• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG FIYATLARI VE IYI HASTANELER HAKKINDA BILGI

Asi_a

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
168
Puanlar
293
Yer
İstanbul
Merhaba ;

Kolon hastanesinde yaptıran varmı ?
Fiyat olarak değişik fiyatlar duyuyorum , devlet hastanesinde bu sürec nasıl ılerlıyor , ssk ve uc yıl satını saglıyorum , hsg yi devlet karsılıyormu :? kızlar anlatın bıraz bu ıslerii ... merak ve korku ıle beklemedeyım

Merhabalar;
Devlet özelde yapılan hsg yi karşılamıyor.Ben özelde yaptırmıştım devlet hastanesinde nasıl yaparlar fikrim yok.Korktuğum gibi değildi çok şükür.

sonucunu hemenmı verdıler ? ayrıca ozel sartı (yeme ıcme vs gıbı ) ve ya zamanı varmı?
sonrasında kı surec nedır

Canmcm bu kadar strese girme ;

Özelde yaptırdım 550 tl.ydi (muayene ücreti dahil)

Bi gün öncesinden sana söylüyolar zaten gece 00dan itibaren 'su' bile içilmicek diye.

Saat 9da girdm sonuçlar 10:14te çıkmış raporda yazıyor. anestezili yaptrdm uyandğmda saat 12 buçuktu zor ayıltmşlar beni :KK70: anestezinin bütün yan etkilerini yaşadım bünye hassas tabi.

Öncesinde enfeksiyondan kaynaklı hafif yapışıklık varmış film sırasında açılmış dr öyle dedi

Üç gün süren hafif ve pembe bi kanamam oldu adet sancısı gibi bi sancım oldu o sıralar.

Devlette ne kadar diye dr.a sorduk 50 tl gibi bi fark var dedi hemen hemen aynıymş ben tabiki özeli tercih etmeni tavsiye ederim hijyen açısından.

medilife kolon vs dusunuyorum bugun arayip bilgi aldim 450 tl denildi oss ile yapicam zaten cok daha uyguna gelecek e tabi bilgi almakta zor infertelite fikri uya diriyr arkadas var kadindogumcu oda testten sonra hamile kalan cok oldu dedi bakalim bi sorun yok ama sunuda atlatirsam anlayacagim hakkaten surec zpr peki sizin sonrasinda gebelik takibi nasil devam etti sonuc verdimi

devlet hastanesinde forumdaki bayanlar capada asilama ve tup bebek denemisler eger cevap alamazsam o sekilde ilerlemeyi dusunuyorm simdilik cunku fransadan gelen tup bebek tedavisine 20 bin tl civari para odeyen yakinlar oldu onlarda ikinci denemede cevap aldi yurtdisinda haklaten surec zor doktorlarda tatli tatli bu uzun bi surec diye soyluyor zaten

Back