOlabilir sen yine de iki gün korun ne olur ne olmaz
Hııı enfeksiyon var diye mi acaba ya bana 48 saat dedi pazartesi de doktoruna gitceksin dedi o zmn tekrar bi sorayım ben de arkadaşımda oldu ona da 2 gün demişlerNe iki günü bir ay korun dedi dr keşke iki gün olsa idi
Heralde bizim durum farklı ya canımHııı enfeksiyon var diye mi acaba ya bana 48 saat dedi pazartesi de doktoruna gitceksin dedi o zmn tekrar bi sorayım ben de arkadaşımda oldu ona da 2 gün demişler
Kontrolün ne zaman canım seninHeralde bizim durum farklı ya canım
Bana kontrol vermedi dr sadce bi sonraki reglin 3.gnü gel dedi femara başlancak bu ay korunun dediKontrolün ne zaman canım senin
Senin hemen cikmadi mi sonucun o yüzden çağarmiştir kontrole belkiHııı enfeksiyon var diye mi acaba ya bana 48 saat dedi pazartesi de doktoruna gitceksin dedi o zmn tekrar bi sorayım ben de arkadaşımda oldu ona da 2 gün demişler
Doktora görünmedim ben filmi çekliler cuma günü pazartesi doktoruna git dedilerSenin hemen cikmadi mi sonucun o yüzden çağarmiştir kontrole belki
Heee anladimmm bnmki filmde bişi yok dedi drm bakmişti zaten uyanıktm konustu sonra bnle bu ay korunun engeksiyon olablr die falanDoktora görünmedim ben filmi çekliler cuma günü pazartesi doktoruna git dediler
Aa bnm geçti canımya iki gün sürdü kanamam oda ilk gün çoktu sonraki gün lekelenme şeklindeydi geçtiAnladm bakalım benm ki ne dicek kanaman var mı peki benim hala geçmedi devam edio
Benm hep az az geldi hala daha bitmedi doktora gittim sormayı unuttum neden bitmedi die filmi çeken tüpün biri kapalıydı ilacı sıkınca açıldı demişti bügün de doktor hayır başından beri açıkmiş dedi afalladm haliyle biri farklı diğeri farklı sölüoAa bnm geçti canımya iki gün sürdü kanamam oda ilk gün çoktu sonraki gün lekelenme şeklindeydi geçti
Bende çok korkuyordum hatta 5 ay kdr erteledm çekileceği zmn kaç gün uyuyamadm ama 10 üzerinden puanlardam ağrıyı 3 4 falan ama bende vajinusmus falan yoktukızlar bende çektirmek istiyorum ama vajinusmustum yendim fkat şuan yapamam gibi geliyor 1 senedir gebe kalamadım eşimde sorun çıkmadı bende yumurtlama oluyor yumurtalarımda iyi ama anestezili çekilirim anca cesaret edebilirsem
Nasıl ya çeken dr demedi mi açıkmı kapalı mi die çeken daha iyi bilir sanki eğer elinde cd falan varsa başka drlara da gösterebilirsin tabi tereddütte kaldiysan canımBenm hep az az geldi hala daha bitmedi doktora gittim sormayı unuttum neden bitmedi die filmi çeken tüpün biri kapalıydı ilacı sıkınca açıldı demişti bügün de doktor hayır başından beri açıkmiş dedi afalladm haliyle biri farklı diğeri farklı sölüo