Gebeliğe Hazırlık Hsg deneyimim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haileyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
734
992
23
Selam Kızlar. Hsg hakkındaki deneyim ve görüşlerimi paylaşmak istedim. Bu sabah şişli echomarda hsg filmi çekildim. Cevat Hoca gerçekten anlatıldığı gibi güleryüzlü bir doktor, sizinle sohbet ederken ne olup bittiğini anlamıyorsunuz. Çok hafif regl ağrısı gibi bir ağrım oldu ilaç verilirken o kadar. Tüplerim açık olduğu için kayda değer ağrı çekmemişte olabilirim.En son gittiğim doktor klomen tedavisine başlayalım demişti bende vücuduma hormon vs almadan önce tüplerim açık mı bilmek istedim birazda gebelik şansım artsın diye.Rahmimin “Y” formunda ve doğuştan rahmimde yarım perde olduğunu bu yüzden düşük hatta allah korusun tekrarlayan düşük riskimin olduğunu öğrendim. Bilmemek daha mı iyi olurdu emin değilim ama en azından gebe kalırsam daha dikkatli olurum ve riskli gebelik takibi yaptırırım. Benim tecrübem bu şekilde

Son düzenleme:
Benimde seninkisi gibi y şeklinde rahmim. Dr risk var ama bu şekilde çok hamile kalıp doğuran kişiler var dedi. Hamile değilim hiç olmadım. Eğer tekrarlayan düşükler olursa o zaman histereskopi yapılabileceğini söylemişti dr.

Sizde perde var mıydı peki ? Araştırdığımda bir çok doktor mutlaka ameliyat olmalı diyor fakat bir grupta sizin dediğiniz gibi film çekilmediği için rahim bozukluğunu bilmeden doğum yapan çok insanda var diyor. Hakkımızda hayırlısı artık

Üstten basık olduğu için biraz perde varmış. İki üç dr gittim gösterdim filmi sadece bir tanesi ameliyat olmazsan olmaz dedi. Üstten ve yanlardan tıraşlanması lazım dedi. En son gittiğim şimdilik gerek yok diyince bende bişey yaptırmadım. Yumurtlama tedavisi yapılıyor işte pko da var bilmiyorum bakalım ne olacak hayırlısı

Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah hiç bir sorun çıkmaz gebeliğinizde Bu durumunuzu paylaştığınız için teşekkür ederim bende fikir sahibi olmuş oluyorum

Sonucunuz ne kadar sürede çıktı birde mahsuru yoksa ne kadara yaptırdığınızı söyler misiniz doktor bugün benden de istedi böyle konularda hiç fikrim yok

Sonucunuz ne kadar sürede çıktı birde mahsuru yoksa ne kadara yaptırdığınızı söyler misiniz doktor bugün benden de istedi böyle konularda hiç fikrim yok
Merhaba. Sonucu doktor çektiği gibi ben masadan kalkmadan hemen söyledi bakıp röntgene. Şişli Echomarda Normal fiyat 800 tl eğer Cevat Hocaya yaptırmak isterseniz 900 tl

Aslında Y şeklinde rahimin yani perdenin ne kadar olduğuda önemli bende y şeklinde hamile kalıp doğum yaptım ama çok basık değildi perde öyle çok riskli bir hamilelik olmadı ilk 8 hafta düşük riski dendi yattım sonrası full ayakta geçti 37. Haftadada doğum yaptım şükür ama doktorlar bana en başta küçükte olsa düşük riskin var dedi ben göze alıp başladım tabiki tedavi varken sorunu halledip hamile kalmak en iyisi

Merhaba. Sonucu doktor çektiği gibi ben masadan kalkmadan hemen söyledi bakıp röntgene. Şişli Echomarda Normal fiyat 800 tl eğer Cevat Hocaya yaptırmak isterseniz 900 tl
Çok teşekkür ederim başka yorumlarıda okudum herkes çok acılı diyo sanırım ben anestwzili yaptırıcam korktum valla

Çok teşekkür ederim başka yorumlarıda okudum herkes çok acılı diyo sanırım ben anestwzili yaptırıcam korktum valla
İnanın anesteziye hiç gerek yok, benim canım o kadar tatlıdır ki ama çok minik regl sancısı gibi oldu. Benim tüplerim açıktı onun etkisi var mı bilmiyorum. Kötü yorumlarıda okumayın bence etkilenmeyin ama çok korkuyorsanızda anestezili yaptırın.Birde lütfen güvendiğiniz ve titiz bir yerde yaptırın en önemlisi bu

İstanbulda değilim şu an aöa bende echomarın bir şubesinde yaptırmayı düşünüyorum şu an

Merhaba bende hsg oldum rahmim dediğiniz gibi Y şeklindeydi perdeden de suphelenmisti ve kanallarıma bakildi . Rahimim genişletildi tuplerde açık anestezili yaptırdım ben . Sali günü tekrar hsg olacagim bu seferde rahmimde polip oluşmuş

Yaa çok geçmiş olsun bende anestezili yaptırıcam sanırımm daha var yaptırmama 1 hafta filan

Anestezili fiyat ne nerede oldunuz acaba

Merhaba yorumunuzu yeni gördüm. Bende doktora rahim filmimi gösterdiğimde çok ciddi bir durum değil dedi.Sizin yazmanıza çok sevindim sağlıklı geçmiş hamileliğiniz ve gayet güzel bir haftada doğurmuşsunuz erkende olmamış hafta olarak. Umarım allah nasip ederde hamile kalırsam benimde sizin gibi geçer inş
Merhaba sizinde yorumunuzu şimdi gördüm. Sonuca üzüldüm ama iyi ki çektirmişsiniz en azından bir problem varmış ve öğrenmiş oldunuz ona göre tedavi görürsünüz. Çok geçmiş olsun polip ameliyatla alınması gereken bir şey sanırım ? İkinci hsg niz nasıl geçti

Cok şükür iyi gecti doktor rahimde polip olmadığını söyledi bir tarafta cok az darlık varmis onu genisletmis birde çizik atmış cok cok az kanamam oluyor 3 gündür

Merhaba canım rahmim genişletildi derken Y formunu düzeltmek için histereskopi mi oldun? Benim de rahmim çok bariz bir şekilde Y formunda şubatın ilk haftası histereskopi olacağım. Sende okduysan eğer tecrübelerini paylaşırsan sevinirim. Nasıl oldu zor muydu? Sonrasında ne kadar sürede iyileştin? Doktor ne kadar sonra bebek için deneme yapabilirsiniz dedi?

Merhaba canim evet y formundaydı histereskopi oldum ve aynı gün rahim filmimde çekilmişti benim ve doktorum 3 ay denememizi istemisti. Anestezili olmuştum agri vs olmadi bende 3 4 gün kanamam oldu hafif derecede okadar kanama geçince normal hayata döndüm. Intibiyotik kullandim . Geçen hafta polipten suphelenmisti demisti doktorum (farklı bir doktorla devam ediyorum) yine histereskopi oldum polip yokmuş cok hafif sag tarafta yine darlık varmis onun duzeltti ve kesik atti rahmime çabuk tutulması için yine antibiyotik kullaniyorum ve rahim toparlayıci bir ilac daha agri vs yok 3 4 gün cok cok hafif düzeyde kanama oldu yine Anestezili tabiki. Yani bende hiç agri vs olmadi 1 hafta ikisinde de antibiyotik kullanmam söylendi kanama bitincede normale donebilecegimi söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…