Gebeliğe Hazırlık Hsg deneyimim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kardelen_61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2020
86
56
38
Merhaba hanımlar. Korka korka bu sabah hsg çektirmeye gittim . Benimki anestezili oldu hiçbir şey hatırlamıyorum. Yarım saat içinde oldu bitti uyandım. Çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Benim gibi korkan varsa mutlaka anestezili çekilsin. Özel hastanede anestezili 900 lira verdik. Çok korktuğum için benim gibi korkup erteleyen vardır belki diye yazmak istedim .

bende çok korkutuldum ve o yüzden bende çok erteledim yaklaşık 23 yıl erteledim ama olacak olandan kaçış yok diyerek bi cesaret gittim merkeze çok sıcak ve samimi karşıladılar direkt anestezi sordum gerek olmadığını zaten c kollu makina ile 0 ağrı olacağını beyan ettiler onlara güvenerekten anestezi almadım iyiki de almamışım yoktan yere orda bayıltılacaktım. kesinlikle söyelenenlere kulak asmayın ağrılı hsg annelerimiz zamanındaydı şuan ekipmanlar gerçekten çok detaylı ve ileri seviyede. o yüzden ne erteleyecek nede korkacak hiçbişey yok ertelemeden gidip çektirin...
700 tl çekinmiştim ben kadıköy de özel bi görüntüleme merkezinde...

Ne kadar korksanız da 23 yıl ertelemek baya fazla .. çok geçmiş olsun heryer o aletlerle çekmediği için ağrı oluyor benim ilk filmim sizin dediğiniz gibi anestezi olmadan çekilmişti ve eski tip aletlermiş resmen masa da kaldım
2. yi anestezili çektirdik iyi oldu Yeni tip alet olursa ağrı olmuyormus gerçekten de

zaten yalnışlıkla yazdığımı anlamayacağınızı düşünerekten düzeltilmişini ekledim

Bende bir hafta sonra cektiricem cok korkuyorum uyutulmaktan

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum. Ege üniversitesinde tüp bebek tedavisi görüyorum ve benden rahim filmi(hsg) istediler. İzmir de en güvenilir şekilde nerede çektirebilirim? Birçok hastaneyi aradım ya çok uçuk fiyatlar söylendi ya da dosyanı bize getir dediler. İzmir'de bana bir hastane söyler misiniz?

ben de izmir içi arayıştayım bulamadım. era radyoloji merkezine sorudun mu ?

Onun adını ilk def duydum sizden. Çınarlı, egepol,medifema, irenbe, smyrana ya sordum. Fiyatlar yüksek en uygun çınarlı fiyat verdi. Ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
ben de anestezi olmadan çekilmek isityorum c kollu en son sistem makinalar daha iyi
oluyor diyorlar. bir de medicananın iyiymiş diye duydum. ben de tınaztepe galeni aramıştım telefonda fiyat vermediler bana. sonra da malum deprem sebebiyle askıya aldım. peki egede çekmiyorlar mı ?

Ege de çekilmiyor maalesef direk başka yerde çektir gel dediler. Medifema doktor muayenesinde uygun görürse çekiyormuş. Özel kadın doğum muayene de çekiliyor ama 2000 TL falan fiyat veriyorlar.

Ege de çekilmiyor maalesef direk başka yerde çektir gel dediler. Medifema doktor muayenesinde uygun görürse çekiyormuş. Özel kadın doğum muayene de çekiliyor ama 2000 TL falan fiyat veriyorlar.
çook yüksek rakamlar istanbulda 700-800e çektirenler var . ben de başka topiklede sormıştum ama bir dönüş alamadım. arkadaşım geçen sene kentte çekildi bi onu biliyorum.
sanırım ben de tüp bebeğe başlayacağım. 3 sene oldu evleneli. sizin süreç nasıl başladı? amh yada yumurtlma sorunu mu erkek faktör mü

Özel hastnelerde tüp bebek önermiyorum açıkcası çok fazla para istiyorlar ve ticaret olarak bakıp sizin umudunuzu kırıyorlar. Döllenmeyen yumurta transfer ettiklerini duydum. Ben de 4 yıllık evliyim direk ege ye gittim. Arkadaşım Ege'de bebek sahibi oldu. Öncelikle randevu alıyorsunuz( ben Şubat ayında aradım Ağustos a randevu verdiler) . Senden evrak istiyorlar onları zaten söylüyorlar. İlk gittiğinizde eşin sprem testi veriyor seni muayeneye alıyorlar. Kendi içlerinde yaptıkları kan tahlilleri var bazı tahliller içinde aile hekimine yönlendiriyor. Yeni tarihli 1 yılı geçmeyen smeer istiyorlar. Adetinin üçüncü günü senden hormon tahlili istiyorlar. Sonrası beklemek tahlil sonuçlarına göre sana dönüş yapıyorlar. Eşimin ikinci sprem testinde sayısı normal geldiği için benden hsg istediler. Eğer randevu almak istersen direk numaralarını verebilirim

Bende çekildim 13 ekimde özel hastanede 750 TL ye . korkulacak hiçbir şey yokkkk
10 dk uyutuyolar seni o kadar hafif adet olacakmış gibi sancıyla uyanıyorsun o kadar hiç anlamıyorsun bile

İsmini biliyormusunuz cekindiginiz yerin Dr kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…