Teşekkür ederim canım cevapladığın için. Peki Y formu düzeltilebildi mi şuan ve doktor bebek denemesine ne zaman başlayabileceğinizi söyledi 3 ay denememizi yazmışsın ama denememenizi mi söyledi sanırım yazım yanlışı oldu. Birde nerede hangi doktorda oldun acaba. Bizde 2 senedir yaklaşık deniyoruz çok zorlu süreçler yaşadık. Rahmimin y olduğunu bilmeden doktor bana yumurta geliştirici hormon ilaçları verdi. 2 kere o yüzden düşük yaptım birisinde dış gebelik yaşadım o yüzden tüplerim mahvoldu, dış gebelik olduğunu anlayamadılar bebek beni zehirledi ölümden döndüm. Yanlış doktor gerçekten insanı canından edebiliyor bunu anladım. Ama artık sağlıklı bir gebelik yaşamak istiyorum çok sabırsızlanıyorumMerhaba canim evet y formundaydı histereskopi oldum ve aynı gün rahim filmimde çekilmişti benim ve doktorum 3 ay denememizi istemisti. Anestezili olmuştum agri vs olmadi bende 3 4 gün kanamam oldu hafif derecede okadar kanama geçince normal hayata döndüm. Intibiyotik kullandim . Geçen hafta polipten suphelenmisti demisti doktorum (farklı bir doktorla devam ediyorum) yine histereskopi oldum polip yokmuş cok hafif sag tarafta yine darlık varmis onun duzeltti ve kesik atti rahmime çabuk tutulması için yine antibiyotik kullaniyorum ve rahim toparlayıci bir ilac daha agri vs yok 3 4 gün cok cok hafif düzeyde kanama oldu yine Anestezili tabiki. Yani bende hiç agri vs olmadi 1 hafta ikisinde de antibiyotik kullanmam söylendi kanama bitincede normale donebilecegimi söylediler.
Son düzenleme: