- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi Yasinin_Annesi
Rabbim sana bana isteyen heeeeerkesee sağlıklı hayırlı evlat versin inşşş :)Maşallah Canım ya Rabbim bize de nasip etsin inşallah anne olmayı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim sana bana isteyen heeeeerkesee sağlıklı hayırlı evlat versin inşşş :)Maşallah Canım ya Rabbim bize de nasip etsin inşallah anne olmayı :)
Rabbim sana bana isteyen heeeeerkesee sağlıklı hayırlı evlat versin inşşş :)
Adetin 16 gün gecikmişse normal test yap çıkar varsa kana koşş :)Kızlar ben HSGyi 27.03.2017 de çektirdim , şuan adetim 16 gün gecikti. Test yapmadım çünkü önceden bir kaç defa gecikmeler olmuştu ama en fazla 9 gün olmuştu. Sizce direk kan tahlili mi yaptırayım yoksa erken gebelik testi mi yapayım.
Evveeettt çok şükür bin şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsinAdetin 16 gün gecikmişse normal test yap çıkar varsa kana koşş :)
Gözün aydın canım hayırlı sağlıklı evlat olsun inşş :)Evveeettt çok şükür bin şükür hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ben de hsg den sonra hamile kalanlardanım. Eşimde problem vardı. Haziranda hsg çektirdim sonrasında 1 kere regl oldum sonra da hamile kaldım zaten. İnşallah sende hamile kalırsın :) Merhaba bende geçen hafta hsg çektirdim eşimde problem vardı demişssin ne problemi vardı anlatabilir misiin lütfen Benim eşimde 3 ay önce varikosel ameliyatı olduda bu yüzden soruyorum
Hmm anladım teşekkür ederim cvb ın için bizimki 3.derece idi ameliyat oldu bu cumartesi testi var umarım iyileşmiştir1. Derece varikosel cardı aneliyata gerek yok dediler sperm sayısı ve hızı azdı mavisorkide
Şu an kucağımda bebeğimle yazıyorum ümidini hiç kaybetme ☺Kızlar çok geçmiş konunun üzerinden ama merak ettim, kavuştunuz mu bebişlere? Ben de bu ay hsg çektireceğim umutla okudum yorumlarınızı. Allah isteyen herkese versin inş
canım bende yumurtlamadan bir gün önce çekildi ertesi gün yumurtlama günümde değerlendirdim adet tarihimi bekliyorum belirti yaşadın mı nasıldı? ve neden düşürdün15 günsonra hamile kaldım canım yani hsg den hemen sonra hamile kaldım ama düştü maalesef
Merhaba umarım görürsünüz hsg den ne kadar sonra hamile kaldınız acabacanım bende yumurtlamadan bir gün önce çekildi ertesi gün yumurtlama günümde değerlendirdim adet tarihimi bekliyorum belirti yaşadın mı nasıldı? ve neden düşürdün