Hiçbişeye dikkat etmedim açıkçası ama kafam çok rahattı olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyordum ayrıca 8-9 cm büyüklüğünde kistim vardı olmaz diye düşünmüştüm süpriz olduAyy çok iyi canım maşallahbu süreçte dikkat ettiğin bişey oldu mu başka , bir de tüplerle alakalı bir sorunun var mıydı ?
Oh maşallah ya , Allah'ım bağışlasın, bana da nasip etsin inşallahHiçbişeye dikkat etmedim açıkçası ama kafam çok rahattı olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyordum ayrıca 8-9 cm büyüklüğünde kistim vardı olmaz diye düşünmüştüm süpriz oldu
Hsg çekilmeden tüplerin kapalı olduğunu nasıl öğrendiniz ki benim bildiğim başka yolu yok daKızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz
Merhaba gebe kalmaya karar verdikten kaç ay sonra çektirdinizHsg çekilmeden tüplerin kapalı olduğunu nasıl öğrendiniz ki benim bildiğim başka yolu yok daBen hsg çektirdiğim ay adet olmadan gebe kaldım darısı başınıza
Ben çekildikten sonra doktorum kapalıydı açtık dedi orda öğrendimHsg çekilmeden tüplerin kapalı olduğunu nasıl öğrendiniz ki benim bildiğim başka yolu yok daBen hsg çektirdiğim ay adet olmadan gebe kaldım darısı başınıza
Benim 2 tane sağlıksız gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım ikinci kürtajdan 6 ay sonra kendi isteğimle çektirdim, öncesinde 3 ay denemiştikMerhaba gebe kalmaya karar verdikten kaç ay sonra çektirdiniz
Yaşınız kaçtıBenim 2 tane sağlıksız gebeliğim oldu kürtaj olmak zorunda kaldım ikinci kürtajdan 6 ay sonra kendi isteğimle çektirdim, öncesinde 3 ay denemiştik
Bu olaylar olduğunda 34 yaşındaydımYaşınız kaçtı
Hayır hiçbir sıkıntı yoktu ne bende ne eşimde. Kaliteli yumurta oluşması için femara önerdiKlomen yada femarayı doktor neden önermişti size pcos musunuz
Amiiinnn canım benim dualarım seninle Rabbim tez vakitte sağlıkla nasip etsin inşallah isteyen herkeseAyy çok güzell Maşallah Allah'ım sağlık versinbende cekildim Mart'ta inşallah alırım gebelik haberimi
Amin canım Allah razı olsunRabbim kucagina almayı nasip etsin.
yaşınız kaçHayır hiçbir sıkıntı yoktu ne bende ne eşimde. Kaliteli yumurta oluşması için femara önerdi
birde pcos musnuzHayır hiçbir sıkıntı yoktu ne bende ne eşimde. Kaliteli yumurta oluşması için femara önerdi
Merhaba 25 yaşındayım, pocs vs hiçbir sıkıntı yokbirde pcos musnuz
Evet hem de 1ay sonraKızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz
Ay maşallah darısı başımaEvet hem de 1ay sonrasonuc normal cikmasina ragmen etki etmisti. Tupler vs sorunsuzdu
Bana ilişki yasağı koymadı doktorum ben bu ayı değerlendirdim inşallah güzel sonuçlar alırızBen rahim filmi çekildim sol kapalı sağ açık çıktı ama bana doktorum on gün ilişki yasağı vermişti zaten arkasına da adet olmuştum nerdeyse enfeksiyona karşı nolur nolmaz diyerek yasaktı yani sonrasında da yumurtlama göremedim bu ay gördüm hayırlısı olsun tek tüplü olunca şansım ne kadar olur bilmem rahim filmini de Ocak ayında çekinmiştim
İnşallah güzel bir gelişme olursa haber edinBana ilişki yasağı koymadı doktorum ben bu ayı değerlendirdim inşallah güzel sonuçlar alırız
Ben hsg çekildiğim ay hamile kaldım ama kimyasal oldu sonraki ay tekrar hamile kaldım şuan oğlum 5 yaşında çok şükürKızlar selamlar. Ben Kasım ayında kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay her iki tüpümün de kapalı olduğunu öğrendim. Hsg filmi çekti doktorum. Tüpler açıldı dedi. Aranızda böyle olup hsg den sonra hamile kalan var mı acaba? Ne kadar zaman sonra hamilelik oldu ? Bilgi verir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?