- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Yasinin_Annesi
-
Ne mutlu size ya maşallah darısı bizim başımıza inşallah tez zamanda ben ilaç falan kullanmadım bende de çikolata kıstı var 1 tane sağ yumurtalıkta ama hormonlarim iyi çıktı hsg de iyi çıktı bu ay olmazsa aşılama yapılacakBen hsg den sonra hamile kaldım ama pko olduğum için yumurtlama ilaçları kullandım
İnşallah sende hamile kalırsın canım
Bende adetim bitince 30 ocakta çektirdim hsg yi bir sorun olmadığını söyledi doktorum hatta şansımın yüksek olduğunu bu ayı degerlendirmemi istedi şimdi bekliyorum bende senin gibi pazar günü adet tarihim ama çok ümitli değilim çünkü bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı
15 günsonra hamile kaldım canım yani hsg den hemen sonra hamile kaldım ama düştü maalesef
Saol canım inş bu sefer sağlıklı olur Allah kucağımızı boş bırakmasin
Ben de hsg den sonra hamile kalanlardanım. Eşimde problem vardı. Haziranda hsg çektirdim sonrasında 1 kere regl oldum sonra da hamile kaldım zaten. İnşallah sende hamile kalırsın :)
Malesef canım bende ilk ay kalamadım ve 18 şubatta adet oldum bugün doktora gittim aşılama için adım attık ilk ignemi oldum hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah cümlemizeBende ocak sonunda çekindim ama dün regl oldum malesefsen hamilesindir inşallah..
Ben 3 ocakta hsg çekildim ve bu ay hamile olduğumu öğrendim, 25 inde adet olmam gerekiyordu olmadım çok şükür :)Mrb kızlar ben cuma günü hsg çekindim ve alttan ultrasyonla baktırdım herşeyim çok şükür ki temiz çıktı bu hafta yumurtlama dönemim ve merak ediyorum hamile kalır mıyım ki acaba ☺
Doktor sebebi bilinmeyen infertilite dedi durumumuza.. fikri olan ve aynı şeyleri yaşayan varsa yazarsa sevinirim
Malesef canım bende ilk ay kalamadım ve 18 şubatta adet oldum bugün doktora gittim aşılama için adım attık ilk ignemi oldum hayırlısıyla rabbim nasip eder inşallah cümlemize
Ben 3 ocakta hsg çekildim ve bu ay hamile olduğumu öğrendim, 25 inde adet olmam gerekiyordu olmadım çok şükür :)
Iyi akşamlar kızlar bende ocak ayında hsg çekildim sonuçlarım temiz cikti hsg den sonra bir kez regl oldum inslh bu ay kalırım hamile .allahim kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?