• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg film sonrası

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
Ben bu ay hsg filmi çekinmiştim ve adetim 10 gün önce geldi adetim normalde 5. Gün azalmış bitmiş olurdu ama bu ay 7. Günüm ve hala kırmızı kırmızı geliyor bu neyden kaynaklanıyordur başına gelen varsa yardımcı olabilir mi

Selam benimde başına aynı şey geldi gecen cuma hsg çektirdim adetime 11gun varken 2 gündür leke leke kanamam var lavaboya gitmesem anlamam 2gundur düşünüyorum adetli degilmi diye sizin nasıl oldu

ÜTFENNNNN BASINA GELE YARDIM ETSIN!!!!
eşimin sperm sayısında sıkıntı cıktı gecen ay bana hsg cektırdıler temız cıktı ama doktor hsg sırasında bıraz daha ılaç vermek ıstıyorum dıyıp tekrar sıktı biraz acılıydı ama dayandım işte... bugun adetımın 33. gunu son 4 ayda 27 28 sadece mart ayında 30. gun adet oldum... bugun 33. gunum olmadım dun sabah test yaptım negatıf cıktı, aksam ıste kahverengı akıntım geldı sancımsı garıp bırsey devam edıyor ıcımde su an kanama yok gelen kahve rengı akıntı sumuksu bır yapıya sahıptı basına bu sekılde bır sey gelen var mı? TESTTE CIKMAMIS OLABILIR MI 3 SENEDIR BEBEK ISTIYORUZ

ÜTFENNNNN BASINA GELE YARDIM ETSIN!!!!
eşimin sperm sayısında sıkıntı cıktı gecen ay bana hsg cektırdıler temız cıktı ama doktor hsg sırasında bıraz daha ılaç vermek ıstıyorum dıyıp tekrar sıktı biraz acılıydı ama dayandım işte... bugun adetımın 33. gunu son 4 ayda 27 28 sadece mart ayında 30. gun adet oldum... bugun 33. gunum olmadım dun sabah test yaptım negatıf cıktı, aksam ıste kahverengı akıntım geldı sancımsı garıp bırsey devam edıyor ıcımde su an kanama yok gelen kahve rengı akıntı sumuksu bır yapıya sahıptı basına bu sekılde bır sey gelen var mı? TESTTE CIKMAMIS OLABILIR MI 3 SENEDIR BEBEK ISTIYORUZ
canım yerleşme kanaması olabilir ya da enfeksiyon olabilir hsg den sonra 3 gün korundunuz mu

canım yerleşme kanaması olabilir ya da enfeksiyon olabilir hsg den sonra 3 gün korundunuz mu
hayır korunmadık, doktorum ılk gun gırmeyın dedı sadece bır de forum sıtelerınde hep ılıskıye gırenlerı ve o ay hamıle kalanları okudum acıkcası korunmak da ıstemedım o nedenle sımdı bır damla kahverengı akıntı daha geldı camasırıma gec dollenme ya da enfeksıyon olabılır defalarca test yapıp negatıfı gorunce ınsan tabı bır umut dıyor yınede

Back