- 16 Nisan 2022
- 623
- 174
- 32
- Konu Sahibi CloudCloud
İnşallah saat ilerledikçe gelirdim benİnş ama ağri oluyor arkadaşım hemde regl ağrısnının iki regl ağrisi düşün çocuk doğuruuorm sandım bir an inş senin güzel geçer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah saat ilerledikçe gelirdim benİnş ama ağri oluyor arkadaşım hemde regl ağrısnının iki regl ağrisi düşün çocuk doğuruuorm sandım bir an inş senin güzel geçer
Girmeden ağri kesici al istersen bn öyle yapmadim die pişmanımİnşallah saat ilerledikçe gelirdim ben
Faydası olu mu kiGirmeden ağri kesici al istersen bn öyle yapmadim die pişmanım
Bilmem okudum burda oluyomş en azından denerdim canım ya berbat geçti çnkiFaydası olu mu ki
Anestezi almazsanız bile alttan ilaç verecekleri ilaç orucun bozuluyor, sadece muayane olsaydın bozulmazdı tutmasanız daha iyi olur şimdiden geçmiş olsun bende yeni anestezili oldum kanamam uzun sürdü benimMerhabalar perşembe adetimin son günü cuma günü de hsg çekilcek duyduğum kadarıyla hsg den sonra kanama oluyormuş sizlerin oldu mu eğer kanama olursa bu oruç tutmama engel olur mu sonuçta adet kanaması değil diye düşünüyorum yine de sizlere de sormak istedim
Canım hiç gerek kalmadı içmeyi unuttum ağrı kesiciyi şuan evdeym çekimde çok kolay geçti inanılmaz rahatladmBilmem okudum burda oluyomş en azından denerdim canım ya berbat geçti çnki
Gerçekten miiiii of harikaa bnm çok kötü kabus gibi geçmşti ama kullanılan aletlerin modern olmasna da bağliymşş tabiCanım hiç gerek kalmadı içmeyi unuttum ağrı kesiciyi şuan evdeym çekimde çok kolay geçti inanılmaz rahatladm
Size antbytk verildi miAnestezi almazsanız bile alttan ilaç verecekleri ilaç orucun bozuluyor, sadece muayane olsaydın bozulmazdı tutmasanız daha iyi olur şimdiden geçmiş olsun bende yeni anestezili oldum kanamam uzun sürdü benim
Valla normal devlet hastanesi ne kdr modern olabilir bilmiyorum tüpün biri tıkalıymış işlem sırasında açıldıGerçekten miiiii of harikaa bnm çok kötü kabus gibi geçmşti ama kullanılan aletlerin modern olmasna da bağliymşş tabi
Sadece işlem sırasında kalçadan iğne yapıldı başka ilaç verilmedi sonrasında kullanmam için pazartesi tekrar doktoruma görünmemi istediSize antbytk verildi mi
Kaynak neresi ? Saçma sapan şeyler söylemeyin ortaya önce bi araştırın. Gelen kan regl kanı ise oruç bozulur. Kan vermek bozmuyor, kan akması bozmuyor. Kan almak bozuyor. Diyanet bunu söylüyor sizin kaynağınız neresi?Bildigim kadarıyla abdesliyken parmagın 1damla kanasa bozuluyo oruçtada öyle ise tutma bence. Ama zaten genellikle hsg anestezili çekiliyo sonrasında da 1 2saat dinlendiriyolar. Oruc tutarsan bayılma ihtimalin yüksek
Ay ne güzell bomba gibi başlarsn artik bu aya ne kdrdir evlsnz siz canım:)Valla normal devlet hastanesi ne kdr modern olabilir bilmiyorum tüpün biri tıkalıymış işlem sırasında açıldı
Evet 3 gün kullandımSize antbytk verildi mi
Korunmanız gerektiğini söyledimi dr size de bna öyle dedi bu ay enfeksiyon var dieEvet 3 gün kullandım
Hayır söylemedi, korunmam gerekseydi söylerdi diyerek korunmdımKorunmanız gerektiğini söyledimi dr size de bna öyle dedi bu ay enfeksiyon var die
Anladim canım allah tez zamnda kavustursunHayır söylemedi, korunmam gerekseydi söylerdi diyerek korunmdım
Aminn isteyen herkesi inşallahAnladim canım allah tez zamnda kavustursun
Bgn zaten tutmayacağımı söledim yazıları tam okumamışsınız heraldekanamayı bırak da sonuçta mahrem bölgeni açacaksın tutmayı ver bir günde
Ayy sorma 4 yıl oldu canım evleneliAy ne güzell bomba gibi başlarsn artik bu aya ne kdrdir evlsnz siz canım:)